A mógl to być naprawdę mocny tytuł . Żeby nie było ,serial sam w sobie nie jest zły ,jednak ma dużo minusów . Przede wszystkim gra aktorska głównego bohatera . Wiem że to był zamysł reżysera aby obsadzić rolą kogoś niedoświadczonego ale w wielu momentach zle sie to ogląda. Ktoś tu napisał że gra dobrze ,dopóki sie nie odezwię-i tutaj musze przyznać ze trafione w punkt . Jego posępna mina przede wszystkim robi niezłą robotę ale to jedyny pozytywny aspekt jaki zaobserwowałem . Druga sprawa to wstawki i sny między kolejnymi ujeciąmi , Jak dla mnie zupełnie nie potrzebne . Były po prostu nudne i nic nie wnoszące do fabuły . Jakby oderwane z kontekstu .CGI również wieje amatorszczyzną i moim zdaniem byłoby o wiele lepiej bez efektów. Serial ciągnie Janusz Frycz ,genialnie zagrana postać ,klasa światowa.Jego dialogi to mistrzostwo .Wszyscy również piszą o Więckiewiczu ale dla mnie Chabior go przyćmił . Za dużo przekleństw ,zdecydowanie za dużo . Szczególnie w kwestiach Więckiewicza który potrafił w ciągu jednego zdania powiedzieć 4 razy "ku^wa " Rozumiem ze reżyser chciał przedstawić tą złą i brudną stronę Warszawy ale jest za mocno przesadzona i przekoloryzowana . Po zapowiedziach liczyłem na coś więcej . Jak dla mnie 7/10 .