PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=786525}
7,8 138 tys. ocen
7,8 10 1 138278
7,1 50 krytyków
Ślepnąc od świateł
powrót do forum serialu Ślepnąc od świateł

Dużo opinii wyczytałem ale chyba nikt nie zwrócił uwagi na bardzo ważny szczegół. Kuba na lotnisko jechał z ochroną, stroje sugerują, że sa to ludzie z ekipy która zamknęła Jacka w saunie. Jeżeli Dario by istniał, ochrona miałaby na celu zatrzymanie Kuby a nie eskorte na lotnisko.
Dario, mówił także Kubie, że Jacek chce wszystkich przekręcić i wybudowac hotel gdzies za granica. Jacek został zabity, Kuba przejął interes, dlatego bilety były tylko w jedną stronę. Kuba planował przejąć cały biznes ale ,żeby nie wzbudzić podejrzeń Jacka w głowie stworzył Daria. Choc według mnie Dario to prawdziwa natura Kuby, która zamknął w głowie, żeby zrealizować swój plan przejęcia biznesu. Kuba jest opanowany, przesadnie, opanowany, wierny i lojalny, po akcji malucha zpodpaleniem jego plan zaczął przybierać inny tor niż sobie to zaplanowal i zaczął z niego wychodzić Dario. Za co z resztą Stryj go pobił. To oczywiście tylko moja interpretacja :) oby więcej takich produkcji. Po 8 odcinkach przywiązywać sie do serialu to mało kiedy się zdarza. Miód dla oczu i głowy, rozrzucona akcja, flesh backi, sny czy tez wizje , które pomagaly Kubie grac swą role nie uwalniając Daria. Sztos nad sztosy