PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=812001}

Ślad

2018 - 2020
5,4 2,8 tys. ocen
5,4 10 1 2847
Ślad
powrót do forum serialu Ślad

Porażka

ocenił(a) serial na 1

Ten serial to jakaś pomyłka

aniteczka44

Ty masz na drugie pomyłka. Ślad to pierwsza liga polskich seriali. Ta sama półka co Ekstradycja, Glina czy Pitbull.

ocenił(a) serial na 1
Andrzejek324

dla ciebie może to być pierwsza liga...masz małe wymagania to i kiepski serial zachwyca...dla mnie porażka...każdy ma prawo do własnych opinii, ale nie ma prawa do obrażania innych...może sam się czujesz pomyłką i dlatego atakujesz ludzi o innych gustach filmowych...zajmij się oglądaniem i kulturalnym komentowaniem wypowiedzi

aniteczka44

To nie była żadna obraza tylko cytat z Kilera. A co do wymagań to owszem nie mam zbyt dużych. Ty widać masz zbyt wygórowane, ale ocena jeden to jak dla mnie trolling i hejt, bo Ślad to ta sama półka wśród seriali co Ekstradycja, Glina czy Pitbull a nie powiesz mi, że to słabe seriale.

ocenił(a) serial na 1
Andrzejek324

czasami głupio użyty cytat może być obelgą...owszem mam duże wymagania i dlatego absolutnie nie uważam, żeby Ślad był z tej samej półki co choćby Pitbull...dla mnie serial miernota i tyle w temacie...a tak na marginesie to skąd pomysł że niska ocena filmu to trolling i hejt? chyba nie rozumiesz znaczenia tych słów...albo używasz, bo taka moda...nie mam zamiaru więcej z tobą dyskutować na ten temat...tak jak napisałam - zajmij się oglądaniem, oceniaj, ale nie narzucaj swojego zdania innym, bo niekoniecznie masz rację...

aniteczka44

Wypisujesz pierdoły, totalne bzdury, weź się ogarnij a już na pewno nie oceniaj bo się do tego nie nadajesz. Serial jest bardzo dobry, jeden z lepszych sensacyjnych ostatnich lat. Idź sobie pooglądaj "Modę na sukces", to być może twój poziom jest.

ocenił(a) serial na 1
brzenk_2

A ty zapewne jesteś fenomenalnym krytykiem filmowym i masz pełne prawo obrażać innych którym nie podoba się mierny serial...jedyne do czego ty się nadajesz to milczenie w publicznych wypowiedziach bo wypisujesz chamskie absurdy...poczytaj więcej komentarzy i zastanów się czy przypadkiem ocenialiśmy ten sam serial...a tak na marginesie to co to moda na sukces? Kolejny ulubiony hicior? Bo ja nigdy nie oglądałam ale ty zapewne skoro go wymieniasz i polecasz

aniteczka44

O co tobie chodzi? Nikt cię nie obraził w ani jednym zdaniu a ty się rzucasz, że cię niby ktoś obraża.

ocenił(a) serial na 1
Andrzejek324

widać sam nie wiesz co wypisujesz...i czytaj ze zrozumieniem inne wypowiedzi...koniec tematu

aniteczka44

"Czasami głupio użyty cytat może być obelgą". Otóż nie może, a ty widać poczucia humoru nie masz za grosz.

ocenił(a) serial na 1
Andrzejek324

Człowieku ja nie mam? A ty to urodzony dowcipniś i wesołek...na dokładkę skromny i uczony...gratuluję doskonałej oceny filmu mojej osoby no i poczucia swojej wartości haha zacznij od początku i przewartościuj swój światopogląd

aniteczka44

No nie masz skoro komediowy cytat bierzesz za obrazę i piszesz bzdury, że może być obelgą to coś musi być nie tak z twoim poczuciem humoru.

ocenił(a) serial na 1
Andrzejek324

cytat komediowy ale użyty niewłaściwie w złym kontekście ogarnij się i zacznij wreszcie myśleć i nie oceniaj po pozorach a tak na marginesie wyluzuj i zajmij się wreszcie czymś konstruktywnym a nie czepiaj się ludzi bo mają odmienne zdanie niż ty...i poczytaj inne komentarze i zastanów się kto tu się myli mam nadzieję że okażesz się na tyle dorosły, żeby zrozumieć co napisałam i wreszcie dasz mi spokój