Zobaczcie w jaki sposób się wypowiada oraz z jaką wyższością i brakiem szacunku
podchodzi do kolesia z dredami. A ta akcja z mikrofonem to już po prostu poniżej krytyki...
http://www.youtube.com/watch?v=Cjq-P3v0ITY
Trochę zarobił na chłamie, który niewyrobieni muzycznie odbiorcy nazywają muzyką i we
łbie mu się poprzewracało. Najbardziej jednak zirytowało mnie to co powiedział o jazzie:
"Jazz to jest taka muzyka tych Czarnych, grana przez tych Czarnych, którzy byli za słabi,
żeby grać w koszykówkę"
Chciałoby się odpowiedzieć:
Tak, a Ty Wojciechu tworzysz sh*t, a nie muzykę. Gdy Twoje obecne fanki dorosną
skończysz się czego Ci serdecznie życzę. Nic sobą nie reprezentujesz, a błazenada
przed kamerami i udawanie cwaniaczka nie zrobią z Ciebie artysty. Nigdy nim zresztą
nie będziesz, bo do tego potrzeba klasy i talentu - a tego nie masz i mieć nie będziesz.
eh koles z dredami to koles z video :) skoro nadal razem graja to to nie byla prawda :D On jest jedna z najinteligentniejszych postaci polskiego show biznesu :) wiem ze sie nie zgodzisz kolego/kolezanko bo nie wiem jakiej jestes plci(to nie obraza na serio nie wiem:D) i uwierz on tak szybko sie nie skonczy bo ma gadane i jezeli nie poradzi sobie dalej w muzyce (choc Video jest wedlug mnie coraz lepsze) to programy rozrywkowe typu talk show sa jego sluchaj koles jest jak Wojewodzki i Kazia Szczuka wiem ze niekazdemu moga sie podobac tego typu teksty ale wiesz nie mozna sie o to az tak wkurzac tak naprawde nie wiesz czy to bylo na powaznie :D
Wojtek jest git, i ma jedyne piosenki na polskim rynku których da się słuchać i zanucić przede wszystkim. A jego wypowiedzi miażdżą system !!