Swietnie wykreowani bohaterowie, zwlaszcza glowna bohaterka. Dobre, blyskotliwe dialogi. Naprawde jestem zauroczona. Zwlaszcza po dosc dlugim okresie szukania nowego serialu komediowego, bo wszystkie nowe wydaja sie ostatnio strasznie plytkie.
a mnie jeszcze właśnie nie przekonał... irytuje mnie ta cała Mindy, nie wiem czemu ale tak jest. Ale daję wciąż szansę temu serialowi :)
Mnie też nie przekonał, bo serial jest zwyczajnie kiepski. Groteskowe, momentami slapstickowe scenki, głupiutka bohaterka, infantylnie potraktowany temat główny, czyli ograne już do wyrzygania 'randkowanie trzydziestolatków' - równa się nudy i irytacja. W dodatku serial ma coś, co w moich oczach dyskwalifikuje każdą produkcję - bohaterowie mają tę straszną (ostatnio bardzo popularną) manierę porozumiewania się krótkimi, urywanymi zdaniami, wypowiadanymi z prędkością światła. Komuś w Hollywoodzie wydaje się pewnie, że to jest strasznie śmieszne, ale tak naprawde jest jedynie wkurzajace.
Mi też bardzo się podoba. Długo szukałam czegoś w tym klimacie. Mnie ta serialowa Bridget Jones przekonuje, bohaterowie przypadli mi do gustu (nowy pielęgniarz mnie rozwala...) i mam nadzieję, że ladnie poprowadzą wątek Mindy: Danny.
Jestem zdania, jak większość na forum. Serial jest zabawny, ciepły, Mindy to zadziorna i jednocześnie trochę życiowo bezradna osóbka. Podczas pierwszego odcinka irytowała mnie, ale później zaczęłam ją coraz bardziej lubić :)
a mnie z kolei nie przypadł do gustu. Właściwie z powodu niesamowicie irytującej Mindy. Jej sposób mówienia, ubierania się i te całe "okołozwiązkowe" zachowania są po prostu żenujące. Jedyne co się tam broni to Danny Castellano :D
A ja nie zgodzę się z Tobą. Mindy jest bardzo zabawna osóbką, uważam że rola jest śweitnie odegrana ;) Doskonałe na poprawę humoru ;)
Fajny serial. W sam raz na relaks. Główna bohatera bardzo podobnie zachowuje się jak Kelly z Biura. Niektóre jej teksty są naprawdę trafione w 10, tak jak ten ostatni o noworocznych postanowieniach.
Tak, tak, serial moim zdaniem super:) Cała postać Mindy, taka momentami przerysowana aż do bólu, jest naprawdę niesamowita. Pozostali bohaterowie trochę nierówni, ale mają swój urok. Jeden z lepszych seriali na jakie trafiłam w tym sezonie:-).
Kiedy zobaczyłam reklamę tego serialu na fox lifie pomyślałam że to kolejny serial komediowy który będzie słaby i przereklamowany , jednak po obejrzeniu pierwszego odcinka bardzo mi przypadł do gustu :D Polecam
Nie miałąm ochoty tego oglądać ale trafiłam przypadkiem wiec sprawdziłam. Na początku wydawało się, że Mindy jest okropnie płytka i głupiutka, ale potem się okazuje, że to było tylko pierwsze wrażenie. Mnie serial wciągnął i rozśmieszył, mimo, że temat powtarzany niejednokrotnie, to czuć jakąś świeżość.