Eeee przecież rok temu było 8,2
Czy ktoś z administracji mógłby się wreszcie zając obniżaniem głosów przez trolli.
Married with children, Friends, House trolle obniżają aż "miło", a admini dalej mają to w
dupie.
Cały czas serial spada i noty coraz niższe.
Trolle chyba rzeczywiście zawładnęły tym portalem.
Serial jest epicki, ogromna strata że nie ma go w top 100.
Zgadzam się ostatnio znalazł się w 10 najlepszych seriali wszechczasów. Chyba trzeba będzie zmienić portal przez te obniżanie ocen
Obejrzyj sobie może jeszcze raz Kevina samego w domu i przemyśl czy warto było. Potem wrócimy do tematu.
,, Ci ,,my głosujemy wg osobistej subiektywnej oceny" - a po polsku?
Kochani, czego możemy wymagać od osoby która daje Zakochanemu Kundlowi - 9/10 czy Skazanemu na Bluesa - 10/10 (sic!)
Że zrozumie ironiczne poczucie humoru Al'a, sarkazm zawarty w MwC?
Dlatego nie ma co po niektórych winić, że oceniają ten serial tak nisko, bo musielibyśmy również winić pralkę za to, że wyprała banknot 100 zł, którego zapomnieliśmy wyciągnąć z kieszeni
Gratuluje zaangażowania w temat, jako że poświeciłeś swój cenny czas na przeszukiwaniu mojego profilu w poszukiwaniu jakiegoś obciachu który można poruszyć na forum i tym samym umniejszyć moją ocenę. Proponuje psychologie, jako kierunek studiów.
A wracając do tematu (w celu przypomnienia, mówiliśmy o serialu), nie podoba mi się, bez względu na to czy jestem głupia, mądra, inteligentna lub mniej. Nie przepadam za takim humorem. Ale nie uważam też, że to klasyfikuje mnie jako "trola".
"zakochany kundel" to kultowa animacja, "skazany na bluesa" to też spoko film, ale 3/10 dla "maried with children" to zaniżanie oceny klasykom, w takiej sytuacji lepiej się powstrzymać, od głosu. Nie trzeba od razu dawać 10, jak komuś się nie spodobał.
zawsze uwielbiałem ten serial szkoda że już Kelly jest stara :) Ten serial był o wiele śmieszniejszy i lepszy niż te które są teraz w telewizji.. szkoda że już teraz nigdzie nie powtarzają
ja juz dawno zmienilem portal, na ktorym ten serial ma zasluzona ocene 8,7, bo za duzo tu gimbusow po prostu a tu wchodze sporadycznie
są gusta i guściki, jednym się ten serial podoba,a innym nie, więc nie rozumiem o co chodzi... ja np. nie lubię tego serialu i to jest moje osobiste zdanie i go nie zmienię, bo ktoś uważa, że jest inaczej...
A dlaczego tak piszesz? Może nie lubisz się zdrowo pośmiać? Za to krytykę bezpodstawną praktykujesz na pewno. Bez sensu się z tobą dyskutuje wiesz????? BO JEST INACZEJ ROBACZKU TYLKO TY NIE ŁAPIESZ.
czy to ma znaczenie czy serial ma ponad 8 czy ponizej 6 , lub czy jest w setce.
jesli sie podoba to sie podoba jesli nie to nie , olac oceny i ranking
Ranking od razu by sie poprawił gdyby więcej ludzi oceniało serial.Dziwią sie że jest tak nisko skoro nawet nie chce im sie wstawić oceny...
Niby co mnie obchodzi ten ranking ale jednak troche szkoda, ze taki klasyk ma zaledwie 6.7...Trolle które nie rozumieją wiekszości dialogów muszą minusować, a śwadczy o tym ocena ŚWB na IMDB - 8.7 - prawidłowo ;)
http://www.imdb.com/title/tt0092400/
no cóż troll nie troll ale jednak użytkownik i ma prawo oceniać wszystko na 1/10 - admini nie mogą nic zrobić - a z resztą co za różnica przecież wszyscy wiemy że ten serial jest zajebisty i jakaś debilna ocena w internecie raczej naszego zdania nie zmieni
Oczywiście, że są ludzie, którzy mają inne poczucie humoru, ale obecna ocena jest efektem trollingu... Serial jest po prostu arcy śmieszny, a ocenę ma niską jak wiele polskich słabych komedii, o zgrozo ocena zbliżona do "Ludzi Chudego". Nawet bezguście by się nie podjęło porównania tych seriali.