Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron
użytkownik usunięty
poli_5

On sam, przyznał się nawet do tego, ale skasowali mu temat.

Ja się podpisuję!:D
Szkoda mi tego gościa. Takie Nic. Aaa z resztą co tu dużo mówić.
Moja przyjaciółka się w nim buja i nigdy nie zwątpiłam w nią tak jak wtedy gdy się dowiedziałam.
Jestem dziecko Neo i powiem:
żal.pl
P.S.
Obniżyłam mu średnią o 0.01<demonicznyśmiech>

MsCobain

Gratuluję! Brawo walnęłaś mu 1? A widziałaś chociaż kawałek innego filmu niż hsm? Wątpię...

Sylwia15

"A widziałaś chociaż kawałek innego filmu niż hsm? Wątpię... "
A dlaczego wątpisz? Może obejrzała wszystkie filmy z jego udziałem :D
Choć ja uważam , że po Hsm można się zorientować, iż chłopak za grosz talentu aktorskiego nie ma .

LegallyBrunette

Ale nie sądzę żebyś wiedziała co ona oglądała...

Sylwia15

"Ale nie sądzę żebyś wiedziała co ona oglądała... "

A ja nie sądzę żebyś wiedziała czego ona nie ogląda .

LegallyBrunette

Zac jest beznadziejny . Nastolatki robią z niego aktora na miarę Marlona Brando. Z niego jest taki aktor jak ze mnie primabalerina .

norwegianwood

Ja tak uważam. Wypromowany chłopaczek za którym szaleją nastolatki. Żenujące.

LegallyBrunette

Nie sądzę aby roztrząsanie tego miało najmniejszy sens...

no fakt zalentu niema ale glos jakis tam ma nielubie go ... naprawde jest beznadziejny, mowie jak jest pzdr ;*

poli_5

No ja również. Przecież go nawet aktorem nie można nazwać. Jedynie fenomenem i specjalnie użyłam tego słowa...:)

mamiya

krótko i na temat:
ŻENADA

(oczywiście chodzi o Zac'a)

kakalko

Zac to jednym słowem ciota...gej,kretyn...długo by wymieniać ani troche talentu 1/10

poli_5

Na podstawie High School Musical nie można wywnioskować czy koleś jest dobrym aktorem czy nie, i nie wiem po co tyle zamieszania w związku z Zaciem. Poczekajmy na inne filmy takie jak Seventeen again albo Me And Orson Welles, a potem będziemy mogli go bardziej ocenić.

A i jeszcze jedno, High School Musical to film dla dzieciaków, to jakim cudem miał pokazać w nim swój talent aktorski? Osobiście oglądałam z nim Drogę Po Marzenia, Hairspray i wcale nie był tragiczny.
Tak w ogóle zastanwaia mnie czemu np. Ashley Tisdale, która nie ma na koncie ani jednej poważnej roli, a ma ocenę 8.1? A czemu AZ TAKA NISKA ocene na filmwebie ma Zac? Ludzie robią to specjalnie, czy co? Podejrzewam z nienawiści.

użytkownik usunięty
underclasshero

Trudno się nie zgodzić z postem wyżej, przecież w filmach Disney'a chodzi o pewną sztuczność, filmy te są w końcu przeznaczone dla dzieci. Popisać się też zbytnio nie mógł.
Także oglądałam z nim inne filmy od hsm, np. Drogę po marzenia. Film znakomity, a sam Zac naprawdę wykazał się talentem, nie każdy potrafi zagrać dziecko z autyzmem, był wiarygodny. Myślę, że hsm dla niego miał być tylko zabawą oraz zdobycie jakiejś popularności, ale niestety po tej serii ludzie go skreślają. Przecież nie będzie grywał tylko w filmach Disney'a, dla nastolatek. Nie jestem fanką jego wyglądu, jak większość, nie uważam go za Boga. Po prostu chcę być szczera i podzielić się moim przemyśleniem na temat jego talentu, nie talentu (jak kto chcę). Obejrzyjcie sobie więcej filmów. Myślę, że jest młody i jeszcze wiele ról przed nim. Mam nadzieję tylko, że będzie wybierał takie w którym może się wykazać.
Pozdrawiam

Kto uważa że Zac jest beznadziejny ?

ja

Mnih

Underclasshero i VampireVenus oczywiście mają rację... Najłatwiej jest obejrzeć jeden film, zobaczyć Zaca i powiedzieć że jest beznadziejnym aktorem, a do tego gejem... Ja nie wiem co polskie społeczeństwo chce tym osiągnąć... To jest tak ocenianie człowieka po wyglądzie czy książki po okładce... Czy kobieta musi być miss by być cudowna? Czy okładka musi być śliczna by książka była ciekawa? Ja myślę, że w życiu chodzi o coś więcej... Ludzie Zac to jest człowiek! Już zresztą dorosły! Jeśli jest taki beznadziejny to co Was obchodzi? To podobnie jak są uczniowie obrażający nauczycieli... A to właściwie ze swojej winy, przez to że nie chce im się uczyć... Jednak nie powiedzą tego wprost nauczycielce... Tak samo Wy na forum piszecie co chcecie na temat Zaca... Nie obchodzi Was nic... Ale przecież gdybyście z nim stanęli twarzą w twarz to podejrzewam że nikt nie miałby odwagi nazwać go chociażby gejem...

underclasshero

Uważam, że na podstawie HSM jak najbardziej można wywnioskować jakim on jest aktorem. Jak gra w filmie Disneya, to nie znaczy, że nie może zagrać dobrze.

poli_5

Kto uważa że Zac jest beznadziejny ?

JA.

Speedfan

Kompletnie ignorujecie normalnych ludzi... Nie wiem, boicie się przyznać że to my mamy rację? Czy może kłócić z nami? Ja już nie wiem...

Cattie

Całkowicie zgadzam się z underclasshero, VampireVenus i Cattie :)
Nie można oceniać gry aktorskiej Zaca po jednym fimie (i to w dodatku po HSM). HSM jest typowym filmem dla dzieciaczków. Tam chodzi o zabawę, cały cukierkowy film :) W innych swoich filmach zagrał naprawdę dobrze!

Nie rozumiem tylko kilku rzeczy... dlaczego ludzie tak bardzo go nie lubią i dlaczego ma taką niską ocenę? Ok, nie lubicie HSM, ale to nie powinno sie przeżucać na ocenę aktorów w nim grających!

"Żenada" i "zal.pl" to jest wasze zachowanie:P (nie wszystkich oczywiście) :D ;)

Phonetique

no cóż, na temat jego zdolności aktorskich się nie wypowiadam, bo nie miałem jeszcze okazji obejrzeć normalnego filmu z jego udziałem, ale sądząc po tym co Disney promuje (Hany montany, Kamp rocki itp) wątpię aby kiedykolwiek miał on pokazać jakąż wyższą klasę... a z tym gloryfikowaniem go do stopnia Marlona Brando to nie przesadzajmy ;p ale faktycznie, napalone czternastki nie zwracają uwagi na zdolności aktorskie, a na "ładną buzię"... pomimo tego, że go nie lubię, to współczuję mu tej części jego wielbicieli xD

poli_5

tak ! jest beznadziejny

TheJ4ck4L

nie ogladalem zadnego filmu z nim, nawet hsm, ale za to ze tam gral dostaje automatycznie 1, i mam nadzieje ze umrze patafian jeden.

Bobey

Ja niestety byłem zmuszony do obejżenia 2 debilnych filmów hsm i hsm2 . Po tych filmach się załamałem i przez pare dni musiałem oglądać klasyki filmów żeby dojść do siebie...

poli_5

ja uważam że jest beznadziejny!Tylko buzie ma ładną

magda13girl

Ja!!!!!!!!!!! To jest chodząca tragedia.
Jak dla mnie to jest homo* na kilometr.
*Nie mam nic do homoseksualistów jak chca niech sobie zyją, ale Zac mi przeszkadza

użytkownik usunięty
poli_5

On jest taki Fspaniauy, i cudoffny oh ah...

Jak możecie go nie uwielbiać? przecież to talent stulecia!

Każdy ma swoje zdanie. Ja go nie lubię. Dla mnie jest za słodki a w HSM to już wogle jak cukierek z dodatkiem lukru.

użytkownik usunięty
Pati_Peace

a kto nie lubi chodzącej tapety? ;>

Ja. A Zac jest tego przykładem. Ma tone tapety i sie cieszy.

Pati_Peace

Podpisuję się. Jest żałosny <odruch wymiotny>

użytkownik usunięty
idril_7

Tak z ciekawości weszłam, żeby sprawdzić jak został odebrany mój post. Antyfanów, "dojrzałych" użytkowników filmwebu zapraszamy do dyskusji, nie ma to jak z nudy robić sobie konta i pisać takie bzdury bez wcześniejszego poparcia argumentami. Jak widać jesteście na tyle dojrzali mentalnie, że żyjecie w świecie Pudelka, czy Bravo. Naprawdę, fani bardziej się wykazali od was, a wy, że na dodatek wchodzicie na na forum o Zac'u (którego oczywiście nie cierpicie, ale czas marnujecie:]) i wypisywać głupoty typu "On ma tyle tapety, dlatego jest beznadziejny", "Jest gejem. Jest żałosny". Naprawdę tylko leżeć i kwiczeć. Brak słów dla ludzi, którzy tutaj wchodzą i pokazują jak bardzo są infantylni, za bardzo na filmweb (chodziaż filmweb ostatnio kieruję się w tą stronę). Jeżeli już tak "poświęcacie" swój czas na wchodzenie tutaj i pisanie, to lepiej czas ten wykorzystać na obejrzenie jakiegoś filmu z nim nie-będącym-hsm. A i nie bójcie się, w innych filmach nie ma "wytapetowanej gęby" .
Peace&Love

ej no sorry ale czy widziałaś kiedys na normalnych, ogulnodostępnych kanałach kanałach żeby szło cos z zakiem oprócz hsm bo ja nie i jakoś nie mam zamiaru marnowac czasu na ogladanie filmów ze SwEeT ZaCuSiEm

ps. sorry za błędy

użytkownik usunięty
poli_5

podpisuje się pod tym nogami i rekami:-)

Ja też. Jest tyle innych ciekawszych filmów i gwiazd (o ile Zaca mozna nazwać gwiazda)a wszędzie tylko HSM

Pati_Peace

Aktor z niego marny. Żal mi go że wystąpił w HSM. Tylko się ośmieszył.

Pati_Peace

eee gwiazda? :P Toż to Jola Rutowicz amerukańska ^^ 1/10

Wojt4s

Świetne porównanie. Z którym się zgadzam.

Pati_Peace

Teraz te młode gwiazdki typu Zac Efron to one rządzą w Hollywood
a co ze starszymi? muszą patrzeć na młode "beztalencie"

poli_5

głupie pytanie..a kto uważa że jest dobry?? haha xD

user_200

na pewno nie ja xD taka totalna beznadzieja nic nie warta

MjBks

Zgadzam się w 100...%

Pati_Peace

Ale jak by go nie było to z kogo byśmy się nabijali...?

Penelopa_3

A no fakt gdyby go nie było to faktycznie nie mielibyśmy się z kogo smiać

Pati_Peace

Ale jeszcze zabawniejsze są jego "fanki"...

Penelopa_3

obawiam się, że w tym stwierdzeniu jest aż za dużo prawdy....

poli_5

zdecydowanie Zac Efron jest beznadziejny...

Nastazja

widzialem z pare filmow w ktorzych wystepowal.u mnie ma ocene
4/10.fatalny nie jest.taki srednio na jeza

Serge91

Też go nie znoszę!!!!Dziewczyny go kochają pod tytułem:
-Oh... On jest taki przystojny, wysportowany i zawsze się uśmiecha.Pewnie jest z niego miły facet i do tego występuję na Disney Channel.Oh...pewnie dlatego,że kocha dzieci...Ubielbiam go!!!!!!!!!!!!!
Tak naprawdę to zwykły śmieć, który chce zarobić fortunę swoją "przystojną" twarzą i filmami dla dzieci, w których i tak beznacziejnie gra. -11/10 Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!