Whitney Houston

Whitney Elizabeth Houston

8,1
1 868 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Whitney Houston

Whitney Houston czy Celine Dion?

tomekn87

Whitney miała większą skalę, lepszy głos do czasów jej upadku przez męża. Mimo to lubię obie, ale dla mnie Whitney zwycięża.

tomekn87

dla mnie Whitney była, jest i będzie najwspanialszą artystką. cały czas się zastanawiam, ile mogła osiągnąć, gdyby jej życie poszło innymi torami. ale niestety. no tak czy inaczej: Whitney.

tomekn87

O człowieku! Zadajesz tak trudne pytanie, że po prostu trudno znaleźć na nie odpowiedź!
Bardzo lubię Whitney, zawsze będę ją uważała za jedną z najlepszych piosenkarzy wszechczasów, ale jednak jeśli mam wybierać: Celine.
Chociaż obie lubię tak samo. Spoczywaj w pokoju Whitney :(

tomekn87

Celine Dion
Obie świetne piosenkarki

użytkownik usunięty
tomekn87

Obie mają prze przegenialny talent. Ale Whitney lepsza :)

tomekn87

Oczywiście Whitney. Diva, ikona, przepiękny głos, osobowość.

tomekn87

Proste pytanie! Oczywiście Whitney. Bardziej rozpoznawalna-większa skala głosu- i oczywiście piosenka niepowtarzalna piosenka I will always love you. Spoczywaj w spokoju ♥

tomekn87

Whitney!

użytkownik usunięty
tomekn87

Oczywiście że Whitney. :D

Obie genialne!!! ale dla mnie... jednak Whitney :)

tomekn87

Whitney i długo długo nic.

Ines82

Potwierdzam.

Ines82

potwierdzam.

tomekn87

Dla mnie Whitney. W głosie i w manierze śpiewania Celine coś mnie drażni, nie daje rady jej zbyt długo słuchać. Podobnie mam ze śpiewem M. Carey, mimo, że ma piękny głos to jednak drażni, może się po prostu przejadł.

tomekn87

Obie slabe, ale Whitney na pewno lepsza. Celine nie da sie sluchac.

tomekn87

głupszego pytania nie widziałam dawno... Chopin czy Vivaldi??????

tomekn87

To COŚ w głosie, nie do podrobienia...miała Whitney! Drugirj takiej...NIE BĘDZIE :(

tomekn87

Whitney. Celine Dion to wyjec o końskiej twarzy.

tomekn87

błagam, co to za pytanie... Jak można porównywać Whitney z Celine Dion?
Oczywiście, że Whitney Houston była lepsza. To piosenkarka nie do podrobienia, nikt jej nie dorównywał.