PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168570
7,6 22 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Czy

ocenił(a) serial na 10

Czy ktoś mógłby mi streścić ostatni odcinek "ŚWB" "Chicago Shoe Exchange"? Szczerze mówiąc nigdy nie widziałem go w naszej telewizji..

ocenił(a) serial na 10
Walka_dalej_trwa

A nie lepiej po prostu ten odcinek obejrzeć ? ;)

ocenił(a) serial na 10
marekwyszosiat

Po polsku nigdzie go nie widać, na YT tylko po angielsku/włosku/francusku.

Walka_dalej_trwa

jak to nigdzie? przeizeć był emitowany w TV, jak wszystkie pozostałe, bez problemu mużesz znalaleźć go z lektorem choćby na chomikój. poza tym został wydany na DVD - płyta 87

ocenił(a) serial na 10
Walka_dalej_trwa

To jest odcinek, w którym przyjechała siostra bliźniaczka Marcy, która jest lezbijką.I Alowi się spodobała, bo lubiła oglądać mecze itp. typowa chłopiara.

No i ten odcinek nie miał być ostatnim tylko te odcinki, w którym Kelly miała wyjść za mąż no, ale pomieszali i ten odcinek dali dopiero w czerwcu.

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

Ok, dzięki.

ocenił(a) serial na 10
Walka_dalej_trwa

Jednak to nie ten odcinek, Tylko ten który loczeokos opisał.Tylko że polsat daje w tej kolejności co mówiłem to można się pomylić :)

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

hmm, a czy w ostatnim odcinku Al z Griffem nie zamieniali niepotrzebnych im rzeczy, aby zdobyć gadżeciarski fotel?

ocenił(a) serial na 10
loczeokos

to było wcześniej :)
p.s Na pewno wiem, że był prze odcinkami, w którym Kelly miała wyjść za mąż. Wystarczy sprawdzić jak ten odcinek się nazywał.

ocenił(a) serial na 10
loczeokos

Jednak dobrze mówisz to był ten odcinek. Ale polsat daje ten odcinek w takiej kolejności jak mówiłem więc można się pomylić :)

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

bo ten ostatni odcinek z fotelem zupełnie nie pasował, mam też wrażenie, że ostatnie odcinki robili na siłę, w ogóle ostatni sezon był średni (oczywiście jak na możliwości serialu) i taki o niczym. Nie mogę się też przyzwyczaić do przekolorowionego obrazu i ruchów kamery.

Walka_dalej_trwa

Proszę bardzo: https://www.youtube.com/watch?v=9HsSoKyiqbU
Cały odcinek z lektorem.

ocenił(a) serial na 10
Simba89

Wielkie dzięki :) Jutro sobie obejrzę