jak ja lubie wqrzac nastolatki dajac ich idolom 1:) oczywiscie w pelni zasluzenie...naprawde jest fenomenalna glupota dac mu 10
Zawsze zakuś piszę, że ktoś nie zna sie na aktorach, tak jakby ona sie znała.Ocenia ludzi po wyglądzie, i myśli, ze ktoś zazdrości temu jej Zacowi, pytanie brzmi czego można mu zazdrościć.
Pisze też, że jak komuś sie nie podoba, to po co wchodzi na to forum i go obraża, ale ona zrobiła to pierwsza.Jakby nie napisała tych bzdur na temat Ala Pacina to nikt by nie obrażał tego jej "aktora" od siedmiu boleści.
A poza tym strasznie mnie wkurza jak piszę, koffani, wiesh, aż czasem trudno odczytać te jej wypociny.
pffff...właśnie sobie przed chwilą weszłam na profil "ZaWShE ZaKUś"...ufff, jakoś napisałam jej nicka :)) Jak zobaczyłam to "cudne" pokemonowate pismo, myślałam że padnę. Ludu narodowy, może mi ktoś powiedzieć co za debil wymyślił to pismo??? Z kilka dobrych minut siedziałam żeby sam jej opis przeczytać. Czasami to w ogóle człowiek nie zrozumie co oni tam piszą
Tak dziwne to pismo ...ja tak nie pisze. Wręcz to wkurzające, bo jak to ujęłaś trzeba trochę sie pomęczyć aby to rozszyfrować. Ale to już nawy tej użytkowniczki ja sadzę.
No sorry, ja jestem głupią dziewczynką ^^? Dałam Efronowi 9, i jakoś nie jestem jego fanką. Lubie chodzić po tym forum, i czytać wasze głupie wypowiedzi na forum. ^^
mmmm... cio by mu tu dać... 6/10, nie jest taki zły nie przesadzajcie, założycielko tematu(bez urazy), ty pewnie taż byłaś kiedyś nastolatką i miałaś idoli których teraz nie akceptujesz.;) niech sobie lubią i podziwiwją kogo im się podoba. Jezu gadam w trzeciej osobie, jakbym sama nie miała szesnastki;)
Daje 4/10 - 3 za całokształt, a dodatkowy punkcik na zachętę, może coś się da z niego wycisnąć, w ciągu tych następnych 20-stu lat, pożyjemy zobaczymy....
Pozdrawiam!
O Dzizys Crazy, co to za perwersyjno-dewiacyjny homosexualista?!?! Wytłumaczy mi to ktoś??? ;-)))
Z góry dziękuję & pozdrawiam...;-)
Ja szczerze mówiąc nie spałam kilka nocy po tym jak dałam mu ocenę 1. Uważałam że to o wiele za dużo...
Zac Efron to DNO!!!!!!! Pozdrawiam normalnych ludzi, którzy się nie podniecają tą gównianą lalką. Ocena: 1/10
Bleee!
On jest obrzydliwy!
Zgadzam się z Tobą w 1000 procentach.
To gej, wieśniak i lalka Barbie w męskim wydaniu...!
Claudes nie mów o nim, że jest obrzydliwy, ponieważ tak nie jest. To ładny chłopczyk i gdybym ja był HOMO-genizowany to z miłą chęcią bym mu wsadził;-))))))))))))))))
A to, iż jest on Barbie w męskim wydaniu to fakt, ale właśnie taki ma być...