Zenon Martyniuk

4,4
576 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zenon Martyniuk

kiedy śpiewa.Musze powiedzieć że wole jego piosenki z lat 90 niż te co teraz wylansował.

sador1991

Co poradzić mogę na to?

tihomax

Nic zupełnie nic

sador1991

a ja wolę i jego nowe piosenki, i z lat 90. Akcent ma super piosenki. Jeśli chodzi o disco polo to słucham tylko Akcentu, a inne piosenki disco polowe nie podobają mi się za bardzo. Poza Akcentem mam innych ulubieńców.

kinomanka_13

Głos ma wspaniały i doczekał się energetyku Zenek który jest w smaku taki sam jak Verva

Koneser_Kielce

Wspaniały? Rozumiem i mam nadzieję, że to była sarkastyczna ironia? Nie cierpię tego bezpłciowego gogusiowatego głosu jak i całego tego disco-polo

Olaf_Ludwig

zamknij mordę wiesz co osiągnął nie dorastasz mu do pięt

adam_sobczyk

a, widzę, że odezwał się inteligent pokroju żenka - brawo, pokazałeś jaki jesteś "kulturlany" - brawoooo! Widać jaka "elita" słucha "Zenka"..

A co ja osiągnąłem to moja sprawa, ale na pewno nie wyszedłbym na scenę śpiewać cienkie rymy dla wieśniaków. Poza tym nie wiem jaką uczelnię kończył pan Zenek, ale o jego tytułach naukowych jakoś nie słyszałem, aczkolwiek oczywiście dla prostaków liczy się nie dorobek naukowy tylko to, że jakiś "gwiazdor estrady" włoży złoty łańcuch i się "pokaże" w jakiejś tandetnej bryce... żenada. ,

adam_sobczyk

Sobczyk też masz słomę w butach ? pajacu ?

kinomanka_13

Ja wybieram się na film Zenek ciekawe czy film przedstawi ciekawie karierę Martyniuka

sador1991

Ja niestety nie cierpię go tak samo teraz jak i w latach 90... tylko wtedy można było go nie słuchać, teraz jest wszędzie