Obejrzałam 1 sezon dopiero teraz bo czekałam na napisy faktycznie super serial na 2 sezon czekam jest problem z napisami długo się czeka ale warto :)
PS. Fajnie że znasz Hiszpański ;)
tak, wiele mi to ułatwia, mogę oglądać co chce i nie martwić się o napisy, bo w wielu przypadkach zwyczajnie bym się ich nie doczekała (chociaż jeśli są to chętnie z nich korzystam). Angel o demonio to pierwszy hiszpański serial, który oglądałam w oryginale.
Ja zawsze zazdrościłam tym, którzy potrafią mówić po hiszpańsku. To piękny język, ale jakoś nie mam do tego głowy (znam tylko kilka zwrotów).
Serial odkryłam przypadkiem i jestem w połowie pierwszego sezonu. Najbardziej urzekła mnie tam ta dziewczynka, która gra Dunę. Jest świetna, a jej rola nie jest wcale łatwa - musi być na przemian dorosła i dziecinna.
zgadza się, mała jest świetna. i strasznie lubię aktorkę, która gra Valerię !!
niestety nie wiem, gdzie można obejrzeć 2 sezon, Kiedyś było świetne forum hiszpańskie, gdzie były linki do ściągnięcia, ale zostało niedawno zamknięte.
Ja oglądałam cały serial online kiedy był nadawany w hiszpańskiej tv
No właśnie - ma ktoś drugi sezon? Właśnie skończyłam ostatni odcinek pierwszego i ciągle nie mam dość. Finał pokazał, że historia zatoczyła koło: jak kiedyś Alexia i Nathaniel, tak teraz na ich miejscu są Valeria i Damian - odwieczni, zakochani w sobie, wrogowie ;P Czuję, że właśnie w tym drugim sezonie będzie o nich jeszcze ciekawiej :)
też przyłączam się do pytania o sezon 2. Znalazłam wprawdzie na cho miku, ale wolałabym online... wie ktoś, gdzie można obejrzeć?
witam.serial rzeczywiście świetny. z każdym odcinkiem wciągam się coraz bardziej:)
a tak z innej beczki. orientujecie się jaki wiersz przytoczony jest pod koniec 8 odcinka?