Cześć , chciałabym się dowiedzieć jak nazywają się dwie piosenki z dzisiejszych odcinków.
Chodzi mi dokładnie o te które leciały w radiu Ala podczas gdy Kelly siedziała na kanapie.To jest chyba odcinek "Change for a Buck".
Mam nadzieję , że ktoś mi pomoże , z góry dziękuję za odpowiedź.
Muzyka z tego odcinka to:
Vanessa Williams & Brian McKnight - "Love Is"
Donna Summer - "She Works Hard for the Money"
A pies śpiewał "Swing Low, Sweet Chariot"
Jeszcze raz bardzo dziękuję za odpowiedź.Te piosenki miałam właśnie na myśli.
Pozdrawiam.
~Peesem jak znasz piosenki z tego odcinka to niewiesz czasem jaka to byla piosenka kiedy Al z Peggy poszli na koszykowke (peggy wygrala rzut do kosza) i tam wtedy przy koncy Kelly tanczyla do takiej piosenki. W tym odcinku ta piosenka pojawila sie kilka razy.
Szukam tytułu piosenki, która w trzeciej części odcinka England Show pojawiła się, gdy Al w przebieralni zakładał strój futbolisty (około 11:40).
Tu pojawiło się tylko intro, ale pamiętam, ze w którymś wcześniejszym odcinku można było usłyszeć dość spory kawałek tej piosenki, niestety nie pamiętam w którym.
Z góry dziękuję.
W drugiej części odcinka o Anglii gdy rodzinka jest w sklepie, w tle słychać: "I'm Too Sexy" grupy Right Said Fred, a w trzeciej części gdy Al zakłada strój leci "Bad to the Bone" autorstwa George`a Thorogooda i grupy Destroyers.