PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168649
7,5 24 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Wszystko spoko , jest lektor polski i oryginalny angielski , napisy polskie , jakośc spoko , jest czeski dubbing , 3 odcinki za 1,95 zł , kolejne następne po 6,95 zł + jakiś box do katalogowania sezonów , zobaczymy ....!Polecam

adamno25

U mnie bez gazety było, każdy tak miał :(??

ocenił(a) serial na 10
krytyk_filmowy

ja miałem gazetę, biegnij jak najszybciej do kiosku z reklamacją

adamno25

zgadza się... prawie.
kolejne płyty są po 6.95 PLN, ale TYLKO w prenumeracie. Wątpię, żeby w kioskach były po mniej niż 9.95 PLN lub 9.99 PLN, tudzież po innej cenie wyposażonej w ABŚ* poniżej 10 PLN!

*ABŚ (Aby Było Śmieszniej) to cecha cen zakończonych na ,95 ,99
;)

Pozdrawiam Bundomaniaków takich jak ja!

ocenił(a) serial na 10
luke_anderton

To mam szczęście bo mój ojciec ma jeszcze kiosk (sklepik) ;)

michcioroslina

Przesadzają z tymi cenami... powinno być max. za 4,99 po 3, 4 odcinki co tydzień, bo tak to nie ma sensu kupować.

adamno25

Ile sezonów zostanie wydanych w tej gazecie?

Ch_K

Wszystkie 11 sezonów.

Marudy z was i tyle. ŚWB w TV Okey jest tani jak barszcz, a jak nie stać takiego przeciętnego Kowalskiego, to niech zrezygnuje np. z fajek. Jestem szczęśliwy, że wreszcie ten mistrzowski serial został wydany w Polsce na DVD.

użytkownik usunięty
Ch_K

Wszystkie jedenaście sezonów.

za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 10

W całości to bedzie kosztować około 607 zł ale przez 88 tygodni.. da sie przeżyć

michcioroslina

Mi wyszlo 613,55 zl;) 87 plyt x 6,95 zl i jedna za 1,95 zl. Ale moze byc duzo drozej, bo powyzej widze glosy, ze 6,95 to cena prenumeraty. Jesli w kiosku bedzie np. 9,99 za plyte, to cala kolekcja wyniesie... 871,98 zl!!

PS. Ja tez dostalem sam kartonik z plyta, bez pisemka!!:)