PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36526}

'Allo 'Allo!

1982 - 1992
7,7 83 tys. ocen
7,7 10 1 83342
7,7 18 krytyków
'Allo 'Allo!
powrót do forum serialu 'Allo 'Allo!

Zmiana Her Flicka

ocenił(a) serial na 9

Po co zmieniali Her Flicka? To bez sensu!

ocenił(a) serial na 10
knd_2

zapewne musieli bo aktor albo zrezygnowal z roli albo ulegl wypadkowi, sytuacja bardzo podobna do pana Haiga

matex___

No i teraz gra go chyba ten sam koleś co ten sobowtór hitlera.

ocenił(a) serial na 10
matex___

Z tego, co czytalem, to to pierwsze. Szkoda, bo mogl zostac jeszcze ten jeden sezon.

knd_2

Ten nowy ma taką samą mimikę twarzy jak stary...
Dobrze go dobrali, ale to oczywiście nie to samo, co stary, dobry Herr Flick :)

mariobb

Owzem, zmiany szkoda. Ale i tak brawa dla twórców serialu że postanowili ową zmianę wytłumaczyć fabularnie (operacja plastyczna), dzięki temu mamy pewien efekt komiczny.

Kwasibor

sposob zamiany byl efektowny, ale stary dobry herr flick byl nie do pobicia i nie do podrobienia!! ten nowy nie ma takiego wyrazu twarzy i troche nie umie kustykac, ale mysle ze sie wyrobi, a po ilus odcinkach widzowie sie przyzwyczaja. tylko troche szkoda...

aieczka

To nie wiecie , ze starego her Flicka wyrzucili z gestapo bo byl zbyt brutalny ;-)

użytkownik usunięty
mr_szakal

co ja przegapiłam kiedy go wywalili CZEMU ZNOWU O WSZYSTKIM DOWIADUJĘ SIĘ OSTATNIA

ale gorzej im wyszła zamiana tego włocha, ten poprzedni był milion razy lepszy

kasia_s

Powiem tak wolał by już żeby nie było postaci Herr Flicka niż tak jak zrobili czyli pozmienialni aktorów.

A co do włocha to ten pierwszy moja ulubiona postać z Allo Allo a ten drugi to kompletna porażka.

użytkownik usunięty
polishserial

ja wloch nie lubie ale jak zmienili go to jeszcze mniej, dla mnie najlepszy jest Hans

użytkownik usunięty

a ktos wie moze czemu Hansa zmienili na Alberta a pozniej jego gral tez kto inny?