moim zdaniem Went bo jest mega przystojny i bardzooooooooooo inteligentny....i to ciałko;d;d;d:*:*:*
Ludzie... kto mi odpowie na pytanie - CZEMU DO JASNEJ CHOLERY NIEKTÓRE OSOBY JAK NP. LUDŹ POWYŻEJ ROBIĄ Z FILMWEBU ŚMIETNIK??? Matko boska, ten człowiek po pierwsze nie ma żadnego talentu, po drugie taki z niego aktor jak ze mnie Nicole Kidman (xD), a po tzecie - nie pisz takich rzeczy na forum bo sie niedobrze robi!! Załóż sobie jakiegoś durnego bloga (jak wiele osób w twoim wieku) i tam pisz podobne idiotyzmy. Brak słów, żenada... KTO SIE ZGADZA?!
To że wyraża ona swoją opinie to jej sprawa! Ale nie wytykaj tutaj braku talentu u Millera, no bo chyba musi on go mieć skoro dostał główną rolę w serialu!:P Reżyser musiał coś w nim zauważyć skoro go zaangażował.:D
No widzisz... nie mogę się zgodzić z tobą w jednej i drugiej kwestii. Po pierwsze filmweb nie jest po to, żeby wypisywać jaki to aktor nie jest (chodzi o wygląd) i podniecać się z tego powodu. Jak już wspomniałam, niech sobie załózy jakiegoś idiotycznego bloga i tam to wszystko wypisuje. A po drugie Wentworth nie ma talentu. Aktor, który ma jakikolwiek talent potrafi coś sobą zaprezentować. Ma jakąś mimikę twarzy, czego Wentworth nie posiada. Pozdro
Co z tego, że dostał główną rolę, skoro totalnie ją zepsuł? Taka prawda, ta rola jest nieźle napisana, ale beznadziejne zagrana.
Chyba niektórzy tu przesadzaja i to w obie strony. Nie dziwię sie w sumie nastolatkom, które zafascynowała ta postac czy sam aktor bo rzeczywiście się podoba (ma coś w sobie) choć wypisywanie niektórych "ochów i achów" jest rzeczywiście żenujące, ale pisanie że zepsuł tą rolę to także troche przesada. Moim zdaniem zagrał świetnie i naprawdę się dziwię że czepiaja się niektórzy jego mimiki, przecież chyba o taką postać tu chodziło, czyż nie? inteligentnego, skrytego, zdeterminowanego i silnego psychicznie faceta, który ma tylko jeden cel. Naprawdę jestem zaskoczona bo wiem o co tak naprawdę chodzi z ta mimiką, jak ona miałaby niby wygladać a nie wyglądała? Prywatnie jest chyba typem wesołka, nawet chyba trochę onieśmielonego.Nie znam jego innych ról ale ta jest na 10 - oby kazda wchodzaca "gwiazda" miala taki początek!!!A jak wiemy sporo aktorów ma długa listę kiepskich ról i filmów zanim okrzyknie sie je "gwiazdami".