PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=812001}

Ślad

2018 - 2020
5,4 2,8 tys. ocen
5,4 10 1 2847
Ślad
powrót do forum serialu Ślad

Mnie tam puki co przypadł do gustu, a lubię kryminały a w Polsacie krucho ostatnio o dobre kino, więc jak się wtrafi to się ich chwali. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6
marek1400

Gdzie Pan oglądał pierwszy odcinek, po którym wnioskuje Pan, że "puki co" trafia w pański gust?

ocenił(a) serial na 6
MichCorleone

W internecie wystarczy poszukać, dwa pierwsze odcinki są już dostępne.

ocenił(a) serial na 6
MichCorleone

https://www.ipla.tv/wideo/serial/Slad/5014716/Sezon-1/5014718/Slad-Odcinek-1/1f5 1d584fb7d51f1d922ce8401b0ddc5

ocenił(a) serial na 6
marek1400

Dziękuję serdecznie za informację. Skorzystam

ocenił(a) serial na 1
MichCorleone

hahahahaha!❤️

marek1400

„pUki”… :(

Klaman123

Przykre. W tych czasach każda przeglądarka ma słownik języka polskiego a dalej znajdą się analfabeci, którzy wiedząc, że mają problem z pisaniem, nie korzystają z tego typu udogodnień.

perun_6

Tym bardziej że w zdjęciu profilowym jest stary koń.

perun_6

Ja mam dysortografie i nie korzystam z tego typu udogodnień. Są to tylko zamienniki faktu, że zasad ortografii powinno się wyuczyć. A co do błędu... Każdemu może się zdarzyć błąd. Niezależnie od wieku piszącego.

Kasia_Piesik1990

Tak, każdemu, szczególnie dwa razy pod rząd.

perun_6

Z rzędu jeśli już :)

janicki_jr

Fakt ;-)

ocenił(a) serial na 1
Kasia_Piesik1990

Tobie zdarzają się notorycznie. W jednym zdaniu dwa błędy-tam gdzie napisałam „MATKO KOCHANA”.
Nie lepiej poczytać książki niż tutaj przesiadywać?

ocenił(a) serial na 1
dominaa

P.S. A dysortografia to w 90% wymysł dla leni.

Klaman123

Na to samo zwróciłam uwagę.

Klaman123

Odpókajmy w niemalowane dżewo.

ocenił(a) serial na 1
Klaman123

Po tym "puki" widać do jakiego grona odbiorców jest skierowany i jakiemu gronu może przypaść do gustu.

bazuka2

To ''puki'' oznacza jedynie błąd ortograficzny. To, że ktoś je robi nie oznacza braku inteligencji. Ktoś jest lepszy z matematyki, ktoś z historii a ktoś z jeszcze innego... ;)

ocenił(a) serial na 1
Kasia_Piesik1990

Zgadzam się „puki” to błąd ortograficzny w zestawieniu ze stylem wypowiedzi „Mnie tam przypadł do gustu” oraz logiką zdania „w Polsacie krucho ostatnio o dobre kino, więc jak się wtrafi to się ich chwali” - daje mi jasny pogląd o odbiorcy przedmiotowego serialu.
A tak na poważnie – Polsat reklamując ten serial sugerował wysoki poziom produkcji a tu każdy odcinek to kpina z widza. Wypowiedziałem się gdyż wściekły, świeżo po obejrzeniu odcinków 1 i 2 zaglądam na filmweb a tu kolega forumowicz pisze „Mnie tam przypadł do gustu”. I jeszcze Thorowi: Ragnarok dał 10 gwiazdek – no arcydzieło!? To może filmowi Terminator 2 da 10 gwiazdek – a nie Terminatorowi 2 sam dałem 10. I nie czepiam się błędów ortograficznych – nie przeszkadza mi, że ktoś pisze „Ja mam dysortografie” zamiast „Ja mam dysortografię”.

ocenił(a) serial na 1
bazuka2

hahahahaha!❤️