Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

przetlumaczyłem na polski

Aloha
Dziekuje wszystkim fankom z polski za przysłane listy. Nigdy nie byłem w afryce ale na pewno jest u was pięknie. Piszecie po angielsku ale nic z tego nie kumam. Nie szkodzi bo ze zdjęć mam szydere.
U mnie spoko. Lato prawie, wszystkich w oczy razi słońce a mnie nie. Nie kumam czemu.
Życie aktora nie zawsze jest różowe. Wkurzają mnie dzięcioły. I nie moge znalezc inhibicji. Podobno mam ją ale ukrytą. Dominik Purcel powiedział żebym poszukał w jego zadku. Znalazłem tam mikrofon a inhibicji ani śladu. Nie wiem dokładnie co to, ale tam jej nie było. Może wy wiecie co to i gdzie jest?
Dobra kończe bo mnie moja inteligencja przygniotła i cięzko mi w życiu.
Big kiss :*

nokie1

Niezłe...

_Ja_

Przychodzi WeNtU$ do lekarza, a lekarz:
- Coś Panu dolega, poza zatwardzeniem?

:P

Bezmozgi_Ogladacz_again

Ehhh a wy nadal nadal nie macie nic lepszego do roboty :/

ferrari

Robota robotą, ale czasem można sobie pozwolić na drobną przyjemność pożartowania z naszego ulubionego przedstawiciela flory drzewnej (tym bardziej, że niedługo sezon na sadzonki) :P

Bezmozgi_Ogladacz_again

Hmmm skoro obrażanie innych ludzi sprawia wam przyjemność, to może wypadałoby się zastanowić czy wszystko z wami w porządku. A tym postem obrażacie nie tylko jego, ale i jego "fanki". Rozumiem, ze niektóre tamaty i posty na tym forum są żałosne, ale wy również się do nich przyczyniacie. ;) Pozdrawiam :)