Cała noc oglądałam do 8 rano dzisiaj tak poszło po 1 odcinku to chyba najlepsza gwarancja gdy serial tak wciąga i to jak wciąga!
Świetny klimat od samego początku i to jak zagrał swoją pierwszą rolę Kamil jest w mojej ocenie wręcz genialne dla człowieka bez przygotowania i warsztatu przebija tych wszystkich nowo-promowanych aktorów .
Pewnie że były niedociągnięcia i denerwujace drobiazgi... te sceny gdy miasto zalewa fala są po prostu wykonane jak z gierki ps2 grafika dramat i ta torba z drugami i kasą w lesie mega naciągane bo żadna coca by nie była zdatna do użytku po 8 latach po wyjęciu z ziemi w torbie każdy kto choć trochę ma pojęcie wie na co może się przydać taki towar
Dobry shit to świeży shit
ale cóż taki był temat w książce która wg mnie bardziej przypomina czasy z dekadę do tylu jeśli chodzi o ,,ludzi z miasta"
Ale to nie psuje całości jako genialnie zrobionego filmu bo ten serial jest z pewnością lepszy od tych wszystkich głupich polskich filmów ostatnio robionych .nie oglądam polskich produkcji przez śmieci które powstają wyjątek to belfer s1 i wataha ( które oceniam pozytywnie)
Ale najbardziej wciągnęła mnie postać Kuby zagrana przez Kamila który tak realnie zagrał dilera że aż mam ciary..tak bardzo mi on kogoś przypomina kogoś kto już nie żyje od wielu lat i działał w tym temacie i można powiedzieć że to go zabiło
Bo za bardzo go wciągnęło
I przypomina mi Kamil tego M. nie tylko z wyglądu ale właśnie przez tą mega złożoną osobowość