Zoe Saldaña

Zoë Yadira Saldaña Nazario

8,0
50 280 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zoe Saldaña

http://angelinajolie-voight.blogspot.com/2012/02/starcie-gwiazd-angelina-jolie-v s-zoe.html
wybierzcie ktora lepsza ?? :)

greg051194

Zoe jest lepsza ; D

Magiee

potwierdzam - zdecydowanie!

greg051194

chociaż uważam że zdjęcia Angeliny były troszkę niekorzystne (widać jak by była dużo starsza, a nie jest , chyba tylko 3 lata różnicy) w stosunku do zdjęć Zoe to i tak wybieram Zoe :)

JzcMra

Rozumiem :)

greg051194

Zoe brzydal

UPADLY_WIDZ

Wole Angelinee :)

greg051194

Angelina jest ładniejsza i ma lepsze piersi,Zoe ma zajebiste nogi i jest bardziej egzotyczna.

UPADLY_WIDZ

No właśnie dlatego mawiam że "piękno jest względne". Jeżeli Zoe to dla ciebie brzydal, to co jest "Prawdziwym Pasztetem" albo "Wzorem Piękna"? Wole patrzeć od wnętrza ;).

greg051194

Już lepsza Saldana od kościstej i kwadratowej Jolie

użytkownik usunięty
Tortuga033

Angelina mi się nigdy nie podobała a teraz gdy anoreksja puka do drzwi to już w ogóle. Od tych dwóch pań razem wziętych wolę Marine Łuczenko, Anie Przybylską lub Catrine Zeta Jones.

greg051194

Angelina choć nie jestem jej fankom i nie ma co porównywać Angelina jest starsza.............

ELIKA_

Błąd FANKĄ **

ELIKA_

No ale zawsze możesz sie stać jej fanka :P Angelina jest starsza...ale jak dla mnie nie ma lepszej aktorki kobiety i matki niz Jolie :)

greg051194

Angelina rządzi ona jest już w zasadzie legendą. Przyznam , że kiedyś jej nie lubiłam ( jak chodziła z dziewczyną ) , ale teraz jest bardzo fajna:)))

ELIKA_

Nie lubiłaś jej BO chodziła z dziewczyną? Coś czuję homofobię...

andrzej_goscicki

No bo..... TO jest dziwne

ELIKA_

Wiele rzeczy które zostały wymyślone i stworzone przez człowieka jest dziwnych. Ja nie licytuję która jest "dziwniejsza" lub "naturalniejsza". Jeżeli Angelina chce chodzić z dziewczyną, to ma moje błogosławieństwo. Co mnie to interesuje? Przecież to jej życie! Szanuję każdą decyzję i uważam że za coś takiego nie powinno się czuć antypatii. Jeżeli dwóch mężczyzn chce ze sobą sypiać, to proszę bardzo! Dopóki mnie nie zaproszą, wszystko jest w porządku.

andrzej_goscicki

Wybacz, ale mam inne poglądy, ale mniejsza o to nie wnikajmy w prywatne życie aktorów ;)

andrzej_goscicki

Z kim chodziła imię i nazwisko poproszę ?

tomucho77

Jenny Shimizu. Wygląda jak mężczyzna, ale jest kobietą (a przynajmniej tak twierdzy :P). Na Pudelku roi się od artykułów na temat jej romansu z Joli i Madonną. Jenny jest o Angelinę zazdrosna, co widać po jej wypowiedziach.

andrzej_goscicki

A czy to nie jest transwestyta ?

tomucho77

Wątpię. Jak się ogląda Jerry'ego Springer'a to wie się, jak mogą wyglądać kobiety ;).

Jenny zarzeka się (Angelina nie zaprzecza) że była pierwszą kobietą w jej życiu. Gdyby była transwestytą, nie nazywałaby się "kobietą". Na pewno nie ma przyrodzenia, a "męsko" wygląda z postury i twarzy. Można jednak dostrzec kobiece cechy.

andrzej_goscicki

Uwielbiam azjatki ale ta jest okropna.

tomucho77

Tak jak powiedziałem: ja nie oceniam kobiet po wyglądzie. Poza tym, ona jest Amerykanką, Azjatyckiego pochodzenia ;).

Jednakże wszystkie wypowiedzi Jenny, wydają mi się przesiąknięte zazdrością o Angeline. Mówiła że "Angelina nie zrezygnuję z seksu z kobietami" i że "Czeka tylko na telefon, a od razu pojedzie do Joli". Od razu widać co to o niej świadczy... Nie znam Joli i wiem jakie potrafią być aktorki, jednak mam szczerą nadzieję, że Angelina pokaże wszystkim, że świat Show biznesu nie jest taki, jak wszyscy myślą i że wypowiedzi Jenny, to zwykły przejaw zazdrości...

Ale to jest temat o Zoe, a ja tu o Joli gadam ;).

andrzej_goscicki

Właśnie :)

greg051194

Obydwie szanuję i lubię i obydwie są moim zdaniem ładne. Jednak ja nie przepadam za ocenianiem (a już na pewno porównywaniem) urody "zewnętrznej". Jedyne co mogę napisać to to, że moim zdaniem remis ;). Jednak jako aktorkę, wybieram Zoe.

greg051194

Czemu vs. Angelina Jolie a nie Halle Berry ? to po pierwsze, a po drugie po co robić takie kretyńskie rankingi skoro wiadomo że jedna i druga jest zayebista.

tomucho77

Potwierdzam ;).