PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168649
7,5 24 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Niestety 3 odcinek na płycie (03x01 he thought he could) nie rozpoczyna się kultową piosenką "Love and marriage" Franka Sinatry, ale melodyjką. Wygdaje mi się, że będzie już tak do końca ;/ Szkoda, ale i tak nie zaprzestanę kolekcjonowania.

ocenił(a) serial na 10
makintosz

TvOkey wydaje tą samą badziewiastą wersję ŚwB co ostatnio pokazywał polsat, bez piosenki Sinatry, z hu..... lektorem i z powycinanymi niektórymi scenami (ostatni odcinek na płycie nr 10), pewnie odkupili od polsatu.

bundy33

A po obicinali ten walentynkowy odcinek, to ja nie wiem. Czekałem na scenę z Marcy wyskakującej z torta, a tu urywa się i lecą napisy końcowe. Wygląda na to, że mamy tą samą wersję na DVD co Amerykanie.

ocenił(a) serial na 10
makintosz

nie no.. może po prostu coś się wydarzyło że albo nie mieli tego odc. albo był kiepskiej jakości i ten jeden wstawili.... miejmy nadzieję..

michcioroslina

Oby, ale tak czy siak bedę kupował nadal :) A zauważyliście, że na ścieżce czeskiej w odcinku 03x01 he thought he could jest piosenka Sinatry, a nie melodyjaka jak na pozostałych? Bardzo dziwne.

użytkownik usunięty
makintosz

A od trzeciej czy czwartej płyty odpalając film najpierw leci jakieś 15 sekundowe intro, teraz już nie pamiętam, Carisma?. Na pierwszych płytach nie było tego