Dużo opinii wyczytałem ale chyba nikt nie zwrócił uwagi na bardzo ważny szczegół. Kuba na lotnisko jechał z ochroną, stroje sugerują, że sa to ludzie z ekipy która zamknęła Jacka w saunie. Jeżeli Dario by istniał, ochrona miałaby na celu zatrzymanie Kuby a nie eskorte na lotnisko.
Dario, mówił także Kubie, że Jacek chce wszystkich przekręcić i wybudowac hotel gdzies za granica. Jacek został zabity, Kuba przejął interes, dlatego bilety były tylko w jedną stronę. Kuba planował przejąć cały biznes ale ,żeby nie wzbudzić podejrzeń Jacka w głowie stworzył Daria. Choc według mnie Dario to prawdziwa natura Kuby, która zamknął w głowie, żeby zrealizować swój plan przejęcia biznesu. Kuba jest opanowany, przesadnie, opanowany, wierny i lojalny, po akcji malucha zpodpaleniem jego plan zaczął przybierać inny tor niż sobie to zaplanowal i zaczął z niego wychodzić Dario. Za co z resztą Stryj go pobił. To oczywiście tylko moja interpretacja :) oby więcej takich produkcji. Po 8 odcinkach przywiązywać sie do serialu to mało kiedy się zdarza. Miód dla oczu i głowy, rozrzucona akcja, flesh backi, sny czy tez wizje , które pomagaly Kubie grac swą role nie uwalniając Daria. Sztos nad sztosy