Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Jak czytam wypowiedzi typu "Co za pedał", "Debil" Itd to zastanawiam się skąd tacy idioci się na świecie biorą? Za dużo wolnego czasu, czy co? Dlatego trudno jest być sławnym, wejdzie ci taki jeden na forum czy na inną stronę i będzie obrażał bo pewnie sam nie grzeszy pięknością. Co wy od niego chcecie. Zrobił wam coś kiedyś. Ludzie są po prostu tak zazdrośni, że nie nie znają żadnych granic. Jak można obrażać człowieka jak się go nie zna, nawet na oczy nie widziało. Co wy, jasnowidze, że wiecie jaki jest i kim jest???

ShadowGirl

Ci co piszą te wypowiedzi robią na złość nie aktorowi tylko "głupim trzynastkom" piszącym komentarze typu "jAkI tEn zAkuŚŚŚ sWeeeT".Nie znam gościa ale mam ochotę takie samo zdanie napisać aby tylko im uprzykrzyć życie i dać do myślenia.

tomeczek174

http://www.pudelek.pl/artykul/11941/spedzil_4_godziny_w_lazience_prostujac_loczk i/
Słyszeliście o gorszym gogusiu???Heh nie ma to jak dobre portale plotkarskie i podawnane w nich newsy,dzięki którym mam argument by stwierdzić ,iż Zachary to 100% lalus...

_Tanya_

Nie no jasne, jak ja mogę plotkom nie wierzyć.;) Bo przecierz ludzie zawsze prawdę mówią... A tak poza tym to nie tylko fanom robi się przykrość takim rzeczami (chociarz mi to osobiście zwisa ) ale aktorom (itd.) a kto uważa inaczej to niech się zastanowi jakby codziennie widział w gazecie swoje zdjęcie a pod spodem nagłówek typu "Wreszcie się ujawnił" czy "nie bierze prysznica". To jest idiotyczne, a ludzie któży w to wierzą i dodają oliwy do ogania to... szkoda słów...

ShadowGirl

Zgadzam się. Według mnie to bez sensu... I co się niby fanom ma dziać? Wiadomo, że się trochę zdenerwują, ale bez przesady. To im zwisa... Ja nie uważam za stosowne żeby wyzywać właściwie niewinnych ludzi...

_Tanya_

lol, jak się chce mieć fryzurę dobrą to trzeba prostować loczki:P ja czasami 1,5 godziny przed szkołą muszę wstać, żeby moje wyprostować:D

tomeczek174

DOKŁADNIE:)
pyzatym ja na przykład uważam, że chłopak jedyne co potrafi to śpiewać:)

tomeczek174

Po pierwsze Zac pisze się przez C! I Zacuś podobnie! Wiesz co jak masz się ochotę wyżyć i komuś uprzykrzyć życie może powinieneś udać się do psychologa bo normalne to to nie jest, może zaleci ci jakieś ćwiczenia z workiem treningowym! Boże jakie lole chodzą po tym świecie...

użytkownik usunięty
ShadowGirl

shadowgirl wystarczy jedno spojrzenie na gościa by stwierdzić że to pedał i debil, koniec, kropka.

No to łaskawie mi wskaż te elementy, bo ja ich nie widzę: Co w jego wyglądzie świadczy o homoseksualiźmie a co o debiliźmie?

Jedno spojrzenie? Skoro tyle ludzi uważa Zaca za geja ( moim zdaniem się mylą, zdaniem jego dziewczyny chyba raczej też;D)bo zobaczyło kilka zdjęć to muszę przyznać że mają NIEWIARYGODNĄ zdolnść oceniania ludzi... A skoro ty uważasz że po jednym spojrzeniu można wywnioskować na 100% procent czy ktoś jest gejem to moim zdaniem bardzo się mylisz...
Ale racja, niektórzy wiedzą lepiej czy on jest gejem, niż on sam... (haha)

yarek5tys. : wyślij swoje zdjęcie to spróbujemy ocenić ciebie..

ShadowGirl

ShadowGirl: brawo za pierwszy post! Tak trzymać;*

Peyton_Sawyer_2

Gdzieś padło stwierdzenie, że na pewno jest gejem bo spędza w łazience więcej czasu od niejednej dziewczyny, ale na litość boską czy wolicie mieć zadbanego, "pięknie pachnącego" chłopaka czy obwiesia który wchodzi do łazienki tylko po to żeby z WC skorzystać? A to że jest gejem to czyste pomówienia zbuntowanych przeciwko HSM anty fanów...sama nie należe do naczelnych wielbicielek ale no nie przesadzajmy...pzdr.

Peyton_Sawyer_2

Popieram. A dziewczyną, które uważają, że heterycy to tylko tacy, którzy z prysznicem mają kontakt raz na dwa tygodnie, i kochają niechlujstwo, życzę powodzenia...;D

ShadowGirl

No cóż muszę się zgodzić:):) heheh

użytkownik usunięty
ShadowGirl

Na pewno efron jest tutaj częstym gościem i bardzo go boli, że tak o nim piszemy.

użytkownik usunięty
ShadowGirl

a wy pisząc że jest on "Sweeetaśny" wiecie, że jest taki naprawdę? dla was na zdjęciach wychodzi sexy (nakładając na siebie tonę makijażu, na marginesie mówiąc), a w rzeczywistości jest na odwrót.
oceniać "aktora" po jednej roli. 'Zastanawiam się skąd tacy idioci się na świecie biorą?'

Haha. Tym mnie powaliłeś...
Wyobraź sobie, że on grał więcej niż w jednym filmie... Skoro już jesteś na filmwebie spójrz na jego filmografię...

A co do makijażu. W internecie jest więcej jego zdjęć z życia codziennego, kiedy paparazzi chodzą za nim krok w krok, kiedy nie "ma" na sobie makijażu.

użytkownik usunięty
ShadowGirl

większość jego filmów zaczyna się od "High school..." a tam miał tylko jedną rolę (chyba, że na boku jakieś postacie kobiece grywał).

Hairspray, Summerland, Derby... i nie chce mi się wypisywać... Ale oczywiście miał tylko jedną rolę........... żałosne

ShadowGirl

KOCHAM ZACA I MAM GDZIEŚ WSZYSTKICH ANTYFANÓW!!!

Jedną rolę to Wy w kółko odgrywacie! xD
Społeczność antyfanowska jest zwyczajnie śmieszna... :D

Cattie

Hmm... jakbyś chciał zauważyć to ja jestem zainteresowana dalszą rozmową z Cattie... i według mnie to ty powinieneś się stąd wynieść gdyż zapewne nie wniesiesz do tej dyskusji nic poza kolejną wiązanką wulgaryzmów (hamujcie się trochę przy ludziach!!!)

użytkownik usunięty
Sylwia15

przy ludziach? jakich? że niby mam was traktować po ludzku? wybacz, ale człowiek musi sobie zasłużyć na to, bym taktował go z szacunkiem. wy na mój szacunek nie zasłużyłyście w ogóle.

Zasłużyłyśmy sobie Sylwia na takie traktowanie... Zasłużyłyśmy... A wiesz czym? Tym że bronimy Zaca i mamy własne zdanie... To naprawdę poważne przestępstwo... Nie jesteśmy godne żeby nas nazywać ludźmi... xD

użytkownik usunięty
Cattie

istotniejsze argumenty proszę. wy nie macie własnego zdania...

do projektu x- tak się składa, że to ciebie nikt tu nie chce...

Z Cattie i z Sylwią ja chętnie porozmawiam bo nie wiem czy zauważyłeś to jest temat dla fanów, a nie ludzi którym się zbytnio w życiu nudzi...

użytkownik usunięty
ShadowGirl

ShadowGirl, tak się składa że ja nie mam absolutnie żadnej ochoty przesiadywać tu z wami... jednakże, kiedy widzę podobne tego typu tematy to aż krew się we mnie zalewa, i niestety odpowiedzialność odpisania jest większa od opanowania wolnej woli...
a właściwie pośmiać się też z was można...

wiadomo, że chętnie porozmawiasz z Cattie i Sylwią o swoim Zaczku... plastik i barbie zawsze się razem trzymają, bo inni ich gównem obrzucają...

użytkownik usunięty
Sylwia15

"i według mnie to ty powinieneś się stąd wynieść" - a według mnie powinnaś znależć sobie "sponsora".

Akurat ShadowGirl nie ma zamiaru się stąd wynosić... Podobnie jak ja i Sylwia ma własne zdanie, którego razem z nami zamierza bronić! Gdybyśmy go nie miały, to prawdopodobnie na tym forum dopasowałybyśmy się do Was! Ale my nie możemy patrzeć na to, co się tu wyprawia!

użytkownik usunięty
Cattie

Wy nie możecie patrzeć?!

A niewyraźnie pisze? Czy jakieś problemy ze zrozumieniem tekstu?

użytkownik usunięty
Cattie

Z początku rzeczywiście pomyślałem, że źle przeczytałem... omfg.
Jak wy do cholery możecie pisać, że nie możecie na to co piszemy patrzeć? To my nie możemy patrzeć na te wasze wypowiedzi, w których ubóstwiacie tego wystylizowanego przez Disney lalusia...

Posrało was ludzie?? Pozabijacie się zaraz pluszowymi misiami...kłótni na poziomie gimnazjum...gratulacje...

użytkownik usunięty
Peyton_Sawyer_2

Zostańcie tutaj.

Nie wiem czy zauważyliście, ale obojętnie co będziecie pisać, jak wyzywać nas czy Zaca, to my i tak swoich poglądów nie zmienimy! Tego jednego możecie być absolutnie pewni!

Nie możecie patrzeć na nasze wypowiedzi? Na to że bronimy niewinnego człowieka? Nie wyzywajcie go, to nie będziecie musieli czytać naszych postów!

Zac naraził się Wam tym że żyje, a my go lubimy... No to rzeczywiście nie mamy podstaw by go bronić!

Cattie

ej bo to się naprawdę żałosne robi..lubię tego aktora ale wy sobie zaraz o niego włosy powyrywacie...relax!

Peyton_Sawyer_2

To już dawno temu stało się żałosne... Ja kiedy kogoś lubię, to nie mogę spokojnie patrzeć jak padają wyzwiska i przekleństwa pod jego adresem!

"... lubię tego aktora ..." - I naprawdę nie przeszkadza Ci to, że te wyzwiska padają dlatego że Zac żyje?! No bo w końcu tak stwierdzili antyfani...

użytkownik usunięty
Cattie

posłuchaj, nic do niego nie mam "że żyje", nie wyzwałem go mówiąc o nim "laluś", a ty płaczesz jakbyśmy zranili Ci duszę. to wyście, fani aktorzyny, doprowadzili do tego stanu antyfanów, że wyzywają go od najgorszych wszędzie gdzie mogą.
a Ty tam peyton_sawyer, swoje kompleksy na temat gimnazjum zostaw za drzwiami. popisać się chcesz, jaka ważna jesteś?

Akurat to wiem! Nie Ty napisałeś, że Zac przeszkadza Ci bo żyje, ale była taka osoba! Od Ciebie również nie widziałam wyzwisk pod jego adresem, może nie zauważyłam, a może po prostu ich nie było!

Więc jak widzisz moja wypowiedź nie była skierowana do Ciebie! Jeśli tak bardzo chcesz żebym się Ciebie czepiała to proszę Cię bardzo! Jaki Ty masz powód żeby się czepiać Zaca i Nas?! Proszę o konkrety!

użytkownik usunięty
Cattie

tak konkretnie, to nie czepiam się was, tylko tych bzdur które wypisujecie.
co mam do Zaca? tak ogółem to nic, ale mam coś do jego gry aktorskiej. robi się na wielkiego aktora, grać ani śpiewać nie umie, gra w gównianym filmie Disney'a który robi młodzieży wodę z mózgu (bez aluzji do Was). robi się na wielką gwiazdę, którą po prostu nie jest. co z tego że ma nienaganny wygląd, jak by nic z tego nie było gdyby nie dwu-tonowa tapeta na twarzy. a Wy to kupujecie. i to jest przykre. i jeszcze się kłócicie, że nie mamy racji.

Ja naprawdę nie chcę się kłócić! Chcę, od WSZYSTKICH antyfanów, tylko i wyłącznie trochę kultury! Nikogo nie zmuszam żeby nagle zaczął Zaca lubić czy stał się fanem! Nie wypisuję bzdur tylko fakty!

Zac nie zachowuje się jak jakaś wielka gwiazda, sodówka też mu do głowy nie uderzyła! Jeśli uważasz że tak jest to napisz mi na jakiej podstawie.

Nie podoba Ci się jego głos, gra aktorska? W porządku. Napisz co sądzisz. Mnie to nie przeszkadza. Chodzi mi tylko o to żeby antyfani wyrażając swoje zdanie powstrzymali się od zbędnych przekleństw! O nic więcej!

użytkownik usunięty
Cattie

ja nie wtrącam się do tego, co piszą o nim inni antyfani. nie interere mnie to.
za to krew mnie zalewa, kiedy widzę opinie "jaki on jest sweeet", "koffam go". powiedz, jak tu nie używać wyzwisk w stosunku do fanów, jak i do samego aktorzyny?
powiedz mi, co to są za fakty które wypisujesz? że jest piękny? że świetnie gra przed kamerą i świetnie śpiewa? jakie konkretnie są te "fakty"?

użytkownik usunięty

On jest piękny jak topografia żylaków na nodze mojej mojej szefowej.

użytkownik usunięty

xD

Cattie

Każdy ma prawo do własnego zadania. Ktoś go nie lubi to niech się buja- proste. A ja nie mam kompleksów jak to mądrze stwierdziłeś <lol2>. Oglądałam High School Musical po 3 razy każdą cześć i nadal mam go na kompie, więc ostro go lubię ale olewam tych którzy za wszelką cenę chcą pokazać czynny sprzeciw wobec osoby głównego bohatera...

Peyton_Sawyer_2

A swoją drogą "kocham go" powinno być zarezerwowane dla najbliższych a nie ale połowy populacji Hollywood...

Oj Icek .... ShadowGirl ma racje.... Jak bys potrafił czytać uważnie albo jak byś wogolne potrafil to bys zauważył ze grał w :
Ostry dyżur
Obrońca
CSI: Kryminalne zagadki Miami
Firefly
Big Wide World of Carl Laemke
Droga po marzenia (Miracle Run)
Triple Play itd.....
Dalej nie będę pisać bo musisz zapłacić .... jak wyszorujesz buty Shadow Girl to pogadamy ;)

użytkownik usunięty
Skromny16

Posłuchaj no "16", nie wiem, jak takiemu idiocie jak ty udało ci się w ogóle przejśc proces rejestracji na fw. Nie będę ci tłumaczył, na ile można ocenić kogoś po rólce serialowej i skąd ta gwiazdka Disneya właściwie jest znana.

"Dalej nie będę pisać bo musisz zapłacić ...." - wracając do twojego forumowego, że tak powiem, obycia, to troche szacunku dla użytkowników z "nieco" dłuższyn stażem. Właściwie to możesz pisać tutaj jednie o tym jak bardzo byś chciał wylizać rowa Efronowi, a nie wtykać się do gadek na które jesteś za cienki w uszach.

Tak.... Tobie się nie udało przejść procesu rejestracji dlatego konto założyła ci praprababcia ... A po drugie on nie grał tylko w serialach ale widać mam racje że nie potrafisz czytać albo cie nie przyjęli do podstawówki.... A propos skąd wiesz co on ma w gaciach ... Sądząc po twojej gadce to ty masz wielkie NIC ....I Inne Bzdety które napiszesz będą jedynie OLEWANE bo tylko tak można unikać ludzi... Stop .... Neandertalczyków(nie obrażając ich )....