Will SmithI

Willard Christopher Smith Jr.

8,3
90 588 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Will Smith

więc tym bardziej nie będę mieć jako do aktora, po za tym gra w samych super produkcjach, leci gościu na kasę i tyle. Już mu nic nie pomoże oprócz kosmitów!!!!

un_soleil

a co złego zrobił? kolejna prowokacja..... nudne sie to zrobiło... wymyślcie coś nowego.... ehhh.....

christopher

Ja tez chyba zostanę scjentologiem.Poczytajcie o tym.Ciekawa sprawa.

Wojtek_dpo

przecież Will Smith nie należy do scjentologów???!!! nie te forum.. odsyłam do Cruza:P a ta wypowiedz świadczy o tym jakim godnym naśladowania człowiekiem jest Will:
"- Nie musisz być Żydem, aby być przyjacielem Stevena Spielberga. Nie musisz być Muzułmaninem, aby być przyjacielem Muhammada Ali'ego. I nie musisz być scjentologiem, aby byc przjacielem Toma Cruisa. Jestem chrześcijaninem. Interesują mnie wszystkie wyznania religijne. Szanuję wszystkich ludzi i ich religie - wyznaje aktor."
Mówi samo za siebie:D bravo Will

christopher

no ja tez slyszalam z te "smutna" wiadomosc ze przylaczyl sie on do tej sekty:( mam nadzieje ze to tylko plotki!

"- Nie musisz być Żydem, aby być przyjacielem Stevena Spielberga. Nie musisz być Muzułmaninem, aby być przyjacielem Muhammada Ali'ego. I nie musisz być scjentologiem, aby byc przjacielem Toma Cruisa. Jestem chrześcijaninem. Interesują mnie wszystkie wyznania religijne. Szanuję wszystkich ludzi i ich religie - wyznaje aktor."

SKAD TA INFORMACJA?????? kiedy to powiedzial jakis link???? oby nie byl tym scjentologiem bo patrzac na to co robi Cruise ciary po plecach przechodz:D

Carolle

http://film.onet.pl/O,3129,1713627,plotki.html prosze bardzo.... miałem jeszcze gdzieś link w angielskim wydaniu z całym wywiadem z Willem ale znaleśc nie moge (albo mi się nie chce:p)

christopher

nie no wierze na slowo, mam nadzieje ze nie jest .....