To jest jedno z najlepszych (o ile nie najlepsze ;)) anime jakie do tej pory oglądałem. Fajnie gdyby była druga seria czy cuś.
Różne np. Pokemony, Dragon Ball, Shaman King, Yu-gi-oh, Beyblade
W Obanie jest baardzo dobra fabuła, postacie, może nurtować jedynie brak nosów u bohaterów :P
Pokemony już trwają za długo i przynudzają z nimi
Shaman King jest zjechany w Polsce, japońska podobno lepsza, ale nie ściągam odcinków z Internetu, chociaż chętnie bym sobie zobaczył, bo aniem też jest bardzo dobre i świetna fabuła. Tylko te teksty mocno przesadzone w polskiej wersji
Dragon Balla już nigdy nie oglądne drugi raz, na pewno gorsze od Shaman Kinga, ale lepsze od Pokemonów
Reszty mi ciężkie ocenić, bo aż tak wiele anime, to nie oglądałem, tylko te co w telewizji. Chciałbym żeby na antene weszło Naruto, bo podobno jest ciekawe.
1)"Naruto" jest genialny, ale manga jest o wiele lepsza, niż anime.
2)Jeśli chodzi o "Shaman King", to masz rację. Polska wersja jest dosyć zryta (w japońskiej Len ma cudooowny głos ;]).
3)Wkurza mnie, że w Polsce puszczają tyko anime właśie w stylu "Pokemon" itp. (chociaż do "Dragoon Ball'a" mam sentyment:)). Jedyny program gdzie lecą fajne anime to Hyper.
4)A z tymi nosami to też prawda. Trudno się skupić na treści, jeśli żadna postać nie ma nosa. Mnie to jakoś rozprasza. :D
Właśnie ja się nie mogę doczekać Naruto na Jetixie. Mimo iż na pewno będzie ocenzurowane to i tak musi być fajne. Sam oglądałem tylko teledyski na youtube i już mi się podoba. Może wysunie się na przód mojej listy :D
Manga jest o wiele lepsza, jeśli masz okazję to sobie poczytaj. Anime nie dorasta jej do pięt, ale i tak warto oglądać. Przecież to "Naruto"! Z tą cenzurą może być śmiesznie, bo wszyscy będą się znowu zabijać bez kropli krwi. :] Ale i tak najbardziej ciekawi mnie jaki będzie dubbing. Ja się na tym pierwszym odcinku posikam ze strachu, jakimi głosami obdarzyli moich kochanych ninja!