Tak słaby aktor jest tak wysoko...Przesada
Ja bym go do pierwszej 200 nie wsadził...
Tyle dobrych aktorów jest niżej niż on...
Fajnie, bo ty zapewne jesteś krytykiem światowej sławy. I to Twoje zdanie jest najważniejsze, dlatego również
zaśmiecasz forum jakimiś bzdetami. A może poprostu w twoim mniemaniu ci 'lepsi' aktorzy, którzy są za
Willem nie są wcale lepsi dla ogółu? Zastanów się następnym razem jak bedziesz pisał coś takiego - bo jest to
nie potrzebne.
Przeczytałem post założyciela tematu i pomyślałem że nie puszczę takiej tandety bez komentarza, tak się jednak składa że kolega wyżej mnie ubiegł, 100% poparcia!
Obejrzyj "Siedem Dusz" albo "W pogoni za szczęściem" i wtedy napisz czy Will Smith jest kiepski czy dobry.
A czym w takim razie sobie NIE zasłużył na takie miejsce, hę? Proszę Was, kto jak kto, ale o nim nie można powiedzieć, że jest złym akotrem. Ciekawa jestem ile obejrzałeś filmów z jego udziałem. Dwa? Jeden? A może żadnego? A zobacz jaka obszerna jest jego filmografia. Obejrzyj wszystkie a potem się wypowiadaj. Albo powiedz nam, kto według Ciebie jest dobrym aktorem. Zac Efron? <lol>
Zac Efron i Smith reprezentuję ten sam denny poziom...
Wystarczy że obejrze 7 flimów z jego udziełem i mogę go śmiało oceniać...
To szkoda że nie widziałeś w pogoni za szczęściem . Tam Will pokazał pełną klasę, jego rola zasługiwała na Oscara, był za nią nominowany, ale wówczas przegrał z Withakerem. Polecam film jeśli lubisz dramaty z życia wzięte. A w Jestem legendą również wypadł przyzwoicie, i nie rozumiem czemu go tak oceniasz po obejrzeniu tego filmu
również w filmach Ali czy siedem dusz zagrał moim zdaniem znakomicie..oglądając film np Ali miałem wrażenie że oglądam innego aktora..ładnie się wpasował w role..ale cóż dla nie których aktorzy typu brat pit will smith czy inni to słabe przstojniaki..dla mnie to obecnie aktorzy do top 10 napewno :)
Akurat aliego i siedmiu dusz nie widziałem, ale na pewno smith wypadł znakomicie. Swoją grą potrafił wyciągnąć mający przeciętną fabułę Bad Boys na wyżyny kina. A Pitt również jest świetnym aktorem, szczególnie genialnie zagrał świra w 12 Małp. Pitt, Smith i Deep to obecnie najlepsi aktorzy.
Pozdrawiam
"akurat wszystkie swoje role gra poprawnie i przekonywująco..."
czyli Sean Connery, Clint Eastwood, Gary Oldman czy Samuel L. Jackson sa gorsi od niego?
Wolne zarty. Smith jest fajny, ale miejsce w pierwszej 20stce to przesada..
Zgadzam się i nie ma się co oburzać.
Smith jest co najwyżej dobry, nie wyróżnia się jakąś znakomitą
grą aktorską. Wiadomo, że będzie jednak na wysokim miejscu bo
przecież jest idolem nastolatek. Ranking filmów na FW jeszcze nie jest najgorszy, ale aktorów to już tragedia.
A moja ocena 7/10.
Do obejrzenia "W pogoni za szczęściem" ocenilbym go na co najwyzej 5...
moze z tego wzgledu, ze gral w beznadziejnych filmach i nawet chyba mu nie
kazali 'grac' swoich rol, tylko odpier... wszystko i do domu :) (mowie tu o
filmach typu 'faceci w czerni')
w "W pogoni za szczęściem" byl co najmniej dobry (powiedzmy, ze nalezy mu
sie 7 albo nawet 8)... wybitnym aktorem nigdy nie bedzie... i w rankingu i
tak jest wg mnie za wysoko, ale w tym jednym filmie (nie wiem jak z filmem
'Siedem Dusz', bo jeszcze nie udalo mi sie go obejrzec) mi sie spodobal :)
yyy co robi na takim miejscu aaa niech pomysle! poniewaz jest dobrym a aktorem a jak dla mnie to zajebistym... nie jest zadnynym pseudo aktorem ze by byc na 200! to nie Pazura człowieku ogarnij sie! pewnie nie ogladałes jego filmow a jak ogladałes to pewnie masz wiury w bani i dla tego tak piszesz!! rozpisałem sie bo mnie zajebiscie wkurwiłes... idz na inny portal!!!
Ja do niedawna też sie kłuciłem ale już straciłem wiare! Jak niektórzy piszą że film "Gulczas a jak myślisz?" jest lepszy od "Ojca Chrzestnego" to nie mogę! Polski Kraj słynie z samych krytyków, którzy siedzą przed kompem i wszystko krytykują i tierdzą że oni byli by najlepsi xD!!! Ale coż Polska była, jest i zawsze będzie Polską;(!
PS: Nie denerwuj się tak widzisz że ten inteligentny założyciel ma w najlepszych aktorach Adolfa Hitlera!!! Nie mogę!!! xD