PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=204768}

Święta wojna

1999 - 2008
5,1 10 tys. ocen
5,1 10 1 10305
4,5 2 krytyków
Święta wojna
powrót do forum serialu Święta wojna

Już lepsza jest moda na sukces, bo przynajmniej przyciąga przez telewizor moją babcię, a świętą wojnę ogląda tylko montażysta! Scenarzysta i reżyser tego czegoś powinni dostać polski odpowiednik Złotej Maliny- Pozłacaną Żenadę albo Złotego Gniota.

FilipHunter

Głupoty gadasz, Święta wojna to świetny polski serial komediowy, stare odcinki są zajebiste ale rozumiem, każdy ma inny gust.

sebastian22221

"Święta Wojna" to był taki średniak - prosty, polski serial komediowy. Bywał śmieszny, w przeciwieństwie do np. naszej wersji "Niani", a to chyba w serialu komediowym najważniejsze. Nie ma co porównywać "ŚW" z zagranicznymi serialami, ale jak na nasz polski był całkiem OK. Daję w pełni zasłużone 6/10.

direct39

NIania też wcale nie była zła (mówię wyłącznie za siebie), ba nawet oglądałem ją z przyejmnością, czego nie można powiedzieć o innych filmach / serialach, które - w przeciwieństwie do wymienionych ktoś uznał za dobre. Ja ze swej strony (nie przejmując się tym, co powiedzą n/t temat inni) daję 8/10. Było, jest i zapewne będzie wiele więcej gówna, które inni uznają za dobre (czy wręcz rewelacyjne) więc czyjeś zdanie mam gdzieć i nie mam najmniejszego zamiaru brać go za jakikolwiek wyznacznik. Ament, ferment. Kropka.

FilipHunter

Dziura po mózgu cię swędzi (o przepraszam, przecież ty nie masz nawet po czym mieć dziury) ? NIE MA większego GÓWNA od Mody na sedes, a to, że tywoja babcia ją ogląda to żaden argument 'in plus' dla tego shitu. Modę na sedes oglądają tylko totalne bezmózgi [czyt. 100% elektoratu PISuaru, ale nie tylko oni].

użytkownik usunięty
FilipHunter

To se oglądaj Ziarno lub TVN Religia moherze jeden