PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=204768}

Święta wojna

1999 - 2008
5,1 10 tys. ocen
5,1 10 1 10289
4,5 2 krytyków
Święta wojna
powrót do forum serialu Święta wojna

ten serial to gniot zupełny, najbardziej kretyński serial jaki można nakręcić, w dodatku nie jest to to śmieszne, raczej tragiczne...

użytkownik usunięty

Jest głupszy niż Lepper albo Giertych, sma nei wierzę, że to piszę

ocenił(a) serial na 1

Jak dla mnie najgorszy polski serial komediowy. Wogóle mnie nie śmieszy.

Travis

Ten serial jest strasznie nudny. Bercik zawsze wpadnie na jakiś durny pomysł i wpakuje się w tarapaty, Andzia i Zbyszek (czy jak mu tam) zwymyślają go i się bulwersują, jeszcze czasem przychodzi jakaś Karlikowa żeby zrobić zadyme. Nie wiem co w tym wszystkim jest śmiesznego, ale dla mnie jest to po prostu żałosne.

maricla

A powiedz w takim razie co jest dla ciebie śmieszne głupkowata Dygant z serialu "Niania"? Poza tym każdy ma inny gust, szkoda że nieobejrzymy już Józefa Poloka, świeć Panie nad jego duszą [*][*][*]

sebastian22221

No bo ja mam po prostu inne poczucie humoru i nie podoba mi się "Święta wojna" Do aktorów nic nie mam bo fajni z nich ludzie, ale te role tak mnie przytłaczają, że wolę oglądać nawet tę "Nianię"
A tak w ogóle to chyba mogę wyrazić swoje zdanie, nawet jeśli serial mi się nie podoba co?

sebastian22221

Możesz z resztą jak każdy ale Niania dla mnie jest głupkowata, i wolę oglądać Bercika, Miodowe lata sa super np albo Kiepscy :)

sebastian22221

"Miodowe lata" i "Kiepskich" też bardzo lubie, ale ta "Święta Wojna" jakoś mi nie podchodzi :)

użytkownik usunięty
maricla

Ja tylko "Kiepskich" z wymienionych mogę oglądać, ewentualnie "Daleko od noszy"

użytkownik usunięty

Mi się ten serial podoba, zwłaszcza pierwsze 200 odcinków, ale i nadal można zauważyć że trzyma poziom. Bazuje na takiej samej formule jak "Świat według Kiepskich" w pierwszych odcinkach, czyli zakładanie własnych biznesów. I ma jeszcze jeden plus, że nie jest sitcomem są ujęcia w plenerze.