Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 625 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

jak ja lubie wqrzac nastolatki dajac ich idolom 1:) oczywiscie w pelni zasluzenie...naprawde jest fenomenalna glupota dac mu 10

zimny7

Zgadzam się,ale dziewczynki kochają takich dojrzałych mężczyzn jak Zac <lol2>

PATOLOGIA458

też dam tej umalowanej laleczce 1 bo wg mnie na więcej nie zasługuje,widziałem z nim jakiś musical..dno.Pozdrawiam panowie!

Robert_De_Niro

Ja tam dam mu 3, bo przynajmniej się stara ;p A o tych pOkEmOnOwYcH dZiEfFcYnKaCh co mu dają 10/10, to zapewne wiecie co myślę... KILL THEM ALL !!!

zimny7

WAl sie na ryj t y glupi deblu!!!!! Nie znasz sie na aktorach i piszesz glupoty jak ci sie nie podoba to po co tu wchodzish??? to nie jest formu dla ciebie tylko dla fanow!! Wez idz z tad! wejde na twoj profil i wstawie twoim ulubionym tez 1 i napisze komentarze u nich i zobaczysz jak to jest!! i nie jestem glupia nastolatka znam duzo ludzi po dwudziestce coi tez lubia Zakusia on jeshcze ma wszystko przed soba i ze nie widzisz ze ma talent to musisz byc glupi i slepy!! moze mu zazdroscisz ze jest taki piekny a ty nie masz dziewczyny tylko wchodzish na forum takich mlodych aktorow i dajesh im 1??? bez powodu bo nawet nie napisales dlaczego ci sie cos nie podoba bo takich powodow NIE MA!!!!!!!!!!

zulia_wedrowniczka

Boże Ty widzisz,a nie grzmisz!!!!!!!!!!!!!!

Robert_De_Niro

HAHAHAHA!!a potem narzekasz na forum swojego aktora jak to nikt nie mowi czemu mu wstawiaja 1 i udajecie ze nie rozumiecie o czym mowie!
na pewno sam nie widziales zadnego filmu z Zakiem Efronem tylko wchodzisz i z zazdrosci dajesz zla ocene, bo to moze byc rtylko z zazdrosci jak nie masz powodu i nawet filmu nie obejrzales tylko udajesz. zalosne. Pozdrawiam PRAWDZIWYCH fanow a wy sobie znajdzcie sobie forum dla jakis zazdrosnikow

Robert_De_Niro

ZaWShE ZaKUś-Ty masz jakieś problemy ze sobą pusta dziewczynko,twój Zakuś wygląda jak największy Pedał XXI wieku.Nie dość że nie umie grać to jest ciotą największą,nie jeden by go wyśmiał że wygląda jak laluś i nie ma talentu bo to widać na odległość.

PATOLOGIA458

Ja już wole być śmieciarzem niż grać jak ten idiota.

PATOLOGIA458

ja mysle ze ten temat jest zamkniety bo jak was ktos krytykuje to wy tylko wyzywac umiecie.jak go nie lubisz to po co tu wchodzish??? ja weszlam na wasze forum tylko raz zeby zapytac czemu jesli ja zrobie tak jak wy to jest zle a jak wy tu przychodzicie zeby krytykowac to jeswzcze wasi koledzy sie tu zlarza i sie razem smiejecie? no i co ze jest ladny?? to ma sie oszpecac bo jak by nie byl taki ladny to bys mu na pewno dal wyszsza ocene i nie podajesz zadnego powodu tylko to jak wyglada!! a moze ma zakladac worek na glowe to byscie juz nie mieli powodu zeby mu wystawiac 1??? zegnam idz na swoje forum a temat jest juz zamkniety bo widze ze nikt nie rozumie o czym mowie a pewnie nikt nwet filmu nie widzial zeby krytykowac.

zulia_wedrowniczka

A poprawisz wreszcie swoją ortografie ?
najpierw naucz się pisać a potem się wypowiadaj.

PATOLOGIA458

Ja nie oceniam ludzi po wyglądzie tylko po ich umiejętnościach,zauważ że takiej ślicznej aktorce jak Jessica Alba dałem ocene 5,dlatego dałem jej 5 bo nie jest tak złą aktorką i ma lepszą filmografie niż twój Zack.

PATOLOGIA458

Zawshe Zakuś- zauważ że wstawiłaś 1 takim aktorom jak Marlon Brando, Al Pacino, Anthony Hopkins i o ile się nie mylę Jack Nicholson, a mogę się założyć o każde pieniądze że nie widziałaś z nimi ŻADNEGO filmu, więc nie pie***l tutaj, że ktoś wstawia Zackowi 1 z zazdrości bo nie widział z nim żadnego filmu, skoro ty robisz to samo- to po pierwsze. Po drugie on zasługuje na 1 bo jest bardzo marnym aktorem i nie ma w jego filmografii żadnej choć w połowie tak dobrej roli jak mają wyżej wspomniani Marlon Brando czy Al Pacino(oraz wielu innych). To napewno nie jest zazdrość, bo jemu nie ma czego zazdrościć. A po trzecie jeśli już oceniasz aktorów na podstawie wyglądu to proszę Cię nie wchodź na forum Johnnego Deppa i nie wypisuj bzdetów najlżej mówiąc do dupy nie podobnych, że on się rozsypuje, bo niejeden facet chciałby tak wyglądać w wieku 44 lat. To tylko moje dobre rady, bo nie lubię jak ktoś się tak ośmiesza... Jeśli zrozumiesz to co napisałam choćby w 1/4 będę Ci niezmiernie wdzięczna, a jeśli to przemyślisz to cały Filmweb będzie Ci wdzięczny :)))

PATOLOGIA458

Ja też nie daje punktów za urodę :/ Zakładacie tematy na forum np. Jessici Alby (która już była wspomniana - 7/10 jak dla mnie) typu: "Wszyscy ślinią się na jej widok" a wy co robicie ?
"...po co tu wchodzish???" - to to już dzisiaj jest cytat xD. Typowa pOkEmOnKoWa dZiEfFcYnKa naprawdę
"...i nie jestem glupia nastolatka znam duzo ludzi po dwudziestce coi tez lubia Zakusia on jeshcze ma wszystko przed soba i ze nie widzisz ze ma talent to musisz byc glupi i slepy!! moze mu zazdroscisz ze jest taki piekny a ty nie masz dziewczyny tylko wchodzish na forum takich mlodych aktorow i dajesh im 1???" - daj już spokój. Gościu jak Ken normalnie wygląda, a jak śpiewa to rzygać mi się chce :/ A tak w ogóle to ja dałem mu 3/10 i masz się z tego cieszyć !!!

Ultor

A tak wogle to widziałaś już jak potraktował twój Zacuś tą swoją Vanessę Hughens Czy-Jakoś-Tak ? (której dałaś 1 na pewno za to, że była z Zaciem): http://www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=3703

Ultor

ja dalam mu 7 choc musicali nie trawie i wole raczej horrory i filmy gore:) Akurat High School Musical mi się podobal.. Nie wiem czemu i przepraszam wszystkich antyfanów:) Miałam cie bronic ale gdy dowiedzialam się, ze dalas 1 takim aktorom jak Marlon Brando czy Jack Nickolson, który jest dla mnie bogiem jesli chodzi o aktorstwo to zmienilam wszystkie moje uczucia wzgledem twoich przekonan. Nie oceniaj aktorów jesli nawet nie widzialas jak oni grają... Marlon Brando czy Nicolson mają 40 doswiaczenie filmowe i jesli juz mamy tu komus postawic 1 to tylko Zackowi...A do reszty uzytkowników! Nie powinnismy stawiac zadnemu aktorowi ocen 1 lub 2 bo kazdy na jakis sposób uczył się swojej roli i nie zasługuje na tak srogie oceny. Powinniscie skonczyc ten temat i posłuchac mojego zdania..

Emiru18

a! masz ode mnie w ryja za danie anthonem hopkinsowi 1 i hampreyowi bogartowi! hahaha! Jak mozna ocenic na 10 Billa Kaulitza? Przeciez to szamiarz co w smieciach grzebie;/ zabilas mnie tym do głebi...

Emiru18

Ona po prostu robi nam na złość. Gada, że my nie widzieliśmy Zaca w żadnym filmie (co jest kłamstwem bo ja np. oglądałem "High School Musical"), więc to samo robi z ludźmi, którzy nam przypadli do gustu :/ Naprawdę to bardzo mocne Zawshe Zakuś :|

Ultor

"CzEeE$ć!!!!!MaM Na ImiE WeR0n!ka i MIeSHk@m w TshE$t0CH0w!e!Ni3 p0w!iEm iLe MaM L@t b0 K03!eT $ie NiE PyT@ :p:p:p! " Niech mi ktoś pomoże wstać z podłogi...sam chyba nie dam rady.

Robert_De_Niro

(klawiatura spadła razem ze mną)zapomniałem dodać"T0ff@M ZAKA EFRONA I l0bIe H!l@ry Duf !

Inn! MoI AkT0rZy t0 BrU$e W!liSs i L!Nd$eY L0h@N! LuBiE O6lAd@C FiLmy i To DuZ0.P!sHcie c0 MyShl!cIe 0 MoIM Bl0g@skU o Z@KuSiUUU!!PoZdRaFf!Am !"

Robert_De_Niro

hehe....niezłe... i pomyslec ze isnieja idioci co daja 10 billowi kaulitz...

Emiru18

To wy tu jeshcze jestescie???Powiedzialam ze zaykam ten tamet a wy chyba nie rozumiecie co mowie! nawet odstraszyliscie mifanow Zaka z forum i sie boja pisac bo sie boja zze ich wyzwiecie od glupkoiw za to ze go lubia..chyba zamkne bloga i zaloze nowy profil bo sie wszyscy na mnie rzucili jak wilki chyba o to wam chodzi PRAWDA???!!!!

zulia_wedrowniczka

a wy co sie wpisaliscie pierwsi to moze mi sie wydaje ze wlasnie po to sie wpisaliscie zeby wam ktos odpoisal a potem zeby wyzwac ze glupia nastolatka?? specjalnie tu przyszliscie zeby wam ktoso dpisal i zeby sie potam smiac ze sie nie znaja na filmach a moze nie poto co?????

zulia_wedrowniczka

Powtarzam po raz drugi - KUP SOBIE SłOWNIK!! Chociaż i tak niewiele Ci pomoże...

Suede

Ja nawet nie wiedzialam, ze on gral w tym musicalu, juz kojaze ktory to xD Nawet nie wiem jak to sie stalo ze ja ten film obejrzalam. Wstydze sie tego, bo bardzo cenie sobie swoj wolny czas. Wiecej grzechow nie pamietam. Ale i tak sie na jego temat nie wypowiem, bo nie ma ani co, ani o kim powiedziec xD Moge powiedziec jedno -> <hahaha> Tyle. Bo dzisiaj nic nie jest w stanie zepsuc mi humoru, a cos takiego to tylko mnie smieszy.
NAy@NpD%&#dUmPaUm czy jak Ci tam... Moze nie zrobisz tego co zasugerowalam Ci na forum Johnnego Deppa, ale zrob mi te przyjemnosc i nie afiszuj sie ze swoja glupota, bo to na prawde wstyd...
Niunu ty bulwersujesz sie i zamykasz dla nas ten temat - to jest niegrzeczne! Powiem Ci tak: "Nie... Nie... Nieeee... Zleeee! Nie wooolno, bo pojdziesz na karnego jezyka.. <nono>"
Robert De Niro- ty sie nie odzywaj, bo sie nunia wnerwi i da Ci 1!<lol2>

zulia_wedrowniczka

Boze stworzyles a teraz zalujesz.normalnie az chce sie napisac "kto cie splodzil to cie pomszcze". fuck zack

zimny7

ja nie znam nie oceniam, ale 1 dla dobrych aktorów, którzy zagrali w świetnych filmach to po prostu dziwne!!! Nie będę pisać innych słów...
Pozdrowienia!!!!!!!!!!!!!!!!

XiXu

Już wyraziłam na forum Johnny'ego Deppa co myślę, o wystawianiu oceny 1, tak wybitnym aktorom jak Al Pacino czy Marlon Brando. Nie przepadam za Sean Connerym, ale przez szacunek dla jego zasług dla filmu, nigdy nie dałabym mu 1 czy jakiejś innej niskiej oceny. Już lepiej w ogóle nie oceniać.

A Zacowi dałam 1. Nie podoba mi się jego wygląd, a o grze aktorskiej to już lepiej nie mówić.:D

Eriu

ZaWShE ZaKUś-Zeby zamknąć temat to musisz go najpierw rozpocząć,ale ty go nie rozpoczęłaś żeby go zamykać,nie jesteś tutaj królową,tylko głupią dziewczynką nie znającą się na aktorstwie.

PATOLOGIA458

Boże, co to za bachor! Dała 1 wybitnym aktorom, 10 temu swojemu "toffanemu" Zacowi i jeszcze śmie mówić, że zamyka ten temat a my przepłoszyliśmy jej fanów Zaca. Dziecko- sama włączyłaś się do tej rozmowy i sama pokazałaś swoją głupotę, więc teraz nie oczekuj że inni będą Ci przytakiwać. Nie rozumiem wogóle co to za kryteria oceniania- jest starszy lub nie żyje, więc dam mu jeden! Niestety ale na krytyka filmowego to ty się nie nadajesz, Zawshe Zakuś. I przyjmij w końcu do wiadomości, że dopóki będziesz cokolwiek pisała w tym temacie inni będą po tobie jechać, bo z całą sympatią jesteś żałosna w swoich przekonaniach. Może zamiast Filmwebu przydałby Ci się nowy numer Popcornu lub Bravo Girl? Bez pozdrowień dla Ciebie, za to z pozdrowieniami dla tych, którzy jeszcze mają coś w głowie i nie jest to siano ani pustka ;)

Lady_From_Burton_World

Dziękuję za pozdrowionka:) a tak na serio to mnie ta "zawsze Zakuś" czy kal tam tej lasce było mocno wnerwia. Ciekawe czy ty też tak traktujesz babcie w autobusach...

XiXu

Mnie chyba nikt na forum filmwebu nie wnerwił tak jak ona, a widziałam tu już wielu oszołomów. Panna ZaWShE ZaKUś wypisuje bzdury na forum Ala Pacino, Johnny'ego Deppa a potem się dziwi, że ludzie ją krytykują. Mam wrażanie, że takie poniżanie sprawia jej przyjemność.

Eriu

Zawsze Zakhus-kilka postów temu wkleiłem Twoje wypociny z profilu,a Ty nawet tego nie zrozumiałaś...."piszchcie co myślichce o Zakusiu"czy jakoś tak.Mówisz,masz.narka

Robert_De_Niro

Nie wiem czy ktoś już zadał CI to pytanie Zawshe Zakhuś,ale dlaczego właściwie uważasz Zac'a za takiego wspaniałego,zasługującego na 10 aktora??Pytam poważnie,pozdrawiam

Robert_De_Niro

Ona ocenia ludzi po wyglądzie a nie po ich umiejętnościach.

PATOLOGIA458

i po wieku. Im starszy tym niższa ocena :D

Eriu

Pamiętam,ale chciałbym od niej"usłyszeć"dlaczego daje mu 10.Jestem ciekaw co powie.

Robert_De_Niro

cfo ciekaw?? juz napisala,m chyba za co mu dalam 10!! nastepney co bie czyta i komentuje- Zzak jest wszechstronny bo gra i spiewa a nie kazdy aktor potrafi obie rzeczy a bynajmniej nie zauwazylam! oprocz tego jesli twierdzisz ze ogladelaes HSM to umie tez bardzo dobrze tanczyc jak bys nie wiedzial :///ale pewnie nie ogladales to chociaz na youtubie mozna zobacvzyc zanim sie cos pwie chyba nie? oprocz tego jest taki mlody a juz ma tyle filmoiw na koncie widac ze musi byc bardzo bobry skorogo zatrudniaja w tych wszstkich filmach bo jakby nie mial talentu to by go nie ztarudniali! a ze mysle ze jest ladny toi jush moja sprawa to itaik chyba zaleta nie wada co nie? i chyba nie musi sie wstydzic ze tak wyfglada i sie nie usmiechac bno TAKI SIE URODZIL!!! TO WLASNIE TAKIE USMIECHNIETE I SYMPATYCZNE gwiazdy maja fanow a ten twoj robert to widac ze by mi nie dal autografu jak bym go na przyklad ppoprosila i tobie pewnie tezz wiec nie wiemo co ci cgodzi?

zulia_wedrowniczka

ZaWShE ZaKUś, wytłumacz mi co ma wiek i ilość filmów wspólnego z talentem? Wszechstronny, bo gra, tańczy i śpiewa. Dziewczyno nie rozśmieszaj mnie.:D:D

W sumie to może masz rację Twój Zakuś jest "bardzo bobry", jak to pięknie ujęłaś.

Eriu

"TAKIE USMIECHNIETE I SYMPATYCZNE gwiazdy" są wynikiem pracy wielu stylistów, dentysty i wizażystów. Rodzice nad nimi pracują od wczesnego dzieciństwa. Nie znoszę takich sztucznych idoli.

Eriu

Tupac Shakur był utalentowanym muzykiem,bo stał się jeden z największych legend,i lepiej grał 1000000000000000000000000 razy od twojego Zaca.

Eriu

Wszechstronny to może być aktor, który wybiera dla siebie różne role i jest dobry w każdej z nich, potrafi się wczuć i w mordercę i w dobrego człowieka, i w wariata i w kogoś normalnego(to tylko przykłady), umie utożsamić się z graną postacią a nie w każdym filmie tak samo się szczerzy do innych, na dodatek ma taką samą mimikę i tak samo tandetnie gra. I co z tego że śpiewa! Ja też sobie czasami śpiewam i tańczę a i grałam w szkolnych przedstawieniach i co z tego? To nie jest wszechstronność a w zawodzie aktora najbardziej liczy sie talent. Nawet wygląd stoi na drugim miejscu, chociaż ja za sam wygląd dałabym mu jeden a nawet zero bo nienawidzę takich lalusi. Wiecznie suszy te zęby i ma obrzydliwą fryzurę. Może coś z niego będzie za 10-15 lat, teraz jest z niego jedno wielkie nic w porównaniu z Alem Pacino, Marlonem Brando, Anthonym Hopkinsem, Jackiem Nicholsonem, Dustinem Hoffmanem, czyli aktorami którym wstawiłaś 1. I wygląda jak bałwan z porównaniu z Johnnym Deppem, o którym napisałaś, że się sypie. Już o grze nie wspomnę, bo to dwa różne światy( jak Klan i Zagubieni)Pozdr! for all

Lady_From_Burton_World

ja bym porównała to do zwariowanego swiata malcolma i ekipy aktualnie lecącej na polsacie....wogóle ten temat powinno sie zakonczyc...ja zapraszam na mój blog! tam jest co nie co o zacusiu i jego wygladzie za 30 lat;) zapraszam do rozwiazania ankietki.pozdro for all prócz Zawsze Kacus...Znów mi się pomyslilo ale to szczególik:p ps...zakus? kiedy wyjdziesz za mąz za efrona?

Emiru18

Kolejny pokemon. Na forum Humphrey Bogart użytkowniczka o nicku mattandparis napisała: "Nie wiem kto to jest :D:D Pierwszy raz widzę na oczy to nazwisko :D :D A taki niby sławny ;/" a do tego oceniła tego wybitnego aktora na "1". Co się dzieję z tą dzisiejszą młodzieżą.

Ma też fajnego bloga, ale na szczęście da się go przeczytać.

Eriu

A zapomniałam dodać:
Humphreya Bogarta oceniła na 1, a naszego ulubieńca Zaca Efrona na 10.

Eriu

Snoop Dogg zagrał dużo więcej od Zakusia ale jakoś nikt nie robi z niego gwiazdy z pierwszej półki Zawsze Zakuś,zrozum to.Co do autografu to nie będę się wypowiadał,ale na pewno nie mam takich problemów,że muszę zmieniać telefon.

Robert_De_Niro

Snoop Dogg jest nawet niezłym aktorem,nie wypisują go tak w Bravo jak Zacka.

PATOLOGIA458

Nie o to mi chodziło.Mówię,że nikt go nie stawia ponad De Niro,Pacino itd

zulia_wedrowniczka

Taak... "Zakuś" jest bardzo utalentowany. I naprawdę tylko on umie śpiewać i grać. Bo przecież Depp nie gra na gitarze... Nie ma zespołu... Mortensen też nie umie śpiewać... I grać.

"a ten twoj robert to widac ze by mi nie dal autografu jak bym go na przyklad ppoprosila" - Tobie na pewno by nie dał...

"chyba nie musi sie wstydzic ze tak wyfglada" - jak bym wyglądała tak jak on to bym się z domu nie ruszała.

zimny7

Dokładnie. Jako jedna z nielicznych dziewczyn z moich znajomych nie znoszę go. No, ale grunt że mam dobre koleżanki, to chociaż rozumieją to, że nie zamierzam się podniecać gównianym aktorzyną, który sądzi, że jak pokaże, że trochę ćwiczył na siłowni i że umie tam trochę śpiewać, to będę latała za każdym newsem o nim.
Tak przy okazji; czy ktoś w końcu może powiedzieć jego fankom, żeby przestały nachrzaniać debilne komentarze pt. "Dajcie coś o Zacku Efronie!!!" w komentarzach na Plotku?? To się już robi zabójczo wkurzające!

zimny7

Przeczytałem sobie komentarze tutaj;] Dawno sie tak nie uśmiałem czytając coś;] Gratulacje naprawde dla niektórych;] Ja pana oceniać nie będe bo 1 nie daje, a na 2 nie zasługuje...