Przez głupote i prowokacje pewnej znajej nam wszystkim laski, ktorej imienia nie bede tu wymieniac bo wszyscy sie domyslaja chyba o kogo chodzi, postanowialam zrobic jej na złosc! Jednym słowem otwieram akcje antyfani łączmy się! Nie lubisz Zakusia? Ten temat jest dla ciebie...Krytykujmy ile wlezie:) Dla naszej kochanej fanki Zakusia... A i dla nie poinformowanych!!! Laska powstawiala takim gwiazdom jak Al Pacinoczy jack Nicolson ocene 1....;/
Nie Chce mi sie pisac normalnie bo za leniwa jestem ( boshe:P:P:P)! To jest Zakuś najlepshy aktor na swiecie! Nie wiem co takie brzytkie ramole jak jakis tam bogart i paczino robia w tym rankingu jak nikt juz nawet nie wiek to to jest :<<<? sa mlodzi aktorzy i zdolni jak ZaC i przynajmiej jakos wygladaja a nie jak stare dziady w pajenczynie XD!Patrcie jak powienin wygladac prawdziwy mezczyna a aktor powinien byc ladny bo po co patrzec na jakis starych dziadow z wlosami w nosie? Ci co sie smieja z ZaKu$s!@ to on wam jeshcze pokarze co potrafi jest jeshcze mlody i ma kariere przed soba! Fani piszcie co myslicie o filmie harspray !!! Mi sie podoba ale ZaKu$s ma troche brzytka fryzure ale jak sie ze mna ozeni to nie bedzie tak brzytko wygladal :DDDD. P0dDr@Ff!@m!!!!!!!!! a to jeden fragmentów które mnie rozbrajaja! hahaha to jakis jezyk z innej planety czy hieroglify?
Ta laska ZaWShE ZaKUś strasznie mnie wkurza. Na , które forum nie wejdę a tam ona. Pisze straszne bzdury na forum Johnny'ego Deppa ( "dalam mu 8 bo juz sie sypie :( ", Ala Pacino ("kTo to jest? Nie widzialam go w r zadnym filmie"), Roberta DeNiro (nie wiem czy jeszcze zyje bo go nie widzialam w zadnym nowym filmie") i nie mówiąc już o ocenie 1, którą wystawiła najwybitniejszym aktorom (Al Pacino, Anthony Hopkins, Humphrey Bogart, Jack Nicholson, Marlon Brando, Sean Connery i Dustin Hoffman). Żałosne.
Do wczoraj nie miałam pojęcia, że ktoś taki jak Zac Efron w ogóle istnieje. Dzisiaj nawet zmusiłam się aby zobaczyć "Musical High School", obejrzałam tylko kawałek, bo to zdecydowanie nie moje klimaty. I mogę powiedzieć, ze to beztalencie nawet za 20 lat nie dorówna aktorom, które jego fanka tak nisko oceniła.
na de nira jeszcze nie weszłam ale zaraz to zrobie...rozumiem. dziewczyna jest nastolatka, kocha "Zakusia" i się z nim orzeni ale zeby dawac jedynki takim gwiazdomi i pisac ze wogole nie słyszalo się o nich to juz szczyt gupoty. Tym bardziej, ze gosciówa dala Billowi Kaulitzowi z Tokio Hotel(tego szajsu) 10! No bez jaj! To obraza sama w sobie... Obiecuję, że zaraz wejde na De Nira i dodam komentarzyk.:) Pozdro For You
Zgadzam się z Tobą w zupełności. Dawać 1 takim aktorom jak Al Pacino, Robert De Niro czy Anthony Hopkins, podczas gdy jakiemuś tam "słodziakowi", który zagrał w kilku pseudo-musicalach, to jest szczyt nietaktu i chamstwa
Pozwólcie, że się przyłącze ;]
"zAKuŚ" to największe beztalencie, jakie w życiu widziałam. U mnie ma 1/10 . Po za tym jest taki pedziowaty (wiem, że nie ocenia się ludzi po wyglądzie, ale nie mogłam się powstrzymać).
Pozdrawiam wszystkich, którzy mają choć trochę szarych komórek.
Witam wszystkich anty fanów!!!!
podobnie jak Wy nie lubie Zaca , uważam że jest słabym aktorem, i wkurza mnie to, że tak dużo o nim piszą w gazetach:( Są takie osoby co lubią go za wygląd, mi się nie podoba i go nie lubie...!!!!
pozdrawiam:D
poprostu zal.pl......................nie mozesz tu zakladaz takiego postu bo to jest FORUM FANOW n nauscz sie czytac lepiej najlepiej od tej co tak ksiazki mi polecala w jakims temacie!! ipewnie pozakladalas 100 nickow bo Zak spadA Z TEJ WASZEJ DEBILNEJ LISTY A NAWET NIE MACUE POWODU bo taka jest nietstey prawda!!!!! zal .pl jak nic
dz ci z całego serca de niro i równiez przesłyłam buziakiXD tak samo pozdrawiam reszte która napisala do oficjanego forum antyfanow...pewnie Zawsze kacus się zastanwiasz czemu to zrobilam....czemu złozylam forum anty zacowe....? a dlatego ze swoimi postami krzywdzisz naszyc ulubienców... widze ze się wkurzylas..post jednak nadal bedzie i sadze ze wszyscy antyfani bedą pisac:D Lubisz billa kaulitza? A wiesz, ze na tej fotce to jestes bardzo do niego podobna...zupełnie macie taki sam charakter...moze z wyjatkiem ze on się nie chce z zacusiem żenic... a propo kiedy wasz slub? mam nadzieje ze mnie zaprosicie:DDDD
i do twojej wiadomosci to mój jedyny nick! moze cie to zaskoczy ale mam 16 lat... jakos nie wiem ale nie nawidze twojego zasranego zacusia:P nie wiem...moze cos ze mna nie tak...
a propo:D zapraszam na mój blog własnie napisałam poscik związany z Zacusiem... Jest zdjątko w którym pokazane jest jak bedzie wygladac za 30 latek.. Polewa gwarantowana...Wezcie udzial w mojej ankiecie zapoznawczej:D Sorry Zawsze Zakus bo napisalam Zawsze kacus:D Mam nadzieje ze mi przebaczysz ale Zawsze kacus jest prostrze do zapamietania i kojarzy mi się z jego przyszłym wygladem:Dhaha
Przyłączam się! NIENAWIDZĘ gry tego całego Zaka i chętnie napiszę to w każdym temacie.A ten bachor(Zawshe Zakuś) mnie poprostu dobija. Jej blog jest...sami sprawdźcie kto jeszcze nie był. No i ten wpis na forum Johnnego- jak spotkam to zabije! I każdy sąd mnie uniewinni ;). Ktoś chętny się przyłączyć??? ;))) Pozdr!
własnie weszłam na twój blogasek! galeria aktorów i nocia są bardzo dobre! galeria mi się bardzio spodobała..Zdjatka fajne! Przedsstawilas najprzystojniejszych wg mnie aktorów:D
własnie na mojego bloga napisała nasza ukochana Zawsze zakus:/!! Jak miło goscic taki shit w mich skromnych progach:/;(((((((
ej sory ale myslalem ze sie poplacze ze smiechu czytajac swoje wpisy.
Powiedz ile ci placa za glupote?? bo nie mozliwe zeby ktos az tak tempy sie urodzil. a co do zakusia az z checia dam 1.powiem szczerze nie znalem go bo aktorem nie jest.a wszystkich statystow zapamietac nie sposob.tym bardziej ze on tak peda... sory gejowsko wyglada. no a juz wogole samo mowienie w jednej dyskusji o zacku (czy jak mu tam) i de niro lub pacino jest obraza dla tych drugich. pozdro dla impotentow intelektualnych (czyt. dla ciebie zebys zrozumiala)
To kaulitz ma tu profil? na filmwebie? Swiat się kończy...Przyłączam sie do akcji, macie poparcie nastolatki x)
Zostawcie Zacusia w spokoju... On ma talent i glos... Bedzie kims... ajk Mozna robic takie tematy... Przeciez to forum dla fanow... Wynoscie sie stad i nie piszcie takich glupot o Zacusiu... On jest nie winny.. A wy go tak trktujecie... Odwacie sie od Zawshe Zac..Ona tylko broni Zaca.. Skupcie sie na innych debialch jak Stary pierdziel Al Pacino czy tam inne staruchy a od zaca wara...Jakis idiota wymyslal ten temat.
w ogole nie kumam ludzi ktorzy sie jaraja typem ktory nie zagral porzadnej roli tylko w musiacalach gral <lo2> bo np. high musical school to dla mnie bajeczka dla nastolatek (10-16) roku zycia gdzie jaraja sie małolatem...
wystawiam ocene 1 !!!
Okej. Miałam tu wpaść i bronić Zaca. Ale nie zorbię tego, bo jeszcze mnie ktoś zaszufladkuje do przedziału 10-16 w którym się już nie mieszczę (i rocznikiem i umysłem). Przeraża mnie jak ktoś pisze, że Lovusia Zacusia... o Matko! Będąc na miejscu Zaca już bym się pocięła... Lubię High School Musical. Fajny film jak ktoś lubi musicale z Happy Endem. Ja lubię. (o gustach się nie dyskutuje więc proszę mnie tu zaraz nie okrzyknąć pustą trzynastolatką) Czy to zbrodnia lubić banały? Chyba nie. Osobiście nie mam nic do Zaca Efrona oprócz tego, że nie spisał się w HSM2. Kto się przyjrzał ten zauważył, że nie grał zbyt dobrze. W jedynce był o niebo lepszy. Do jego urody nie mam nic. Do talentu. Hmmm... widziałam go tylko w HSM 1 i 2 więc się nie wypowiadam bo w tego typu filmach zbyt dużo pokazać nie można. Ale zachowanie kilku wymienionych dziewczyn, które dały naprawdę dobrym (podobno) aktorom ( De Niro i te sprawy.) jedynkę jest dziwne. Przyznam szczerze, że nie pamiętam bym oglądała jakiś film z wymienionymi aktorami ale nie daję im jedynki, bo tak mi się podoba. Po co? To się mija z celem filmwebu. I takie ocenianie tych dorosłych i utalentowanych aktorów na jeden jest chore. Ktoś kto ma trochę rozumu nie oceniłby De Niro na 1 a ktoś kto nie ma rozumu to powinien wejść na forum Bambi a nie oceniać poważe gwiazdy. Ot co!
Zawsze Zacus zrobila sobie nowe "Ja" na forum, zeby wydawalo sie, ze jest wiecej fanow Efrona. To widac na kilometr. Nie wieze, zeby po swiecie chodzila druga taka idiotka jak Zawshe Zacus.
Co do niki777 -milo jest zobaczyc czlowieka, ktory stoi po drugiej stronie barykady, a mimo wszystko mysli trzezwo i nie jest pusta dziewuszka, jak wyzej wspomniana. Nikt Cie nie wini, ze nie widzialas filmu z De Niro, czy Alem ,bo ty przynajmniej nie oceniasz ich na 1 i nie wypisujesz herezji. Nikt nie napadalby na Zawshe Zacus, gdyby zachowywala sie powaznie jak ty. Wtedy uznalibysmy, ze lubi sobie HSM niech lubi o gustach sie nie dyskutuje i koniec nie ma konfliktu, ale to co wyprawia wk***** wszystkich do bialosci.
skasujcoe ten cholerny wpis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mam druiegp nika jak wiejszisc z was bo mi jest nie potrzebny,,,to wy zakladacie po kiaklka bo Zak spadl juz o kilka miejsc od paru dni !!!!!nikt wa tu nie zapraszal!!
a ta druga dziewczyna to napewno piratka albo jakis moj inhy wrog bo widac ze sie ze mnie zbija!! jesli nie to sory ale na prawde wygladash jak ktos kto udaje ze lubi zaka
Jeśli chodzi Ci o mnie to nie piratka a **Winona* proszę Cię bardzo, chyba widać że zmieniłam nick. A po drugie mam już drugi blog- z FanArtami i nie potrzeba mi trzeciego by wypisywać tu takie bzdury, ja śmieję się z Ciebie wprost a nie poprzez prowokacje. I proszę Cię- nie rzucaj we mnie oszczerstwami bo nie życzę sobie tego!
Nikt z nas nie zakłada więcej nicków. Niby po co? Stałaś się pośmiewiskiem i do Ciebie nie dociera ogrom Twojej głupoty. To bardzo przykre. Nawet ludzie, którzy darzą Zaca Efrona sympatią krytykują Cię. Przemyśl to.
Oczywiście, ja już też poznałam ogrom głupoty owej osoby.
Nie zniosłam pociskania po takich legendach kina jak Al Pachino, De Niro, o Deppie nie wspomnę. To po prosty żenada. A o tym Zacu... eee, nawet zapomniałam nazwiska, chyba na 'e', to dopiero teraz słyszę.
Pozdrawiam.
Podłączam się jak można uważać najlepszych aktorów w historii kina za beztalencia rozumiem można ich nie lubić ale żeby dawać np Alowi Pacino 1 to jest szczyt głupoty i kompletnego braku gustu :/ A co do tego jak mu tam zaca to jest kompletna pomyłka zapatrzone są w niego tylko głupiutkie dziewczynki bez gustu jak bohaterka tego postu !!! Mam dla ciebie dobra rade dorośnij.
Nie widziałam żadnego filmu z Alem Pacino. Do niedawna nie wiedziałam jak wygląda. Ale nigdy nie dałabym mu tak niskiej oceny. Argumentacja Zawshe Zakuś jest żałosna. A najgorsze, że to tylko pogarsza opinię o nastolatkach. Ani ja, ani moje koleżanki, nie posługujemy się takim językiem.
Widziałam "Musical High School" podobał mi się. Nawet lubię Zaca Efrona, piszę lubię, ale nie uwielbiam. Chłopak nie jest tak zupełnie pozbawiony talentu jak piszecie. I podoba mi się, ale nie jest przystojniejszy niż Depp. Ale doskonale was rozumiem. Nie dorównuje i pewnie nigdy nie dorówna Alowi Pacino i innym wybitnym aktorom. Obiecałam sobie, że obejrzę jakiś film z Alem Pacino.
Brawo! W końcu wypowiedź na poziomie, a nie to co Zawshe Zakuś. Z tego co widzę lubisz Edwarda Nożycorękiego, ja też kocham ten film! Z jednym się nie zgodzę, Zac nie jest ładny, ale to akurat kwestia gustu. Pozdr!
I dodam jeszcze że też widziałam niewiele filmów z Alem, 4 lub 5 ale nadrabiam :). To chyba nie problem???
Przez takie dziewczyny jak Kim odzyskuje wiare w ludzi... Byc moze w filmwebie jest tylko jeden taki pokemon jak Zawshe Zacus;/ Nie martw sie winnona mi tez brakuje troche pozycji Ala Pacino:D Ale podstawowe filmy mam i to sie liczy...I przyłaczam się do klubu kochajacych Edwarta Nozycorekiego... To nie zapomniana rola johnnego:D
I nie szkoda wam nerwów na takie kłótnie? Mi by było szkoda.
Ja też nie oglądałam zbyt dużo fimów z "poważnymi" aktorami ale uważam że mam jeszcze na to czas. Nie będę pisać ile mam lat bo to nikogo nie powinno interesować. Ale przyznam się że też oglądałam HSM i powiem że mi się film podobał. Na początku zaraz po obejrzeniu filmu zachwycałam się jaki to Zac nie jest ale jak zobaczyłam na stronie jednego z amerykanskich FunClubów jego zjęcia w dużym przyblizeniu i bez retuszu to mi oczy z orbit wyszly:D:D. Lubię filmy o miłości choć nie zaprzeczam że ten scenarusz był z góry do przewidzenia :D:D no ale co z tego? podobał się film i to najważniejsze. Mam tylko nadzieje, ze skoro powiedzialam ze podobaja mi sie filmy takie jak HSM nie zaszufladkujecie mnie do "pustych panienek z pusta glowa"!
Nie mam zamiaru wstawiać nikomu 1 tylko dlatego że nie gra w moich ulubionych filmach, to jest śmieszne!
A to jak się zachowuje LoVcIam ZaCuSiA albo ZaWShE ZaKUś pozostawie bez komentarza. Chociaż może pare cytatów które rozśmieszyły mnie do łez: "Skupcie sie na innych debialch jak Stary pierdziel Al Pacino czy tam inne staruchy a od zaca wara..." albo "W przyszlosci sie z nim orzenie:D" i oczywiście najlepsze na koniec "Mi sie podoba ale ZaKu$s ma troche brzytka fryzure ale jak sie ze mna ozeni to nie bedzie tak brzytko wygladal".
Dziewczyno opanuj sie! on i tak tego nie przeczyta, o spotkaniu z nim mozesz jedynie pomarzyc a tylko sie na tym forum osmieszasz :/
A jeszcze zgadzam sie z Kim, bo nie mozna powiedziec zeby Zac nie mial talentu :D:D wystarczy posluchac na sciezce dzwiekowej do HSM2 albo Hairspray :D:D
Moim zdaniem nie mozna sie klócic o to czy on jest ladny czy nie bo kazdmu podoba sie cos innego i kazdy ma swoj gust. Moim zdaniem on jest ladny ale nie jakis super boski najbardziej mi sie podobal w garnituze na premierze Hairspray a reszta jakos ujdzie...
Widziailam ladniejszych :D:D
Dobra to juz moj ostatni komentarz bo tylko sie denerwuje niepotrzebnie :D:D
Tyle, że Zawshe Zakuś wciska nam go na siłę, pisze że jest ładny, boski, cudo, etc etc etc...i przez to mi już obrzydł. Ja również widziałam High School Musical, ale Zac mi się nie podobał i nigdy nie spodoba bo dla mnie jest tylko lalusiem
WOW... widzę, że nie jestem sama:) Jednak są jeszcze osoby rozumne na tym forum... Kim, Winona i parę innych osób... Chwała Bogu!
Zac Efron... hmm... rzeczywiście nie jest taki ostatni. Podoba mi się jego głos. Ale w dwójce grał sztucznie. To muszę przyznać, robił dziwne miny i wogóle... nie znam go więc nie wiem jaki jest naprawdę. To, że jest lalusiem... hmmm... może to przez ten gwłatowny bum na HSM1/2? Nagle stał się znany. Nie wiem.
A co do dziewczynki o niku Zawshe Zakuś... no cóż, marzy o tym, że Zakuś się z nią "orzeni"? To niech sobie marzy! Nie burzmy malutkich światków zauroczonych w gwiazdach dziewczynek... Jak go sobie "lovusia" to niech "lovusia" jej prawo (chociaż nie mogę tego pojąć!), ale mogłaby przestać zaśmiecać filmweb takimi wypowiedziami...
musze wam przypominac ze uzytkownik lovciam zacusia mial byc przygotowana prowokacja, ktora ja wymyslilam? w kazdym razie za tego pacino juz przepraszalam i juz mowilam....
Wczoraj w szkole rozmawiałam z koleżankami na temat Zaca Efrona i doszłyśmy do wniosku, że jest całkiem fajny, ale żadna z nas nie chciałaby się z nim umówić.O wile bardziej podoba nam się Edward Speleers, który grał w "Eragonie".
Jak miałam 12 lat to też kochałam sie w jednym aktorze, ale nie bombardowalam nikogo bzdurnymi wypowiedziami jak ta fanka zaca, a juz na pewno nie stawialam go przed Alem P. czy Jackiem N. tylko dlatego, że byl "piekny", nawet ich nie porownywalam...Niestety dzisiejsze dzieci neostrady to rzecz tragiczna...az sie boje co z tego wyrosnie...
po raz pierwszy od niepamiętnych czasów zalogowałam się na tym forum a wszystko to za sprawą jednej, głupiutkiej gąski!!
dziecko drogie, zbrodnią jest wystawianie 1 takim legendą i postrachom kina jak al, marlon czy dustin!!
I z całym szacunkiem dla tego znakomitego grona ale dla mnie najgorszym przestępstwem była obraza depp'a. Laska, w tym momencie masz we mnie śmiertelnego wroga do grobowej deski!!
dlatego z największą przyjemnością dołączam do anty fanklubu Efron'a. mam nadzieje że są jeszcze wolne miejsc bo po przeczytaniu wszystkiego dochodze do wniosku że może mi go braknąć :DDD
aha, jakieś wpisowe??