no ludzie, jak możecie go krytykować - przecież ten niesamowity chłopak ma na swoim koncie wprost przeogromne zasługi dla światowego kina. Jego wybitne kreacje aktorskie dodają uroku takim 'totalnie mega przewyczysanym' superprodukcjom jak
- titanic - tu jego rola bałwana (czyt fali) zwaliła mnie znóg a przede wszystkim realizm jego aktorstwa. nie znam się na behawiorystyce fal ale wydaje mnie się, że musiał studiować ich życie co najmniej kilka miesięcy
- nagi instynkt - tutaj niestety był tylko statystą kaloryfera pod oknem, co jednak nic nie zmienia. Wręcz przeciwnie, podkreśla jak bardzo wybitnym jest naśladowcą materii nieożywionej. Absolutnie fascynające
- powrót batmana - pokuszę się o stwierdzenie iż rola kciuka pingwina jest jedną z jego najwybitnijeszych w dorobku... zapiera dech w piersiach
- władca pierścieni - widać iż ta superprodukcja wpłynęła na zmianę jego przyzwyczajeń ale i tu, w nowym środowisku, poczuł się jak ryba w wodzie. Wcielił się w postać mchu na bezimiennym drzewcu niemal perfekcyjnie; niczym prawdziwy biolog idealnie oddał zachowanie tych roślin na lekkim wietrze... całkowicie urzekający
- american history x - no cóż w tym filmie może i nie jest dostępny wizualnie, aczkolwiek... tak tak drogi czytelniku, odgłos moczu cieknącego w dół pisuaru w końcowych minutach filmu to właśnie boski zak i jego powalające zdolności.... Fenomenalne
Chwilowo nie przychodzą mi do głowy inne przemarveloustyczne role, ale jeśli Ty coś pamiętasz, podziel się, spróbujmy razem zamazać jego spierdolony wizerunke męskiej dziwki, pzdr
aaha miło wiedzieć. chyba mózg Ci się przegrzał po napisaniu tej niesamowicie sensownej wyczerpującej mądrej wypowiedzi.
kochana, w przypadku tak niesamowicie wspaniałych i rzadkich autorytetów jak ja, tak zwykłe i popularne awarie nie mają racji bytu
Bawi Cię takie oczernianie ludzi ???? Pozazdrościć mózgu .
Od czegoś trzeba zacząć żeby grać w 'wielkich' produkcjach ? A ty kim jesteś ? Żałosną/ym idiotką/idiotą .
to mnie rozbawiłaś - ten koleś ma w sobie tyle talentu, iż głupotą byłoby zleceniu mu dubbingu piasku w filmie przyrodniczym o saharze.
Tak, bawi mnie to, ale nie tylko - dodatkowo poprawia humor i przede wszystkim motywuje do dalszego działania. Tyle, że 17tka nie jest dla mnie wyzwaniem, więc zmiataj i przyprowadź starszą siostrę, tylko ładna ma być... you still here!? now, chop chop!
dziękuje, organ ten mam nad wyraz rozwinięty. A skreślam go za to, że sam widziałem jak w tramwaju nie ustąpił miejsca starszej pani; na dodatek obrzucił ją wyzwiskami i zgwałcił jej pieska w bramie...
"no ludzie, jak możecie go krytykować" ja go nie krytykuje i nawet więcej uważam ,że za role kaloryfera i kciuka pingwina należy mu się nagroda, a po roli cieknącego moczu udowodnił wszystkim ,że jest w stanie wziąść na swoje barki rolę kredensu,papieru toaletowego czy nawet muszli klozetowej.
wziąłem to do siebie i naprawdę chcę się zmienić. jednak musisz mi pomóc i wyjaśnić łopatologicznie jak laikowi, jaka jest poprawna kolejność w głowie oraz, co ma być w niej po kolei. bez zbędnych opisów - same fakty poproszę
wiesz na przyklad takim pisaniem piszesz jak gowniarz i wogole nie powinno
sie czlowieka oceniac po wygladzie tylko po grze aktorskiej a zac jest
dobry ale do konca tego nie udowodnil...nie mowie tez ze jest wysmienity bo
to by byla wzdura!!! rozumuesz o co mi chodzi??
A co wy chcecie od jego wyglądu ? Bardzo przystojny facet . Jeden z najprzystojniejszych jakich widziałam . <3
Jebać, Jebać PZPN!!
Jebać, Jebać PZPN!!!
Jebać, Jebać PZPN!!!
Jebać, Jebać PZPN!!!
Jebać, Jebać PZPN!!!
Jebać, Jebać PZPN!!!
Jebać, Jebać PZPN!!!
Jebać, Jebać PZPN!!!
Jebać, Jebać PZPN!!!
Jebać, Jebać PZPN!!!
Jebać, Jebać PZPN!!!
Jebać, Jebać PZPN!!!
Jebać, Jebać PZPN!!!
Jebać, Jebać PZPN!!!
Jebać, Jebać PZPN!!!
Jebać, Jebać PZPN!!!
Jebać, Jebać PZPN!!!
wiecie co jest najgorsze? Że Wy wszyscy macie równy iloraz inteligencji.. dziewczynki po 10 latek, i Ci starsi, którzy nie mają zbytnio nic do powiedzenia. Gust to rzecz względna. Jego gra aktorska pół na pół (MOIM ZDANIEM!) - a to tutaj oceniamy, aktorstwo. A jaki on tam jest prywatnie, szczerze? mnie to osobiście.. nie obchodzi :-)
więc po co się wyzywać od idiotek i idiotów? Dajcie spokój..
kapeczka ty to sie nie udzielaj bo ja am 16 lat i mam srednia powyzej 5.0 i
mam wysoki iloraz inteligencji nie to co ty!!
Kasiu9, to Ty w szkole specjalnej dostajesz oceny? Ja myślałem że Wam wklejają słoneczka za kolorowanki...
ok w "HSM" to dupa laluś i tyle ale jak pisałam w innym temaie w "17 again" dał popis i pokazał się jako aktor a nie jako ładna buzka jedynie. nie skreślajmy nikogo po jednym czy dwóch filmach oni sa młodzi dopiero się ucza jak byc poważnym aktorem.
on juz zagral w wielu filmach ale jego anty fani oceniaja go tylko i
wylacznie po hsm bo innych nieogladali;/
Żałosna raczej ;) I znów wtopa, chociaż jest znaczek przy moim nicku.
Mogłabym wiedzieć dlaczego? Czy tylko z racji tego, że mam poczucie humoru i bawi mnie to, co napisał autor tematu? A może dlatego, że to akurat na temat Zac'a Efrona? ;]
daj spokój tej małej ;] - przecież widzisz, że to jeszcze świata na oczy nie widziało. Jej się wydaje, że średnia 5.0 to jest wyznacznik inteligencji. Problem ze wzrokiem też ma (i to w takim wieku!!!) filmów nie potrafi zliczyć. Jeszcze dodatkowo nie synchronizowane półkule mózgowe - 'aktorstwa' od popłuczyn nie odróżnia... ciężka sprawa jak to mawiał tata muminka..
chociaż, co ja się wtrącam niepotrzebnie - przecież między innymi po to temat założono, co by grunwaldem zalatywał... pzdr
chciałam zauważyć, że filmweb to chyba miejsce gdzie sie powinno dyskutowac o aktorach i filmach tudzież pobliskich im rzeczach a nie o tym jaka kto ma średnia jaki kto ma iloraz inteligencji czy jaką ktos jest osobą więc może darujmy sobie.
miejsce do rozmów na różne tematy, dobre jak każde inne - w szkole też się tylko uczysz i rozmawiasz na tematy związane z lekcjami? Nie Ty tu jesteś pierwszą instancją - jak się mod wkurwi to zmaże; ale póki co pohamuj swoje 'zauważania' i jeśli coś wtrącasz do wątku niech to chociażby po części wynika z niego.
Ja nie jestem antyfanem Zaca i zawsze mu dawałem szansę ,ale ileż tak można ? Po pierwszym HSM myślałem ,że zbiera na chleb to mu wybaczyłem , że dał dupy.Po drugim HSM zaczęło coś mi się nie podobać ,że za pieniądze człowiek może się tak upodlić.Ale machnąłem na to wszystko ręką bo miałem nadzieje ,że do trzech razy sztuka i w trzecim HSM będzie wszystko w porządku.A tu co mamy ? Mamy to ,że Zakuś goni się z gołymi chłopczykami po szkole.I jeszcze na dodatek się z tego cieszy.Ludzie!!! Kim On jest właściwie ? Aktorem czy męską dziwką ?
od moej osoby to sie odczep z łaski swojej. i ok prosze bardzo gadajmy o czym chcemy ale obrazac innych chyba juz nie trzeba :|
1. nie czepiam się
2. nie jestem łaskawy
3. temat jest już zapodany/ ew. u mnie jest lista potencjalnych rozmówek tematycznych
4. nie obraziłem
tak więc, patrząc obiektywnie...właśnie
a ja nie jestem mala i spadaj ode mnie bo jak bysmy sie spotkali to bys nie
wiedzial co powiedziec....
Proszę przestań pisać takie teksty, bo tylko tylko narażasz się nimi na śmieszność. Przykro mi, ale taka jest prawda.
Nic by nie powiedział 9 letnia dziewczynko. Wyjebał by ci kopa w twarz i miała bys wycieczke po naszej orbicie
ok możemy dość razem jak chcesz :PP
a tak co do tej Kasi czy jak jej tam tam to się robi wkurzająca faktycznie :/ ma swoje zdanie i nikt nie moze miec inneogo - TRAGEDIA!!
gdzie sie takie dzieci rodzą?
Jesteście walnię/ci ! -.- . I nie zaśmiecajcie forum o Zac'u na taki bzdurny temat . Opanujcie się .
"I nie zaśmiecajcie forum o Zac'u na taki bzdurny temat ."
Możesz przetłumaczyć na ludzki?
Jak niektórym wiadomo nie władam biegle językiem pokemonków.
wez sie od niej odwal bo już wkurzasz ludzi!! zrozumialeś???!!!!!!!!1 bo
wida twoj iloraz inteligencji jest bardzo maly....
Witam wszystkich :d
Przyglądam się juz temu forum od jakiegoś czasu , i po prostu smiać mi się chce z Twoich reakcji Kasiu :)
Jeśli ktoś tu napisze że Zack dla niego (NIESTETY) nie jest bożyszczem , że dał dupy we wszystkich częściach HSM to ty dostajesz mega bulwersa. No cóż - bywa. Większość z nas tutaj nie jest typem słodkich nastolatek żeby go kochac , wielbić a może nawet stawiać jego ołtarzyki w pokoju ( jak to niektóre wieeeerne fanki robią :)).
I naprawdę popieram to co mówia moi poprzednicy. Nikt tu nie jest wkurzający tylko Ty. Bo czy ktoś wyrażający swoje opinie moze byc wkurzający ? NO NIE. A czy ktoś kto non stop sie czepia , bulwersuje ze ktoś nie ,,koffa" tak Zaca jak Ty , i w dodatku nie ma za grosz samokrytyki może być wkurzający ? Jak najbardziej. Tak , tak , już widzę jak zaraz zostane ładnie ,,obsmarowana". A tak dla pikanterii najbardziej rozśmieszyło mnie to na poprzednim forum :
kasia9 31 października 2009 14:51 odpowiedz zgłoś do usunięcia
spierdalajcie ode mnie cwele!!!!!!i koncze pisac na tym forum bo brak tu klasy...
eji jak możesz obrażac zacunia i kasie twój iloraz inteligencji jest na minusie!!... <lol2> sory musiałam :PPP < oczywiście żart z tym ilorazem >
ale racja... i z tymi cwelami i cała ta wypowiedzią - masakra po prostu!
Wiesz...
My nie jestesmy ludźmi z klasą :))
Więc nie nam mówić kto tu kogo wkurza :))
I nie nam oceniać iloraz inteligencji innych :d
A tak na serio...
Jestem nerwowym człowiekiem , ale nigdy nie znizę sie do poziomu idiotycznych nastolatek zeby przeklinać na forach publicznych :)
Tak , tak - sama jestem nastolatką :))
Ale na pewno nie reprezentuję swoim zachowaniem ludzi poniżej normy :)
ja podobnie... i krytykować ludzi za odmienność zdania też nie lubię i tego nie robię...
a tej Ashleyce poniżej o co kaman? <swoją drogą jeżeli już obierasz kogoś sławnego na nicka to wypadałoby się godnie i podobni chociaż zachowywać a nie robić masło maślane na całej linii>
Kasiu9, czy do ciebie żadne aluzje nie docierają? Wszyscy mają Cię dosyć i twojej koleżaneczki Ashley czy jakoś tam-jedno gówno...