Ale komentarze pod tym serialem to rak xD a idę o zakład gdyby to był jakiś czeski albo norweski twór, identyczny tylko z nieznanymi nazwiskami to wszystkie te marudy by się masturbowały jaki wspaniały to serial xD
Dokładnie. Niektórzy lubią sobie ponarzekać a samego narzekania, że polskie kino i film są do niczego. A tak naprawdę niczym się to nie różni od większości niskobudżetowych zagranicznych produkcji na serwisach vod.
Gdyby nie był Polski to zrezygnowałbym z oglądania dużo wcześniej. Tak dałem mu szansę na która nie zasługiwał.
Pierwsze minuty i product placement auta równa się dyskwalifikacja, niestety…to nigdy, ale to nigdy dobrze nie wróźy.
Pewnie tak ale dlatego że Czesi czy Norwedzy zrobiliby to lepiej...o wiele lepiej Polskie produkcję to rak i zwykle skoki na kasę tanimi mało interesującymi produkcjami. Ale co zrobić
Oglądałem do końca tylko dlatego, że sam jestem z Podhala. To nawet nie chodzi o fakt, że wymowa i akcenty aktorom nie wychodzą (to mają wybaczone). Ale fabuła i postacie są zwyczajnie kartonowe XD Przy zagranicznej produkcji szkoda by mi było czasu po drugim odcinku.