Witam. tak się zastanawiałem czy jest jeszcze jakiś serial który byście polecili podobny do the shield albo the wire?? Ogladam na bieżąco wszystkie CSI, dextera i Criminal minds... jest jeszcze wg was coś godnego polecenia??
Zdecydowanie Sons Of Anarchy. Kolejny serial FX Network po The Shield. Tylko uwaga, wciąga jak odkurzacz!
Homicide: life on the streets (serial tówrcy the wire), nypd blue
Poszukaj jakichś dobrych podobnych klimatycznie seriali w zestawieniu "100 najlepszych seriali wszech czasów" Timesa.
Jeżeli nie oglądałeś to polecam SONS OF ANARCHY .
Mój ranking to:1-SOPRANOS 2-SONS ...3-THE SHIELDS
Wszystkie te seriale są zajebiste.
tak, tak, wszystko fajnie, ale Sons of anarchy jeszcze nie zostal ukonczony, dopiero wyprodukowano 2 sezon. A to zadna przyjemnosc obejzec 2 pierwsze sezony jednym ciurkiem, a pozniej czekac kilka miesiecy az powstanie kolejny sezon a odcinki beda wypuszczane co tydzien. Jak mozna to prosze podac jakis podobny serial, gdzie odcinki sa powiazane(nie zadne CSI) i ktory juz zostal ukonczony.
Ja od siebie oprocz wyzej wymienionych moge jeszcze polecic serial OZ, jednak jesli ktos slabo zna angielski niech lepiej poczeka z 2-3 miesiace az sie pojawia w sieci napisy do ostatniego sezonu.
Oz średnio to The Shield, czy The Wire jest podobny. Tzn. część z obsady Oz grałą później w The Wire, ale tematyka, poziom i klimat zupełnie inny.