PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168572
7,6 22 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

...podoba się w ogromnej większości głównie mężczyznom. Nie spotkałem jeszcze damy, której ten serial przypadłby do gustu, choć pewnie się takie znajdą. Z resztą podobnie rzecz ma się z innym świetnym serialem - "Allo Allo". Nie wiem, czy to brak przystojnych aktorów tak Panie odpycha od powyższych tytułów? A może coś innego? Chętnie się dowiem od Pań jak to jest na prawdę.

ocenił(a) serial na 10
Egon_Olsen

Uwielbiam "Allo Allo" i "Married with children", a mogę Cię zapewnić, że jestem kobietą i znam conajmniej kilkanaście innych, które podzielają moją sympatię dla tych seriali ;)

ocenił(a) serial na 10
Rav_3

A ja mam koleżanki które uwielbiają MwCh, to nie chodzi kto jakiej jest płci, tylko kto zrozumie w pełni ten serial, dla jednych jest to niskich lotów serial z klozetowym humorem, a dla innych świetna satyra nałożona na amerykańskie społeczeństwo, media i światopogląd amerykanów.

Egon_Olsen

ja jestem wielką fanką Bundych,ale nie wszystkich ludzi śmieszy to samo (swoją drogą nie rozumiem jak ten serial może kogoś nie śmieszyć ;)
Ale już na przykład za serialem "Allo Allo" nie przepadam.

Egon_Olsen

Ja bardzo lubię oba seriale, jak też humor Monthy Pythona :P Jeśli chodzi o Bundych to wydaje mi się, ze moze niektóre kobiety zbyt poważnie biorą postać Peggy - widzą ją jako parodię kobiety, i włącza się w nich zaraz feministka i to być moze je oburza, innego przyczyny poza tyą juz podaną to nie widze :P