PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=114052}

Świat gliniarzy

The Shield
2002 - 2008
8,1 6,6 tys. ocen
8,1 10 1 6598
Świat gliniarzy
powrót do forum serialu Świat gliniarzy

Witam. tak się zastanawiałem czy jest jeszcze jakiś serial który byście polecili podobny do the shield albo the wire?? Ogladam na bieżąco wszystkie CSI, dextera i Criminal minds... jest jeszcze wg was coś godnego polecenia??

użytkownik usunięty
doberqq

Zdecydowanie Sons Of Anarchy. Kolejny serial FX Network po The Shield. Tylko uwaga, wciąga jak odkurzacz!

ocenił(a) serial na 10
doberqq

24
..................................................

Kacperr

Homicide: life on the streets (serial tówrcy the wire), nypd blue

Poszukaj jakichś dobrych podobnych klimatycznie seriali w zestawieniu "100 najlepszych seriali wszech czasów" Timesa.

ocenił(a) serial na 9
doberqq

Jeżeli nie oglądałeś to polecam SONS OF ANARCHY .
Mój ranking to:1-SOPRANOS 2-SONS ...3-THE SHIELDS
Wszystkie te seriale są zajebiste.

doberqq

tak, tak, wszystko fajnie, ale Sons of anarchy jeszcze nie zostal ukonczony, dopiero wyprodukowano 2 sezon. A to zadna przyjemnosc obejzec 2 pierwsze sezony jednym ciurkiem, a pozniej czekac kilka miesiecy az powstanie kolejny sezon a odcinki beda wypuszczane co tydzien. Jak mozna to prosze podac jakis podobny serial, gdzie odcinki sa powiazane(nie zadne CSI) i ktory juz zostal ukonczony.
Ja od siebie oprocz wyzej wymienionych moge jeszcze polecic serial OZ, jednak jesli ktos slabo zna angielski niech lepiej poczeka z 2-3 miesiace az sie pojawia w sieci napisy do ostatniego sezonu.

Pijany_Mistrz

Oz średnio to The Shield, czy The Wire jest podobny. Tzn. część z obsady Oz grałą później w The Wire, ale tematyka, poziom i klimat zupełnie inny.

Wojtky

Powrót do życia - (Life) - Powrót do życia - (Life)!! Polecam, na pewno wciagnie i uzależni...

ocenił(a) serial na 9
doberqq

oz

OOOOOOOOOOOOZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ocenił(a) serial na 10
rotten_apple

widząc że podoba wam się ten serial postanowiłem go zacząć od jutra oglądać, wcześniej oglądałem tylko 1 serial o policjantach ,,Dark blue" i polecam go obejrzeć tym co lubią takie klimaty