więc tym bardziej nie będę mieć jako do aktora, po za tym gra w samych super produkcjach, leci gościu na kasę i tyle. Już mu nic nie pomoże oprócz kosmitów!!!!
a co złego zrobił? kolejna prowokacja..... nudne sie to zrobiło... wymyślcie coś nowego.... ehhh.....
przecież Will Smith nie należy do scjentologów???!!! nie te forum.. odsyłam do Cruza:P a ta wypowiedz świadczy o tym jakim godnym naśladowania człowiekiem jest Will:
"- Nie musisz być Żydem, aby być przyjacielem Stevena Spielberga. Nie musisz być Muzułmaninem, aby być przyjacielem Muhammada Ali'ego. I nie musisz być scjentologiem, aby byc przjacielem Toma Cruisa. Jestem chrześcijaninem. Interesują mnie wszystkie wyznania religijne. Szanuję wszystkich ludzi i ich religie - wyznaje aktor."
Mówi samo za siebie:D bravo Will
no ja tez slyszalam z te "smutna" wiadomosc ze przylaczyl sie on do tej sekty:( mam nadzieje ze to tylko plotki!
"- Nie musisz być Żydem, aby być przyjacielem Stevena Spielberga. Nie musisz być Muzułmaninem, aby być przyjacielem Muhammada Ali'ego. I nie musisz być scjentologiem, aby byc przjacielem Toma Cruisa. Jestem chrześcijaninem. Interesują mnie wszystkie wyznania religijne. Szanuję wszystkich ludzi i ich religie - wyznaje aktor."
SKAD TA INFORMACJA?????? kiedy to powiedzial jakis link???? oby nie byl tym scjentologiem bo patrzac na to co robi Cruise ciary po plecach przechodz:D
http://film.onet.pl/O,3129,1713627,plotki.html prosze bardzo.... miałem jeszcze gdzieś link w angielskim wydaniu z całym wywiadem z Willem ale znaleśc nie moge (albo mi się nie chce:p)