Przez głupote i prowokacje pewnej znajej nam wszystkim laski, ktorej imienia nie bede tu wymieniac bo wszyscy sie domyslaja chyba o kogo chodzi, postanowialam zrobic jej na złosc! Jednym słowem otwieram akcje antyfani łączmy się! Nie lubisz Zakusia? Ten temat jest dla ciebie...Krytykujmy ile wlezie:) Dla naszej kochanej fanki Zakusia... A i dla nie poinformowanych!!! Laska powstawiala takim gwiazdom jak Al Pacinoczy jack Nicolson ocene 1....;/
Mnie też najbardziej zabolało jak przeczytałam jej brednie na forum Johnnego. No tak- jako jego fanka od wielu lat, która uważa go za WIELKI autorytet dziękuję Ci Zawshe Zakuś za uświadomienie mi że Johnny się "sypie". Bez komentarza to zostawię...
łomatkoboska. nie latałam wcześniej po postach na forach aktorów, ale jak zaczęłam, to... Zawshe Zakuś siejesz postrach, skarbie. Nawet nie wiedziałam że można być tak beznadziejnie... głupim, bo nie da się inaczej tego określić.
Aha. Chciałabym zwrócić uwagę na to, że NIE WSZYSTKIE dziewczyny w wieku 10-16 lat "lOfFciAją ZaKu$siA". Mam 15 lat i jakoś mi się do Zakusia nie pali. Przecież on nawet ładny nie jest! Nie wspominając o wątpliwej jakości jego dokonań aktorskich...
Do wiadomości mojego nowego idola (Zawshe Zakuś) która ma o takie rzeczy pretensje: mam tylko jeden nick i więcej nie chcę.
nie no zwykle na forach to się rzadko wypowiadam, ale to już... mi wygląda na megaprowokacje, nie można być aż tak głupim (chyba że się mylę) pani zawshe zackuss (czy jak tam) zakłada nowe konto i pisze że jej nie znajdą... hmm... jak tak dalej będzie "p!$hac" i głośić swoje poglądy na temat aktorów to nie będzie trudne:D PS: cieszę się że w marcu br. wyszłam z przedziału wiekowego 10-16:D to naprawdę pocieszjące:d
Zgadzam się z przedmówcami w 100%. Ja nie lubię Zacka. Jest w nim coś odpychającego co działa mi na nerwy. Nie wiem ja można zachwycać sie aż tak aktorem, który nawed nigdy nas nie pozna. To jest dla mnie dziwne. A jeżeli chodzi o nastolatki trochę mnie to boli, bo mam nick Andromeda14 czy ci to znaczy iż mam 14 lat. Wielu ludzi mówi, że my nie mamy nic do gadania i właśnie przez takie osoby wysoko jest Zac Efon i inne beztalencia. A to wszysto przez takie oboby jak Zawshe Zakuś( czy jakoś tak)niektóży sie ze mną nie liczą. No cóż tak bywa. Pozzdrówka:)
Forum filmweb nigdy się nie pozbędzie dzieci słońca :P kolejna co się nudzi w domu :PP wchodzą na takie fora i robią typową rozpierduchę na całego. Cecha charakterystyczna tych osób: zazwyczaj obierają sobie aktorów niskiego pokroju robią z siebie wielkich fanów :P:P:P:P
pozdrawiam ;)
Siemka:)) Na wstępie powiem, że jestem fanką Zaca Efrona, ale nie upadłam jeszcze na głowę, żeby mówić, że jestem w nim zakochana, albo coś w tym stylu. Lubię też HSM i piosenki z tego filmu. Po mimo tego, że czasem Zac wygląda jak cukierek i tak mi się podoba. Akurat nie przypominam sobie żadnych filmów z Alem Pacino czy Robertem De Niro, nie byłam nawet na ich forum i nie będę, bo jak na razie na ich temat nie moge się wypowiadać.
Co do Zawse Zakuś to powiem szczerze, że wiele z jej wypowiedzi trudno mi jest nawet zrozumieć. Ale to z Johnnym Deppem co niby napisała, że się sypie to porażka!! Ilu męzczyzn w jego wieku chciałoby tak wyglądać, po za tym to świetny aktor. Pozdro
Muszę sie przyznać.. nie widziałam żadnej części HSM i szczerze... nie ubolewam nad tym faktem. Powiem tak: nastolaty to nastolaty,kochaja się w "gwiazdach" jednego sezonu, słuchają muzy ("TH rulezz..."), i koffają misiaczków. Ludzie,nie czepiajcie się tych istot,one nie zdaja sobie sprawy z wlasnej głupoty. Jak osoba, która czyta Bravo i ogląda horrory typu.. yyy... (nawet nie wiem co teraz się ogląda,nie śledze tych jakże strasznych produkcji a la trup za trupem,trup w szafie,a twoja babcia chodzi z tasakiem), może wiedzieć kim jest DeNiro, Pacino, Hoffman..? Nie ma sensu się denerwować, bo głupiemu do rozumu nie przemówisz. A swoja droga... bo ja tak troszke nie w temacie.. odniosłam wrazenie, że owa "Zawshe Zacus" tak naprawdę to sobie jaja robiła, bo jak można pisać takie brednie? Serio,w ogole jej nie bronię, bo głebiej sie nie wczytywałam w resztki jej dawnej obecnosci,ale powiedzcie, uwierzyliscie w to co ona pisze? Ze ona robiła to serio?
Droga czesiorex to właśnie nazywa się gust, a każdy ma prawo lubić to co chce i kogo chce. Jedni lubią horrory inni coś zupełnie innego, a to że ty takich filmów nie lubisz, to nie znaczy, że możesz innych wyzywać od głupków i pustych ludzi, bo jest takie fajne przysłowie kto kogo nazywa... A z doświadczenia wiem, że nie nalezy się wypowiedać na tematy, o których nie ma się zielonego pojęcia tak jak ty o HSM czy tych całych horrorach, o których wspomniałaś, bo ja też kiedyś tak z góry oceniałam, a teraz tego żałuję. Pozdro:))
Aha a co do Bravo to zgadzam się. Totalna porażka ta gazeta.
Sluchaj,nie mowie,ze kazdy kto oglada i lubi takie produkcje jest debilem. mnie po prostu przerazaja takie fanki,ktore opisalam wyzej. Przeciez nie da sie ukryc,ze znaczna ich czesc tak sie wlasnie zachowuje.bo to nie jest w tym momencie wazne czy sie HSM lubi czy nie,chodzi o to,by miec cos w glowce. To nie ma znaczenia czy JA dobrze oceniam produkcje,bo jezeli mi sie cos nie podoba,to moja sprawa. Nie slucham mlodziezowych zespolow,ale nie mowie ze ta muzyka jest glupia. Tu tak samo. Poza tym jezeli mowa o horrorach..tyle tego sie obecnie kreci,ze nie jestem w stanie nadazyc za kazda nowoscia,a nie zaprzeczysz,ze wiekszosc z nich to hollywoodzki badziew. nie oceniam ludzi z gory,po prostu mam z nimi doczynienia. Rowniez pozdrawiam :)
aha..co do Bravo.. jest to gazeta adresowana do specyficznego grona. Kwestia gustu. wiec, idac w Twoje slady, powinnam Ci zwrócic uwage, ze nie powinnas jej oceniac? chyba nie.. kazdy ma swoje zdanie,z ktorym mozemy sie nie zgodzic.:)
Chyba nie do końca się zrozumiałyśmy. Ty wypowiadasz się o HSM chociaż nigdy nie widziałaś tego filmu, a ja wypowiadam się o Bravo, z którym nie raz miałam do czynienia. Widać różnice?? No raczej. Po za tym ja nie napisałam, że nie masz prawa do oceny, ale trzeba coś na ten temat wiedzieć. Bardziej chodziło mi tez o to, jaki masz stosunek do osób, które lubią tego typu filmy. Pozdro:))
raczej jaki mam stosunek do CZESCI tych osob:P sluchaj,od dawien dawna wiadomym jest ze pewne wzorce sa powielane,bo np czym sie rozni takie bravo od popcornu (blagam,nie robcie mi tu teraz spisu zalet P nad B:P)..podobnie jest z filmami:) koniec dyskusji,zadna z nas drugiej do swego zdania nie przekona i basta:P Pozdrawiam i zdrowia zycze (Gozdzikowa przypomina..) :P