William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 935 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

nie wiem, jak wy, ale ja juz nie moge sie doczekac drugiej czesci. Przeczytalam caly cykl juz 4 razy i az chce sie jeszcze:) a williamem jestem zachwycona, bo chyba dobry aktor z niego wyrosnie (albo juz wyrosl). a tak w ogole to jestem nowa:):):):) mam nadzieje, że jako stali bywalcy nie wygonicie mnie stad szybko. od kilku miesiecy obserwuje to forum i jest niezle:) poza moseley wydaje mis ie zwyczajny, jakis taki "norrmalny", inny niz te wszystkie "gwiazdki"

Loona_

:)

Z okazji zbliżających się Świąt życzę Wam magii, która w niezwykły sposób odmieniłaby Wasz sposób patrzenia na świat. Żebyście nigdy nie zwątpili w brak bliskich Wam ludzi. Aby życie było Waszym najwierniejszym przyjacielem, a jego dary sprzyjały w odnalezieniu sensu życia. Nigdy nie zapominajcie o tych, którzy Was kochają, bądźcie bardziej wyrozumiali, a co najważniejsze- szczęśliwi:)
Tego Wam życzę- JA!

Ach! I witam Cię serdecznie, Loona, bo się chyba jeszcze nie znamy:)Jestem Lilly, a właściwie Zuzia:)

Kotylionie, zostawiam Ci mojego maila w komentarzach. Tylko proszę się nie śmiać:) A GG jest na mojej stronce jak coś. Kasować nie musisz, może akurat jakiś ruski Bohun do mnie napisze:D

Pozdrawiam:)

Lilly_10

A no miło mi ;) Ja bywalcem byłam zawsze ale u Skandara ;P a tutaj to rzeczywiście jestem nowa ^-^

Loona_

Lilly, jak miło, że wróciłaś! Ja tam uwielbiam takie maile, sama mam dość dziwny, ale to już chyba wiesz ;> Nie pytam, co u Smerfa, bo już może nawet nim nie jest ... Nie wyślę Ci niestety kartki świątecznej, więc tu życzę wszystkiego, co najlepsze, jak i wszystkim Wam. Aby zawsze chciało Wam się chcieć. I nie mylcie filmu z prawdziwym życiem :)

Loona_

Chyba nie będę zbyt oryginalna życząc wszystkiego, co najlepsze w te (i nie tylko) Święta ..
Ech, Boże Narodzenie. Czas powrotów .. ;>

Kotylion

Cieszę się Kotylionie, że się cieszysz:) I ja też się cieszę, że się cieszę:)

Powrót do świata żywych czasem sprawia mi dość duży problem, ale jak widać, czasem mi się to udaje:D

Tak, mój Smerf, to raczej już Smerfus, bo przystojny i duży z niego mężczyzna:)waży ponad 8 kilo,a ma 4 miesiące. Uwielbia kopać ciotkę, do tego krzyczeć BU!;)

Loono, szczerze mówiąc, na forum Skandara jeszcze nigdy nie byłam, chociaż plączę sie tu i tam po fw:)

Mam nadzieję, że Święta upływają Wam spokojnie, chociaż myślą pewnie jesteście już na etapie Sylwestra:)Ja na szczęście nie musze o tym mysleć:)No i dobrze:D

Lilly_10

Ja również o nim jeszcze nie myślę. Przynajmniej nie w tym roku :)

Ech, nic oryginalniejszego niż prośba a la pozdrów Smerfa (a tak nawiasem mówiąc to jak on ma na imię? Czy już mówiłaś, a ja oczywiście zapomniałam :)?) na razie nie przychodzi mi w jego kwestii do głowy. Przecież nie będę mówić kopnij go ode mnie albo coś w ten deseń .. ;>

Sądzę więc, a i pewnie niektórzy na tym forum mnie poprą, że na Skandara powinnaś wejść stanowczo. Bo rozmawiamy tam o nim tak samo jak i tu o Willu :DD Inna sprawa, że jeżeli przeczytasz cały temat "NOWY!!", będziesz niezła ... Dla ułątwienia wyjaśnię, że ambicją moich kolegów (gdy tworzył się rdzeń tego tematu byłam przez większość czasu na wyejździe) było napisanie 1000 postów i nikt jak dotychczas całkowicie nie zrezygnował, choć chyba przechodzimy głęboki kryzys ... ;>> Także mogłabyś tam trochę ruszyć :))
Wszystkiego dobrego!

Kotylion

Dzięki wielkie Kotylionie za pamięć o moim Smefie:) Ja też nie pamiętam, czy już pisałam czy nie, ale mały zwie się Wojtek, ot tak jakoś normalnie:) Bez dziwactw:)

A co do forum Skandara, to może zawitam w tamte strony:) A kryzys Wam minie, na bank, coś o tym wiem:D

Lilly_10

A to zapraszamy ^-^ wpdaj jak najczęściej możesz ;D.