Chciałbym se ponarzekać, ale w zasadzie się nie da. Czasem jakieś dłużyzny może, jakieś od czapy ujęcie trochę plastiku w tych klubach i może tego Żuławskiego trochę na siłe (chociaż w sumie pasuje). Generalnie serial doskonały. Rewelacyjnie nakręcony, świetne zdjecia, klimat itpitd. Głowna postać drewniana? OK, ale taki ma być, w sumie gra jak Stramowski Cukra albo Jason Statham. Dla mnie bomba i przypomina Craiga :) Ale to małe miki bo najlepszy jest Frycz - chłop mnie autetntycznie przeraża. Genialny serial, liczę na szybki drugi sezon na tym samym, a mam nadzieję, nawet wyższym poziomie.
Tez to przeżyłeś ?? W końcu Polacy zrobili serial na miarę najlepszych światowych produkcji który ma wlasną tożsamość. Jasne był belfer, była Wataha itd ale wszystkie one były dopasowane do ram. A to jest po prostu nowum. Coś czego nie znajdziesz w hollywoodzkich serialach. Mam nadzieję że rozmowa telefoniczna pod koniec z Dariem jest tylko początkiem mocnej historii która dopiero się rozegra w tonącej Warszawie