(zaledwie 33) dla tego zabawnego serialu, który przecież był emitowany w polskiej telewizji (bodajże na RTL 7).
Niezupełnie... Program RTL 7 był nadawany w Polsce (w latach 1996 - 2002) jako telewizja polskojęzyczna. Dzisiaj mija dokładnie 10 lat od zastąpienia tej stacji przez TVN 7. RTL rzeczywiście jest wiązany z Niemcami, w których jest emitowanych wiele kanałów, mających w nazwie RTL. Jednak spółka RTL Group ma swoją siedzibę w Luksemburgu. Powracając do RTL 7; warto zauważyć, że za uruchomienie tej telewizji odpowiada również amerykański holding Universal Studios.
Porozmawiaj sobie z różnymi ludźmi - w tamtych czasach niewiele osób miało rtl7. Ja na przykład serial kojarzę, bo szczęśliwym trafem, dzięki satelicie, posiadałam rtl7, ale bardzo mało osób z mojego otoczenia miało ten kanał w latach '90. Pamiętam jeszcze "parkera lewisa" i "przyjaciół" z dubbingiem :) zawsze kojarzy mi się to z młodością ;)
Ja za to jestem w szoku, że taka wysoka średnia ocen z tych 33 głosów. Pamiętam jak to leciało na RTL 7 i nie znałam wtedy ani jednej osoby która by nie patrzyła z zażenowaniem na tę postać i humor. Zwłaszcza, że wtedy królował Jaś Fasola a to uznawane było przez wszystkich za kiepską podróbę. Nie dziwię się, że nie powstało więcej odcinków za to dziwię się, że komuś się to jednak mogło podobać. Jak widać poczucie humoru każdy ma inne ;) Pozdrawiam!