Ziyi Zhang

7,8
6 055 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ziyi Zhang

Najpiękniejsza hinka jaką widziałam....

Feta_33

A cóż to takiego 'hinka' ?

BlackRose58

Feta_33, nie jesteś chłopakiem, żeby oceniać urodę kobiet ;p

makintosz

a to od kiedy kobiecie nie wolno oceniać urody innych kobiet? pierwsze słyszę

BlackRose58

bo faceci tu są od oceniania urody innych kobiet, a nie wy ;) a co wolno wojewodzie, a nie tobie smrodzie. ja jak raz oceniłem urodę innego faceta, to zostałem uznany za geja.

makintosz

Więc zostałeś uznany przez średnio inteligentną osobę. Poza tym, kobiety różnią się od mężczyzn - mają inne spojrzenie na świat.
I zgadzam się z pierwszym postem - ona naprawdę jest piękna :)

TheClaudia

nie przesadzałbym, że taka piękna. raczej ładna ;) tapeta i photoshop też robią swoje.

inne spojrzenie na świat? czyli jakie ;D

makintosz

Kobiece spojrzenie. Kobiety również oceniają urodę innych kobiet, ale nie w taki sam sposób jak mężczyźni oczywiście. A ty myślisz, że dlaczego Hatsumomo była zazdrosna o Sayuri? Gdyby nie była piękna nigdy by w niej nie widziała rywalki. Też osobiście uważam, że Ziyi jest piekna. Jacy wy mężczyźni jesteście czasami dziwni. Mało wiecie o kobietach.
Możesz się o to zapytać każdego psychologa. Podobnie mają mężczyźni geje, oceniają zarówno mężczyzn jak i kobiety :)

nataliajab

jak dla mnie Ziyi jest całkiem przeciętna. ani ponadprzeciętnie piękna ani brzydka. ot zwykła Chinka. jak już mówiłem, tapeta i photoshop też robią swoje.

to, że zapytałem nie oznacza, że wiemy mało o kobietach.

makintosz

Szczerze, dla mnie jest jedna z paskudniejszych chinskich aktorek jakie zdarzylo mi sie widziec.
Jej uroda nie przemawia do mnie zupelnie, aczkolwiek grą nadrabia jej brak.

Nie pisze tego żeby kogokolwiek tutaj zdenerwować, po prostu wyrażam swoją opinie :)
Paskudna jest strasznie ;] Są duuuuuuuuużo piękniejsze chinki : ) (Mówie o aktorkach oczywiscie)

miroll

Ona jest paskudna? Chyba źle sie czujesz kolego.

Feta_33

...ktoś napisał,że kobieta nie powinna oceniać piękna innej kobiety lub taka ocena nie jest hmm "miarodajna" - tak to zrozumiałem- cóż za NONSENS...Ziyi Zhang jest lirycznie piękna i nie ma tutaj miejsca na polemikę...

rafalski_ruffles

To, że kobieta nie powinna oceniać urody innej kobiety, to jeden z największych bzdetów, jakie słyszałam. Ludzie oceniają się nawzajem, niezależnie od płci, a zwłaszcza właśnie kobiety, bo one, jak to już ktoś napisał, mają inne spojrzenie na świat :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem