Lol niby widziałem Świat według Bundych wiele razy a tu taka niespodzianka w obsadzie Stephen Dorff, Milla Jovovich, Renée Zellweger, Denise Richards, Joey Lauren Adams, Casper Van Dien, Michael Clarke Duncan w rolach epizodycznych ale zawsze :)) Znani aktorzy ciekawe jak wyglądali kiedyś.
Zabieram się za szukanie odcinków z nimi jaki ktoś chce to może pomóc.
Ja też byłam dziś zdziwiona, jak zobaczyłam w obsadzie Fergie i Julie Benz (z Dextera). Jakbyś je gdzieś zauważył to daj znać. Ja tylko podpowiem, że Mila grała w Fair Exchange (sezon 4, odc. 6)
Miałem trochę wolnego czasu i są tego wyniki
-Julie Benz jako Sascha zagrała w sezonie 8 odcinku 19
-Stacy Ferguson (fergie)jako Ann zagrała w sezonie 8 odcinku 21
-Stephen Dorff jako Boz sezon 3 odcinku 20
-Milla Jovovich jako Yvette sezon 4 odcinku 6-zgadza się :)
-Michael Clarke Duncan jako Bouncer sezon 10 odcinku 7
Wow, nieźle, dzięki.
Ciekawi mnie jeszcze występ tych postaci:
David Boreanaz
Renée Zellweger
Denise Richards
Pamela Anderson
Keri Russell
A podobno w którymś odcinku grała żona Eda O'Neilla Catherine Rusoff.
Nie mogę sobie przypomnieć, w którym odcinku wystąpiła Zellweger, ale napisałem to, co pamiętam
David Boreanaz - 07x21 Movie show jako Frank
Denise Richards - 06x08 Kelly Does Hollywood (Part 2)
Pamela Anderson - 05x01 Al... with Kelly jako Yvette, 05x23 Route 666 (Part 2) jako Cashew
Keri Russell - 09x24 Radio Free Trumaine jako April
Catherine Rusoff - 02x20 Just Married... with Children jako Mona Pulpet, 06x03 If Al Had a Hammer jako Betsy
Następna aktorzy których znalazłem
-Renée Zellweger jako Mindy sezon 5 odcinek 20 (Top of the Heap)
-Casper Van Dien jako Eric Waters Sezon 10 odcinek 8 (Blonde and Blonder)
Renée Zellweger jako Mindy sezon 5 odcinek 20 (Top of the Heap)
--------------
Chodzi ci o tą dziewczynę, która przyszła do Vinniego Verducciego?
Jeżeli chodzi o Renée jej rolka była tak malutka że nie została wymieniona w czołówce na jej oficjalnej stronie znalazłem że dziewczyna którą grała nazywała się Mindy a ta która przyszła do Vinniego Verducciego nazywała się Mona (Joey Lauren Adams)
Następni aktorzy których znalazłem
-Pat Morita sezon 10 odcinek 21 (Turning Japanese)
-Jerry Springer jako Jerry Springer sezon 8 odcinek 9 (No Ma'am)
i aktorki
-Joey Lauren Adams jako
>Janie sezon 7 odcinek 13 (Wedding show)
>Mona Mulins sezon 5 odcinek 20 (Top of the Heap)
-Catherine Rusof jako
>Betsy sezon 6 odcinek 3 (If Al Had a Hamer)
>Mona Squab sezon 2 odcinek 20 (Just married with children)
-Tia Carrere jako Piper Bauman sezon 5 odcinek 6 (Kelly Bounces)
Nie widziałem Zellweger. Może muszę dokładniej prześledzić ten odcinek. O Rusoff napisałem już wcześniej.
David Borenaz - zgadza się.
Denise Richard jako fanka, ale w nie 8, a w 10 odcinku (pomyliłeś się).
Piątego sezonu nie mam, ale jak odzyskam to sprawdzę Pamelę :)
Dziewiąty sezon powili oglądam, więc jak dojdę do odcinka z Keri to też sprawdzę.
Denise Richard jako fanka, ale w nie 8, a w 10 odcinku (pomyliłeś się).
--------------
Nie pomyliłem się. Są różne oznaczenia. Według kolejności kręcenia i według kolejności emisji na Foksie. Ty spotkałeś się z tą drugą kolejnością, ale to na pewno jest odcinek Kelly Does Hollywood (Part 2)
W jednym odcinku jest też Joey z przyjaciół. A jak idą kupić trumnę grabarzem jest gościu który podkładał głos pod Homera
Niby jeden serial a taka obsada.
Makintosz, Searle, lwidz dobra robota !!!!!
Chyba więcej znanych aktorów nie znajdziemy :( ale efekt i tak jest zadowalający :)
Pozdrawiam
lwidz, głos pod Homera podkłada Dan Castellaneta. Występuje on też w odcinku 05x05 Dance Show. Gra geja Pete'a.
Kiedyś w jednym odcinku zagrał także Pauly Shore, w scenie gdzie nauczał Al'a Bundy'ego jak pracować w fastfoodzie. :) Niestety nie potrafię podać numeru odcinka i sezonu, bo nie pamiętam już.
Chyba nikt nie wymienił Roberta Englunda ( dla niewtajemniczonych niesmiertelny Freddy Krueger ) - grał szatana w odcinku gdzie Al idzie do piekla. Oraz Bobcat Goldthwait czyli Zed z Akademi Policyjnej - grał kuzyna ,ktory podrzucił Bundym Siódmego.