Sądzę że powinni wznowić produkcję tego serialu. Coś w stylu "Świat według Bundych- 10 lat później" Kelly miałaby już z 3 mężów, Bad wciąż uganiał się za dziewczynami lub miałby jakąś starą żonę, starszą od niego o 20 lat. Co sądzicie??
Bardzo chcielibyśmy zobaczyć choćby jedną nową serię "Świata Według Bundych" ale niestety to raczej niemożliwe. Zwłaszcza iż Ron Leavitt jeden z współtwórców serialu zmarł.
Jeżeli scenarzysta byłby taki jaki był w poprzednich seriach i zagrałaby ta sama obsada aktorów to czemu nie.
To już by nie było to samo, Ed już wygląda jak stary dziadek, niewiele gorzej wygląda Sagal, Bud leczył marihuaną i go zamknęli, Kelly zmarł chłopak, a teraz odjęli jej obie piersi, więc musi być w katastrofalnym stanie psychicznym. Producenci musieli by znaleźć nowych aktorów, a to by wyszło serialowi na złe.
Ed i Sagal nie wyglądają aż tak źle, a Davda wypuścili, bo czytałem gdzieś o tym. Christina... no cóż to bardzo smutna sprawa :( Mam nadzieję,że prędzej czy później jakoś się pozbiera. Z piersiami czy bez to i tak super laska :]
Bez starej obsady nie ma co nawet próbować wskrzesić serialu.
Dobry pomysł, ale na pewno nowych odcinków nie będzie. :(
Mogliby za to zrobić taki kilkuminutowy filmik w którym przeprowadzają z nimi wywiady, pokazują fragmenty odcinków itp. i najlepiej żeby to wszystko działo się w tym samym miejscu co nagrywany był serial, baaaardzo chciałbym zobaczyć jak teraz wyglądają.
Nie to tylko jednoodcinkowy program w stylu "Spotkanie po latach..." program zrealizowany przez stację Fox, obsada serialu spotkała się po latach wspominając ulubione momenty podczas kręcenia serialu.
Ja bym był za stworzeniem filmu pełnometrażowego, dramatu, w którym Al Bundy ginie po jednym ze swoich genialnych pomysłów i staje się amerykańską legendą. Tak, żeby "Married with children" miało godne zakończenie.