PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36526}

'Allo 'Allo!

1982 - 1992
7,7 83 tys. ocen
7,7 10 1 83343
7,7 18 krytyków
'Allo 'Allo!
powrót do forum serialu 'Allo 'Allo!

NOWY ODCINEK SPECJALNY

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale jest właśnie kręcony nowy specjalny odcinek 'Allo 'Allo!. Trailer tego docinka możecie zobaczyć pod tym adresem: http://news.bbc.co.uk/player/nol/newsid_6490000/newsid_6498200/6498217.stm?bw=nb &mp=wm#

ocenił(a) serial na 10
Boniak

Ogladalem dzisiaj na BBC, polecam!!! 2-godzinny show! Brakowalo tylko Carmen Silvera...szkoda ze juz jej nie zobaczymy:(

Boniak

coś kiepski ten link bo mi sie nie chce otworzyć

Boniak

coś kiepski ten link bo mi się nie chce otworzyć

ocenił(a) serial na 10
puma

To coś masz nie tak z kodekami, ponieważ u mnie jak u wszystkich którym dałem chodzi.

ocenił(a) serial na 10
puma

Spróbuj może tak, wejdź na tę stronę http://search.bbc.co.uk/cgi-bin/search/results.pl?tab=all&go=homepage&q=allo+all o&Search.x=0&Search.y=0&Search=Search&scope=all
i po prawej będziesz miał trailery.

ocenił(a) serial na 10
Boniak

hahahaha lol końcówka jeste the best :) oooooooo!!! Nick :D

ocenił(a) serial na 10
Boniak

ktos mi powie kiedy bedzie w polsce puszczony ten odc bo chcialbym ogladnac...buuu ja chce zeby dalej Allo Allo krecili bo taki seriali juz nie ma :-(

ocenił(a) serial na 10
GLIMI_2

może ktoś podać pełny tytuł tego specjalnego odcinka?? Albo czy wie ktos gdzie mozna go sciagnac lub obejrzec w calosci??

ocenił(a) serial na 10
ZawaL

Proszę cię bardzo, pełny tytuł to "The Return of 'Allo 'Allo!" i można go znaleźć na torrentach (linka tutaj nie podaję z wiadomych powodów), napewno jest na polskiej stronie z torrentami www.t******y.org ;)

ocenił(a) serial na 10
Boniak

dziekie bardzo :) z reszta juz sobie poradze :)) jeszcze raz senx

ocenił(a) serial na 10
ZawaL

a posiada ktos moze napisy do tego odcinka specjalnego?=P albo wie gdzie moga byc??

ocenił(a) serial na 10
Boniak

uruchamia mi się z odwróconymi kolorami, jak to poprawić?

ocenił(a) serial na 10
Martinn

Kodeki. Ja odpalalem na k.lite 1.53 i wsio gralo