PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168572
7,6 22 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
best serial ever

ocenił(a) serial na 10
ZelgO

Jak przestaną emitować ten serial to stracę sens życia

ocenił(a) serial na 10
Krawiec_5

no bo z czego ja się będe śmiał :))))))))))))))))))))

Krawiec_5

Głowa do góry. Możesz sobie zassać wszystkie odcinki z neta lub kolekcjonować Bundych na DVD z TV Okey tak jak ja ;] Gdyby nie to, to czułbym się tak samo :)

ocenił(a) serial na 9
ZelgO

kurde, a mi akurat tv rypła i nie zobaczę! :(((

rufusg

No i stało się [*]

ocenił(a) serial na 10
ZelgO

koledzy i koleżanki, pogrążamy się w żałobie... każdy dzień tak sobie układałem aby oglądać Bundych. Najpierw zabrali nam jeden z dwóch odcinków, teraz .... zabrali wszystko. Trzeba pisać petycje do polsatu aby od początku zaczęli puszczać :D

ocenił(a) serial na 10
javs

Takie pytanie, której serii to byl ostatni odcinek.

Pucin

To był ostatnie odcinek ostatniej serii, czyli 11 :] Jakkby co, to podpisuję się pod petycją. Pomyślę nad nią.

ocenił(a) serial na 10
makintosz

eee bez obaw prędzej czy później znów zaczną puszczać bundych
jeszcze w dziewięćdziesiątych latach XX wkieku oglądałem bundych na polsacie

ocenił(a) serial na 10
ZelgO

Lepiej napisać petycje do producentów aby wznowili prace nad nowymi odcinkami :). Trochę nie fair zachowali się w stosunku do Ala:

" Ed O'Neill dowiedział się o decyzji zakończenia serialu (podjętej przez stację Fox) na wakacjach od pary wypoczywającej niedaleko. Przeczytali oni o tym fakcie w gazecie i poinformowali najbardziej zainteresowanego".

Chyba zainteresowany poiwnien dowiedzieć się pierwszy a nie od osób trzecich.

ocenił(a) serial na 10
Pucin

Też bym chciała, aby przywrócili ten serial. Zawsze po szkole wracałam z myślą, że humor na pewno mi się poprawi bo będzie Świat według Bundych:D Ja tez się jakby co podpisuję pod petycją:D

paczusie

Spokojnie. Nie martwcie się. To już kolejny raz jest taka sytuacja. Jak nadawali poprzednim razem, to też najpierw puszczali 2 odcinki, potem jeden, a potem nic. Po jakimś miesiącu puścili od nowa po dwa odcinki. Teraz raczej zrobią to samo, a nawet jeśli nie to mamy przecież TV Okey. Co prawda na Polsacie nadawanych jest od 5 do 10 odcinków tygodniowo, a z gazetą dają tylko 3, w każdym razie to powinno wystarczyć, żeby "przeżyć".

ocenił(a) serial na 10
FinneganAwaken

etam pwenie znowu niedlugo przywroca :)

ocenił(a) serial na 10
ZelgO

polecam kupowanie sobie co tydzień tv okey. Ja przynajmniej tak robię i czuję się lepiej niż zwykle;d