Śleboda
powrót do forum 1 sezonu

Ale komentarze pod tym serialem to rak xD a idę o zakład gdyby to był jakiś czeski albo norweski twór, identyczny tylko z nieznanymi nazwiskami to wszystkie te marudy by się masturbowały jaki wspaniały to serial xD

ocenił(a) serial na 8
Pawel_462

Dokładnie. Niektórzy lubią sobie ponarzekać a samego narzekania, że polskie kino i film są do niczego. A tak naprawdę niczym się to nie różni od większości niskobudżetowych zagranicznych produkcji na serwisach vod.

ocenił(a) serial na 4
Pawel_462

Gdyby nie był Polski to zrezygnowałbym z oglądania dużo wcześniej. Tak dałem mu szansę na która nie zasługiwał.

Krzysztof_Labiak

Pierwsze minuty i product placement auta równa się dyskwalifikacja, niestety…to nigdy, ale to nigdy dobrze nie wróźy.

ocenił(a) serial na 1
Pawel_462

Pewnie tak ale dlatego że Czesi czy Norwedzy zrobiliby to lepiej...o wiele lepiej Polskie produkcję to rak i zwykle skoki na kasę tanimi mało interesującymi produkcjami. Ale co zrobić

ocenił(a) serial na 5
Pawel_462

Oglądałem do końca tylko dlatego, że sam jestem z Podhala. To nawet nie chodzi o fakt, że wymowa i akcenty aktorom nie wychodzą (to mają wybaczone). Ale fabuła i postacie są zwyczajnie kartonowe XD Przy zagranicznej produkcji szkoda by mi było czasu po drugim odcinku.

Pawel_462

Czy w przyszłości mógłbyś nam oszczędzić swojej ęteligencji i poziomu typu "słoma w butach"? Proszę.