Will SmithI

Willard Christopher Smith Jr.

8,3
89 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Will Smith

Gra w Słabych produkcjach jestem legendą albo ja robot oba filmy nie trzymaja w napieciu i wieje nuda !!!!!! 1/10 dla aktora .szkoda na nie pieniędzy choć jestem legendą, pomysł fajny gorzej z realizacją .

wiltord

ja również pozdrawiam wiltord...
i zapraszam na swojego bloga.

użytkownik usunięty
blazej138

Dzieki dla wiltord za modre slowa :)

Ja sie całkowicie zgadzam że Will to bardzo dobry aktor. Wiekszośc filmów w których występuje mi się podobają. Jakoś nie gra super macho jak np. Steven Seagal tylko fajne role.
Według mnie jest to jeden z lepszych aktorów - to moja opinia wiec jak macie zaraz pisac posty typu "chyba ci odwalilo" to wypier*****!

SZTONDIRATOR

Daj sobie spokój. Świetny aktor, tylko czasami siada u niego instynkt przy wyborze scenariusza. Chętnie obejrzałabym go w dobrym, równym filmie, w roli naprawdę dramatycznej, gdzie mógłby rozłożyć skrzydła (i niekoniecznie musi to być od razu "Hamlet"). Jeśli w czymś takim zagrał, niech ktoś mnie uświadomi, bo nie widziałam wszystkich jego filmów ;)

malgorzata

dobrze napisane, czasami wybiera słabszy scenariusz, jak w wypadku "bardzo dziki zachód" gdzie miał propozycje żeby zagrać w "matrixie", ale nie da się powiedzieć, że jest słabym aktorem czy gra w słabych filmach, o filmach niech świadczą "średnie", a o jego grze nominacje oraz to, że potrafi zagrać niemal wszystko... Ali, 6. stopień oddalenia, siedem dusz, w pogoni za szczęściem zestawione obok takich filmów jak bad boys, faceci w czerni, wróg publiczny czy hitch? którego aktora producenci obsadzają w tak różnych produkcjach? to najlepiej świadczy o jego potencjale aktorskim, to w jak różnorodnych filmach gra i za każdym razem wychodzi mu jakby był stworzony do tego typu właśnie filmów, lubię go od czasów bajeru w bel-air i to ze nie podobały mi się jego niektóre filmy (ja robot, bardzo dziki zachód czy jestem legendą) nie ma znaczenia, aktorem jest po prostu świetnym i tyle

SZTONDIRATOR

Will Smith to najlepszy aktor na świecie i jeden z najlepszych raperów na świecie !!!

keraj2005

Will jest spoko, nie jest aktorem pokroju Marlona Brando czy innych ale swoje role odgrywa przekonująco :)

SZTONDIRATOR

on jest jednym z najlepszych aktorow !!!

SZTONDIRATOR

Niby o gustach się nie dyskutuje ale koleś który ocenia 'Włatców Móch' na 10 a mowi ze filmy Will'a są do bani to musze stwierdzic iż on chyba ma nie po kolei ;)

Robert_

strasznie podobal mi sie w seven pounds. koncowka mnie rozwlila, zreszta jest dobrym aktoem, wszechstronnym;)

SZTONDIRATOR

ssij kij boyy !

zielonozielony

CO DO AUTORA TO JESTEŚ ZWYKŁYM EGOISTKĄ BO NIE POMYŚLAŁEŚ ŻE NIE WSZYSCY CHCĄ OGLĄDAĆ TWOJĄ PODOBIZNĘ W AVATARZE (BO PRZECIEŻ KAŻDY WEJDZIE NA TWOJ PROFIL CHCĄC SIE DOWIEDZIEĆ JAK TAKI KONESER OCENIA INNE PRODUKCJE) ROZUMIEM ŻE CHCIAŁEŚ BYĆ NATURALNY ALE MOGŁEŚ CHOCIAŻ PRZEPUŚCIĆ TE PHOTO PRZEZ JAKIEGOŚ FOTOSHOPA CZY COŚ :///

zielonozielony

Sama wypowiedź mówi za siebie ;)

zielonozielony

Will jest zayebisty i kropka.
:P
:P
no nie - tekst za krótki :P już chyba nie... :P
pozdr. dla fanów Willa ;P

SZTONDIRATOR

Ok. Rozumiem ze jestem legendą może się komuś nie podobać, mnie osobiście średnio zachwycił. Jednakże wzruszyła mnie jego rola w "Pogoni za szczęściem" i myślę ze to jedna z jego lepszych ról, a i jeszcze "Siedem dusz"- uważam genialne. Naprawde Will może nie jest genialny ale na 1/10 nie zasługuje. Sama dałam mu 6/10

patelos

bardzo dobry i fajny aktor :) moze i wczesniej gral wiekszascia w filmach SciFi no ale teraz coraz lepsze filmy mozna z nim zobaczyc :] W pogoni za szczesciem bylo bardzo fajne a 7 dusz extra :) oby bylo wiecej takich filmow :)

KAOS_79

malo kto przytoczyl 7 dusz. a will zagral tam naprawde dobra role. jest jednym z moich ulubionych aktorow.

SZTONDIRATOR

słaba to jest twoja stara leszczu barowy

piwosz11

do tej pory tez go jakos nie ubostwialam, ale siedem dusz... naprawde rewelacyjny film. zadna glupia komedia, ani tani wyciskacz lez.

SZTONDIRATOR

Filmy z Willem są nudne? Heh, kurwa śmieszne. Wg mnie jest jednym z
najlepszych aktorów tego pokolenia. Na pewno nie zasługuje na 1,
zastanów się trochę. Gra i w komediach i w dramatach, i tu i tu jest
świetny. Nie napisze, że jest lepszy od Johnnego Deppa (on jest wg mnie
najlepszym aktorem), ale Will daje radę i sprawdza się w rolach, które
gra. Pozdrawiam

pete_stan

Dokładnie Johnny Depp to najlepszy aktor a zaraz za nim stoi Will Smith :)

Cóż jeszcze nie oglądałem dużo jego produkcji (niektórych jeszcze nie oceniłem) ale po tym co obejrzałem już tak twierdze a pewnie tamte filmy tylko tą opinie umocnią ;)

Pozdro dla fanów Smitha i Deppa :)

SZTONDIRATOR

o gustach się nie dyskutuje, ale wiele mówi to o osobie, jak można było Liberator 2 ocenić wyżej nic Forest Gump jak to zrobił autor teamu?

SZTONDIRATOR

Will jest bardzo przystojny i wysportowany. Wszyscy, którzy piszą o nim niepochlebne opinie, zazdroszczą mu ciała, o które widać, że bardzo dba.

SZTONDIRATOR

Gra w słabych produkcjach? hmm dziwne i to bardzo... The Pursuit of Happyness, Ali, czy chocby ostatnie Siedem Dusz to nie sa słabe produkcje. Dorzućmy do tego filmy "Wrog Publiczny" czy "Dzien Niepodleglości" i juz wiadomo ze autor tego postu nie wie o czym mówi.
A jesli nadal twierdzisz ze to slaby aktor to obejrzyj sobie "Szósty Stopień Oddalenia"

em82

również uważam że will to bardzo dobry aktor ;) a twierdzenie że gra jedną miną to głupota... :/ bo chyba duża różnica jest pomiędzy komedią a dramatem :P zresztą oceny, nagrody i miejsce w rankingu mówi samo za siebie...

SZTONDIRATOR

Potrafi zagrać różne role. Zwróć uwagę na różnorodność filmów w jakich zagrał. Uważam, że jest bardzo utalentowany.

SZTONDIRATOR

Ja dałam 10/10. Rewelacyjny aktor, jeden z moich ulubionych.

sylwia_k3

Przed chwilą obejrzałam siedem dusz i aż się rozpłakałam. Cudowny film, Will pokazuje w nim, że nie tylko potrafi grać komedię. Zanim wypisujecie takie głupoty, obejrzyjcie sobie go.

SZTONDIRATOR

nie rozumiem. oceniasz aktora tylko po 2 filmach? uważam że to nie dorzeczne żeby skreślać aktora który jest świetny a takim jest Will Smith tylko dlatego ze nie spodobały ci się dwa filmy. Miałem nadzieję przed przeczytaniem całości twojego postu że znasz wszystkie filmy ze Smithem dlatego tak nisko gol oceniasz ale jednak patrząc na Twój nic nie wnoszący post po prostu "zmarłem". ręce opadają

kenai

ofcourse post był kierowany do użytkownika SZTONDIRATOR

kenai

Siedem dusz i pozamiatane "tfórco" tematu.

Adrorator_smutku

to genialny aktor.. i nie ma co nawet się sprzeczać.. :) jak dla mnie tyle.

xxnaomixx

...dokładnie o gustach się nie dyskutuje ,lecz tutaj trzeba zrobić poprawkę ,aktor jest świetny ,film 'Siedem Dusz ' to najlepszy dramat jaki oglądałam do tej pory .Moim zdaniem to aktor wysokiej rangi .

luska225

no właśnie na forach o gustach się jednak dyskutuje :)

Dryden

no jeśli dla ciebie przyjemnością jest dochodzenie do niemiłych sytuacji... Bo większość lubi robić problemy

SZTONDIRATOR

Gra w Słabych produkcjach jestem legendą albo ja robot oba filmy nie trzymaja w napieciu i wieje nuda !!!!!! 1/10 dla aktora .szkoda na nie pieniędzy choć jestem legendą, pomysł fajny gorzej z realizacją .

Lepiej nie pisz takich tekstów, albo zmień adres zamieszkania...

SZTONDIRATOR

nie sklamie mowiac ze jest to najlepszy czarny aktor!!! Frajerze zal ci dupe sciska ze zarabia taka kase ktora ty bys nawet w reku nie utrzymal??? 28 mln za Ja Robot 25 mln za Jestem Legenda!!! jestes daremny koles!1!

Fiedorek

Obecnie Will Smith to najlepiej opłacany aktor a to o czymś świadczy autorze tematu prawda!?

SZTONDIRATOR

Wiesz co koleś. Chyba premiery w polsacie oglądasz i masz wypaczony obraz rzeczywistości. Do twojej wiadomości jak chcesz ocenić grę aktorów itp. to oglądaj film w oryginalnej wersji.

scofield_4

oczywiście moja odpowiedź kierowana jest do autora wątku.

scofield_4

Myślałem że do mnie:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZTONDIRATOR

sam jesteś słaba produkcja no i zagraj lepiej :*

SZTONDIRATOR

SZTONDIRATOR powiem Ci ze totalnie sie nie znasz na sztuce filmowej. Lepije dla Ciebie jak i innych byś sie nie wypowiadał na niektóre tematy o których nie wsz zielonego pojęcia. Przestudjowałem zbiór twojich ulubionych filmów i moge powiedziec ze masz bardzo przyziemny gust i prymitywny tok rozumowanie, dla Ciebie brak wartkiej akcji = nudy, a powinienes w filmach szukac czegoś wiecej niz fajnych efektów.

SZTONDIRATOR

GRA W SŁABYCH PRODUKCJACH ??? Jestem legenda to ma być słaby film ? jest robiony na podstawie książki i filmu które odniosły sukces. "Ja robot" to się zgodzę ze może być słaby bo jest długi i co niektórych może razić klimat, tak jak mnie denerwował "Transformers", Jednak mogę powiedzieć że oceniasz aktora a nie film w którym zagrał, a gra aktorska ma inne kryteria niż fabuła filmu czy efekty specjalne...Dla mnie WILL SMITH stworzy historie, każdy film w którym zagrał dotychczas mnie się bardzo podobał, liczę że przyszły rok mnie nie zawiedzie.

SonnyDogg

No ładnie bedzie z nim filmow w 2010:) a po za tym nie tylko jestem legenda byl hitem!!! w pogoni za szczesciem siedem dusz MiN MiN2 bad boys bad boys 2 dzien niepodleglosci hancock , nawet hitch byl fajny film no will moze ma glupi film: bardzo dziki zachod ale po za tym jest to swietny aktor

użytkownik usunięty
Fiedorek

Zajebi*ty aktor. Jeden z moich ulubionych, super filmy, super gra, przystojny, świetny <3 ;]

SZTONDIRATOR

Will Smith to to genialny aktor.
Zagra każdą rolę .
7 dusz - oglądał ktoś ? Znakomity film , wspaniała rola Will'a.
Tak samo jak " Jestem Legendą " czy " W pogoni za szczęściem ".

MrsMalicious

Może nie jest najlepszym aktorem na świecie, ale świetnie gra. Bardzo dobrze spisuje sie w komediach (Bad boys, Hitch), jak również w innych filmach (W pogoni za szczęściem, jestem legendą).
Nie można mówić o nim, że jest słaby, skoro gra w komediach. Po prostu w tym gatunku filmowym sprawdza się najleiej.

A poza tym jest megaprzystojny;)<3

Snorri

Will jest najlepszym aktorem na świecie... oglądałem prawie wszystkie jego filmy i żaden nie był słaby, no może 'Bardzo dziki zachód' był słabszy ale poza tym wyjątkiem nie znam innego słabego filmu...
Hancock 10/10
Siedem dusz 10/10
I am Legend 10/10
W pogoni za szczęściem 10/10
Hitch 9/10
I, Robot 9/10
no i reszta same 8/10
Gdzie tu słaby film???

SZTONDIRATOR

Do SZTONDIRATOR - masz zryty łeb...
Obejrzyj "Seven Pounds" a potem się wypowiadaj

mvgthorus

will jest jednym z lepszych aktorów!
7 dusz, w pogoni za szczęściem, jestem legendą... wszystko 10/10!
nie wiem co za debil mógł ocenić will'a na 1 !!