PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168649
7,5 24 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Cholernie ciężko ocenić mi ten serial. Obejrzałem wszystkie odcinki, i powiem tak: większość zasługuje na 8/10, są dwa, może trzy którym dałbym 10, ale jest też około dwudziestu, dla których moim zdaniem nawet 1 to za dużo. Oceniam więc na 7/10. Bez urazy dla nikogo.

Domin_X

caly serial jest mistrzowski, wiec zachowaj uwago dla siebie ;p

kikisandrunia

Nie mam takiego zamiaru, bo forum od tego jest, żeby się wypowiadać. A stwierdziłem obiektywny fakt. Serial nawet mi się podobał, co nie zmienia faktu, że niektóre odcinki były kiepskie.

ocenił(a) serial na 8
Domin_X

Ale zakręciłeś tak, że w ogóle nie wiadomo o co ci chodzi. Jeden dziesięć, drugi jeden... na jakiej podstawie i w ogóle kto, po co i czemu tak drogo?

Domin_X

niektóre na 10 inne nawet na 1, ale oceniam za całokształt, a ten serial jest po prostu rewelacyjny, czyli 9/10

użytkownik usunięty
Domin_X

A które nie zasługiwały nawet na 1? Z resztą. 20 odcinków słabych to bardzo mało. Każdy inny serial ma ich więcej. Przyjaciele, allo allo itp. That 70's show miał nawet całą serię denną (ostatnią), a jednak były to bardzo dobre pozycje. Proponuję puścić w niepamięć potyczki i oceniać pozostałe odcinki.

BTW. Nawet ze średniej to 7 nijak nie wychodzi u ciebie. Jest bardzo blisko 8.