ten serial to gniot zupełny, najbardziej kretyński serial jaki można nakręcić, w dodatku nie jest to to śmieszne, raczej tragiczne...
Ten serial jest strasznie nudny. Bercik zawsze wpadnie na jakiś durny pomysł i wpakuje się w tarapaty, Andzia i Zbyszek (czy jak mu tam) zwymyślają go i się bulwersują, jeszcze czasem przychodzi jakaś Karlikowa żeby zrobić zadyme. Nie wiem co w tym wszystkim jest śmiesznego, ale dla mnie jest to po prostu żałosne.
A powiedz w takim razie co jest dla ciebie śmieszne głupkowata Dygant z serialu "Niania"? Poza tym każdy ma inny gust, szkoda że nieobejrzymy już Józefa Poloka, świeć Panie nad jego duszą [*][*][*]
No bo ja mam po prostu inne poczucie humoru i nie podoba mi się "Święta wojna" Do aktorów nic nie mam bo fajni z nich ludzie, ale te role tak mnie przytłaczają, że wolę oglądać nawet tę "Nianię"
A tak w ogóle to chyba mogę wyrazić swoje zdanie, nawet jeśli serial mi się nie podoba co?
Możesz z resztą jak każdy ale Niania dla mnie jest głupkowata, i wolę oglądać Bercika, Miodowe lata sa super np albo Kiepscy :)
Mi się ten serial podoba, zwłaszcza pierwsze 200 odcinków, ale i nadal można zauważyć że trzyma poziom. Bazuje na takiej samej formule jak "Świat według Kiepskich" w pierwszych odcinkach, czyli zakładanie własnych biznesów. I ma jeszcze jeden plus, że nie jest sitcomem są ujęcia w plenerze.