Wojciech Pokora

8,4
18 986 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wojciech Pokora

Nie widzę na filmwebie najlepszej roli - w teatrze telewizji z 1972, Zemsta - rola Papkina. :)

Baltazar82

jeśli chodzi o teatr TV to mi się podobał w roli Ojca Holastyka w igraszkach z diabłem.

Baltazar82

Rola Papkina to reżyser Roman Polański

foxlifejenkins

..co nie zmienia faktu, że nie ma jej jak i zemsty z 1972 na filmwebie

Baltazar82

Teatr TV to jak sama nazwa wskazuje teatr, więc nie dodaje się tego na filmweb ;) Redakcja nie wyraża nadal zgody na to.
Role z Teatru TV są na film polski . pl

pixi222

..Nie wiedziałem. Wydaje mi się nawet, że widziałem kiedyś jakiś tytuł teatru TV na filmwebie, ale nie mogę sobie przypomnieć jaki. W każdym razie nie widzę w tym, żadnego logicznego sensu, a jedynie fanaberie. Teatr TV jest powiązany i z aktorstwem, i z filmem, więc - beznadziejnie. :)

Baltazar82

Jeśli był to znaczy, że ktoś dodał, a wer przyjął choć nie powinien. Pewnie dawno już usunięty ten tytuł.
Cóż, redakcja nie słucha apeli :/

pixi222

Problem w tym, że filmweb nie ma w zasadzie konkurencji. Nie jestem jakoś specjalnie wybredny - mniejsza już nawet o mylenie kategorii (np. gangsterski/ sensacyjny/ thriller/ akcja/ szpiegowski/ noir) - bo tu ile pkt. siedzenia tyle pkt. widzenia. Jedyne co mi przeszkadza, to fakt że niekiedy to co powinno w kilku słowach zachęcać do filmu, okazuje się kompletnym streszczeniem całej fabuły i nikt tego nie kontroluje. :/