Za swoje ostatnie "dzieło" (Watchmen) ten kinematograficzny grafoman winien dostać taki dożywotni zakaz!
A może to ty powinieneś dostać zakaz zbliżania się do kin oraz wypowiadania na forach i listach dyskusyjnych?
masz racje dzieci nie powinny sie wypowiadac, bo wlasnie zalozyciel tematu to jest albo dzieckiem albo prymitywnym dresem-debilem, a takim pustakom to trzeba przystawic shotguna do ich buraczanych lbuw i pociagnac za spust, chociaz w ten sposob moznaby sie przysluzyc spoleczenstwu i spelnic swoj obywatelski obowiazek, robactwo nalezy tepic...
to pewnie jakis nerd co byl raz za malo albo raz za duzo smietnikowany w liceum... psy szczekaja karawana jedzie dalej
PS. Zeby nie byc hipokrytą...mam 22lata.Wiem bo zacząłem od końca, ale nie o tym tutaj mowa.
Według mnie zanim ktokolwiek coś napisze na jakikolwiek temat powinien zacząć od tego ile ma lat.Nieosiągalnym jest to ażeby ktoś to weryfikował i karał w razie niesubordynacji.Eh...Oczytalem się na tej stronie (filmweb) na temat "watchman" niesłychanie niepochlebnych recenzji a...po obejrzeniu już dawno nie byłem tak mile zaskoczony.Brawa dla Snydera.Po świetnym "300" taka perełka.Byle tak dalej.Facet ma styl i smak.Liczę na niego.Pozdrawiam:)
Nie skreślajcie go od razu, w końcu ma na koncie dopiero praktycznie 3 filmy. Wszystko jeszcze przed nim zresztą jak widzę te jego filmy wcale takich złych ocen na filmwebie nie mają
Misiu,mamusia za szybko pomyślała,że powinieneś zrezygnować z bajek,jej błąd a nasze nieszczęście,bo jeszcze kupiła ci kompa i do sieci podłączyła.Wracaj do pokemonów kolo.
Zakazu nie dałbym nikomu. Widziałem 300 i Watchmen. Ani jeden ani drugi film mnie nie przekonał ze względu na swą treśc, ale wizualnie były interesujące - chociaż mam wrażenie, że ktoś powinien w pewnym momencie ich realizacji powiedziec "dośc, wystarczy tego efekciarstwa". Może kiedyś Zack się wyrobi.