PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=786525}
7,8 141 tys. ocen
7,8 10 1 140502
7,3 58 krytyków
Ślepnąc od świateł
powrót do forum serialu Ślepnąc od świateł

Pytanie o piosenkę..

użytkownik usunięty

Zna ktoś może tytuł kawałka z 3 odcinka, zaczyna się po 14 minucie. Jak Kuba z Paziną jadą samochodem, jak kończy rozmawiać z Cezarym Pazurą ;)
Taki wolny utwór z kobiecym wokalem. Nie mogę nigdzie trafić na nazwe tego utworu.. :/ Z góry dzięki za pomoc!

ocenił(a) serial na 9

GEMINI RISING - After the Rain

użytkownik usunięty
dyniacz

No właśnie ze to nie jest ten kawałek :( Ten GEMINI RISING - After the Rain leci przed rozmową z Cezarym Pazurą. A jak kończy z nim Kuba rozmawiać to zaczyna się taki inny z wokalem kobiecym..

_kne jeśli wiesz już jaki jest tytuł tego utworu to pisz lub priv!

ocenił(a) serial na 10
nord1

+1 / Szukałem po tekście ale nic wujek google nic nie chce pomóc. W dodatku przejrzałem też cały sountrack z serialu i też cisza :(

hkcortez

Ja też wsłuchiwałem się w muzę i szukałem po necie i nic. Jeżeli rozkminisz to pisz proszę, jeśli ja pierwszy to także dam znać. Utwór awsome!

ocenił(a) serial na 9
nord1

Również go szukam, póki co bezowocnie... Na oficjalnej liście go nie ma.
Próbowałem po słowach (lyrics) ale też niczego nie znajduje.

ocenił(a) serial na 10

Black Lilys - Nightfall

ocenił(a) serial na 10
Sherlock0

Słaby z Ciebie Sherlock, to nie ta nuta. Przed wstawieniem wypadałoby chociaż porównać :D

Dla wszystkich, którzy dalej poszukują dodam, że w liście oficlajnego soundtracku jest dopisek na samym dole: "Oraz piosenki z Jaguarec i Emi".

Są to stronki komercyjne, które po uiszczeniu opłaty można właśnie używać w filmach/serialach i ogólnie publikować na większą skalę, bo wykupuje się do nich prawa. Oczywiście jest tam masa różności, ale są też perełki i jak to niestety bywa, często i gęsto pakowane są tam niczym towar z magazynu na sklep, czyli byle upchać i było więcej... ale cóż, może komuś się przyfarci. Ja nie miałem szczęścia mimo że całe pół h szukałem.

https://www.jaguarecmusicsearch.com/search/

ocenił(a) serial na 10

No i poszukiwania się opłaciły. Już wrzucam na youtube:

https://youtu.be/rAJrMPbKBrM

użytkownik usunięty
hkcortez

Mistrz !!! :) dzięki :)

hkcortez

Outstanding job!

hkcortez

aż specjalnie założyłem konto, żeby ci podziękować <3

ocenił(a) serial na 10