Will SmithI

Willard Christopher Smith Jr.

8,3
90 471 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Will Smith

Ostatnio w internecie pojawiły sie plotki (poniekąd potwierdzone bezpośrednim wyznaniem aktora) jako że jest on członkiem sekty (jak jego wyznawcy go nazywają kościoła) scientologów. Zapraszam na you tube i do poczytania na wikipedii o tym zjawisku. (hasła: scientologist. i/lub Will Smith, Tom Cruise)

mam nadzieję że to plotka bo Tom Cruise jest wg mnie wyprany z mózgu. Lubię go jako aktora ale jeśli ma takie poglądy jak scjentolodzy to lipa.

alien_2

czytalibyście uważniej...:/ cruise pytał go czy niechciałby być honorowym członkiem ich hmmm... "klubu" a on odmówił, mówiąc że jak już to należy do kościoła chrześcijańskiego (jakby nie patrzeć też sekty tyle, że większej...:]) a zresztą co to ma za znaczenie kto w co wierzy i uznaje?! jak się jest dobrym człowiekiem to za to powinno się kogoś szanować i brać sobie takiego kogoś za przykład....

christopher

Dokładnie jak napisał autor Will byłby wyprany z mózgu, a tak nie jest, ma jeszcze przebłyski świadomości, ale na ślubie Toma był.
Dobrze, że się nie zgodził ta sekta jest CHORA ( jak każda sekta z resztą!!!)I przepraszam kościół chrześcijański to nie sekta!!!
Tom Cruise tak każdemu gada "nie przyłączysz się może do nas??" lansuje się na gwiazdora i przwodniczącego jakiegoś gangu scjentologów. Nie znoszę go. A wiara ma znaczenie, bo w tej sekcie normalni ludzie nie są. Uwierz mi.

__luthien__

możnaby się sprzeczać która wiara więcej oszołomów wychowała;] "kościół chrześcijański to nie sekta!!!" no tylko złodzieje...