PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168570
7,6 22 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Stwierdzam,ze Bog musial sie pomylic jeli chodzi o cialo - To Marci powinna urodzic sie chlopakiem,a lalus Jefferson kobieta :)
Bardziej by to pasowalo

ocenił(a) serial na 10

no ale wtedy to już nie byłoby takie śmieszne

użytkownik usunięty
loczeokos

Co racja to racja
Mi sie zawsze chce smiac,gdy Marci mysli ze ma mniejsze piersi od Jeffersona :)

użytkownik usunięty

Mnie najbardziej śmieszy jak Al jej docina kurczakami :D

ocenił(a) serial na 10

Marcy wcale nie jest taka chłopięca, tylko się tak okropnie ubiera :{

użytkownik usunięty

Widzieliście ostatnio jak Jefferson opowiadał o swoim koszmarnym wypadku na motorze??
Jechał bez kasku i rozwiało mu włosy. Tak mu rozdwoiło końcówki że dwa tygodnie spędził w klinice w Szwajcarii ;).

użytkownik usunięty

Pamiętam dialog Ala i Siódmego:
Siódmy: "Czym rózni się mężczyzna od kobiety?"
Al: "Tym, że jedno chodzi do pracy, a drugie... jest kobietą.'
Siódmy: "To znaczy, że pani Marcy jest mężczyzną?"
Widok miny Ala - bezcenny:)

użytkownik usunięty

Tak jak ktoś wspomniał tu chodzi głównie o wykpienie stylu ubierania się i sposobu bycia jaki panował wśród obojga płci.
Pamiętajmy, że to były lata 90' tych a wtedy w Stanach była moda na silne, zdecydowane kobiety i moda na posiadanie krótkiej chłopięcej fryzury w stylu wokalistki Willson Philips ;) Z kolei postawa Jeffersona taka lalusiowata, to ciągłe dbanie o wygląd ma się kojarzyć prawdopodobnie z popularnym wtedy męskim modelem Fabio. To, że był żigolakiem nie było nowością, wtedy dużo mężczyzn żyło z kobietami w ten sposób, na utrzymanka ;)

ocenił(a) serial na 10

Jefferson to niezły zawodnik nic nie robi tylko zyje na koszt Marci i sie tym chlubi
a z koleji Marci to nie cierpie i nie trawie w tym serialu , ściera nie wyrzyta ,i to w kazdym odcinku do obrzydzenia w kazdym sezonie serialu ciągle ta nienasycona seksulanie marci

ocenił(a) serial na 10
konrii_2

Inna po prostu by pogoniła takiego nieroba jak Jefferson gdize pieprz rośnie, ale Marcy - kobieta mająca w serialu kompleks nad swoim wyglądem ma szanse mieć przystojniaka to go trzyma u swojego boku bez względu na wszystko : )

użytkownik usunięty
KinoManiack

Nie pogoni go,bo gdzie takiego drugiego mena by znalazla??
Fakt, Jefferson to typowy zigolak zyjacy na koszt Marcy, ale poki jest dobry w lozku ten fakt jej specjalnie nie przeszkadza :)

ocenił(a) serial na 10

Eee tam. Czasem Marcy buntowało się przeciwko Jeffersonowi, ale ten szybko odwracał kota ogonem i zapominała ;)

PS. Wie ktoś, z którego odcinka pochodzi ten opis, który przedstawił "Użytkownik usunięty" i wypadku na motorze? :)
Pozdro dla Fanów serialu.

Amanda to w całkiem niczego sobie kobietka ,co widać w którymś odcinku z 11 sezonu gdy ona i Jefferson żeby się podkręcić przebierają się za Ala i Peggy .W serialu postać Marcy( szczególnie w ostatnich sezonach ) jest po to by wyśmiać feministki ,ubierające się jak mężczyźni z krótkimi włosami i leniwymi facetami na utrzymaniu .

użytkownik usunięty
Heidi666

Czy Kelly jest głupia po to by wyśmiać blondynki? Czy Bruno jest taki pedal... by wyśmiać wszystkich gejów? Nie. Po prostu wszystko się nagina, po to, by rozbawić widza.
A Marcy w życiu prywatnym, też nosi krótkie włosy, bo co w tym złego?

no i co z tego ?

użytkownik usunięty
Heidi666

Z tego wynika, że odpisałam na twój post, gdyż nie zgadzałam się z tym co napisałaś.

no i co ?

no ok ,masz swoje zdanie ,które tak na prawdę nie wiele różni się od mojego