Czy ktoś mógłby mi streścić ostatni odcinek "ŚWB" "Chicago Shoe Exchange"? Szczerze mówiąc nigdy nie widziałem go w naszej telewizji..
jak to nigdzie? przeizeć był emitowany w TV, jak wszystkie pozostałe, bez problemu mużesz znalaleźć go z lektorem choćby na chomikój. poza tym został wydany na DVD - płyta 87
To jest odcinek, w którym przyjechała siostra bliźniaczka Marcy, która jest lezbijką.I Alowi się spodobała, bo lubiła oglądać mecze itp. typowa chłopiara.
No i ten odcinek nie miał być ostatnim tylko te odcinki, w którym Kelly miała wyjść za mąż no, ale pomieszali i ten odcinek dali dopiero w czerwcu.
Jednak to nie ten odcinek, Tylko ten który loczeokos opisał.Tylko że polsat daje w tej kolejności co mówiłem to można się pomylić :)
hmm, a czy w ostatnim odcinku Al z Griffem nie zamieniali niepotrzebnych im rzeczy, aby zdobyć gadżeciarski fotel?
to było wcześniej :)
p.s Na pewno wiem, że był prze odcinkami, w którym Kelly miała wyjść za mąż. Wystarczy sprawdzić jak ten odcinek się nazywał.
Jednak dobrze mówisz to był ten odcinek. Ale polsat daje ten odcinek w takiej kolejności jak mówiłem więc można się pomylić :)
bo ten ostatni odcinek z fotelem zupełnie nie pasował, mam też wrażenie, że ostatnie odcinki robili na siłę, w ogóle ostatni sezon był średni (oczywiście jak na możliwości serialu) i taki o niczym. Nie mogę się też przyzwyczaić do przekolorowionego obrazu i ruchów kamery.