Will Poulter

William Jack Poulter

7,5
19 747 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Will Poulter

uważam że Will jest świetnym aktorem i na prawdę jego ocena na filmwebie jest niesprawiedliwa. dziewczynki pewnie sobie wyobrażały Eustachego jako jakiegos przystojniaka i mają pretensje o wybór Willa na tę rolę... na prawdę godne pożałowania.

Loona_

popieram

Hesper

Ja też. Aż się zdziwiłam gdy po raz pierwszy zajrzałam na jego stronę tu na filmwebie i zobaczyłam tak niską ocenę.

Julia_20

Prawda? jest całkiem sympatyczny, chociaż ma twarz takiego nieznośnego dzieciaka i moim zdaniem dobrze zagra wrednego Scrubba. ;)
Jakby te "Dziewczynki" przeczytały książkę, to mówiłyby inaczej, ale że nie chce im się nawet przeczytać, to nie ma o czym mówić...

carla_y

Też się zgadzam, zwłaszcza, że Eustachego zagrał genialnie (choc niestety oglądałam z dubbingiem ;( )

lizzy09

haha, na serio był genialny

Loona_

A mnie wręcz okropnie nie pasował do tej roli. Wyobrażałem go sobie jako nadętego, ważniaka bez poczucia humoru, a w filmie zrobili z niego jakiegoś piszczącego i żałosnego pedała...

derisive_mirage

wypowiedź poniżej poziomu :)

Loona_

O gustach się nie dyskutuje.

Loona_

Zgadzam się. Był idealny pod każdym względem jako Eustachy. Nie mogli wybrać lepszego aktora do tej roli :))

carla_y

O_o on jest starszy od Georgie o 2 lata? w ogóle na to nie wygląda :D Również się zgadzam, że pasował do tej roli ;] Jedyne, co mnie trochę rozpraszało, to jego brwi, takie dziwne trochę ;p

Mirel

Tak, takie wiecznie uniesione w górę... ;) Ale mi się tam wydały zabawne i nawet dodawały mu uroku :D

carla_y

oglądałam zwiastun i uważam że świetnie wypadł w tych scenach

xaxa36

W filmie jeszcze lepiej. ;))

carla_y

Prawda. A co do brwi to dobrze mu pasowały do charakteru wiecznie odętego i naburmuszonego ważniaka.

Loona_

No wiele to on sie tam nie nagrał w tej Narnii. Zły nie jest ale narazie nie ma co oceniac

tihomax

"No wiele to on sie tam nie nagrał w tej Narnii."
Czy ja wiem... Może nie dużo, ale był jedną z głównych postaci. Poza tym był wyrazisty i rzucał się w oczy. Uważam, że już jest co oceniać, nawet tylko te 2 filmy. ;)