PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656119}

Świat według Mindy

The Mindy Project
2012 - 2017
6,9 3,0 tys. ocen
6,9 10 1 3023
8,0 2 krytyków
Świat według Mindy
powrót do forum serialu Świat według Mindy

Naprawde dobry

ocenił(a) serial na 9

Swietnie wykreowani bohaterowie, zwlaszcza glowna bohaterka. Dobre, blyskotliwe dialogi. Naprawde jestem zauroczona. Zwlaszcza po dosc dlugim okresie szukania nowego serialu komediowego, bo wszystkie nowe wydaja sie ostatnio strasznie plytkie.

dz39

no właśnie ja myślę tak samo i się dziwię czemu ma taką słabą ocenę...

ocenił(a) serial na 4
MadeInPoland91

a mnie jeszcze właśnie nie przekonał... irytuje mnie ta cała Mindy, nie wiem czemu ale tak jest. Ale daję wciąż szansę temu serialowi :)

asiaaa92

Mnie też nie przekonał, bo serial jest zwyczajnie kiepski. Groteskowe, momentami slapstickowe scenki, głupiutka bohaterka, infantylnie potraktowany temat główny, czyli ograne już do wyrzygania 'randkowanie trzydziestolatków' - równa się nudy i irytacja. W dodatku serial ma coś, co w moich oczach dyskwalifikuje każdą produkcję - bohaterowie mają tę straszną (ostatnio bardzo popularną) manierę porozumiewania się krótkimi, urywanymi zdaniami, wypowiadanymi z prędkością światła. Komuś w Hollywoodzie wydaje się pewnie, że to jest strasznie śmieszne, ale tak naprawde jest jedynie wkurzajace.

dz39

Mi też bardzo się podoba. Długo szukałam czegoś w tym klimacie. Mnie ta serialowa Bridget Jones przekonuje, bohaterowie przypadli mi do gustu (nowy pielęgniarz mnie rozwala...) i mam nadzieję, że ladnie poprowadzą wątek Mindy: Danny.

dz39

mnie tez się podoba:d myślałam, że będzie ta Mindy taka bojaźliwa, a ona waleczna :D

dz39

Jestem zdania, jak większość na forum. Serial jest zabawny, ciepły, Mindy to zadziorna i jednocześnie trochę życiowo bezradna osóbka. Podczas pierwszego odcinka irytowała mnie, ale później zaczęłam ją coraz bardziej lubić :)

dz39

a mnie z kolei nie przypadł do gustu. Właściwie z powodu niesamowicie irytującej Mindy. Jej sposób mówienia, ubierania się i te całe "okołozwiązkowe" zachowania są po prostu żenujące. Jedyne co się tam broni to Danny Castellano :D

ocenił(a) serial na 10
migotka__

A ja nie zgodzę się z Tobą. Mindy jest bardzo zabawna osóbką, uważam że rola jest śweitnie odegrana ;) Doskonałe na poprawę humoru ;)

dz39

Fajny serial. W sam raz na relaks. Główna bohatera bardzo podobnie zachowuje się jak Kelly z Biura. Niektóre jej teksty są naprawdę trafione w 10, tak jak ten ostatni o noworocznych postanowieniach.

dz39

mnie też się podoba, zwłaszcza Morgan mnie rozwala :D świetna postać:D

ocenił(a) serial na 7
dz39

Tak, tak, serial moim zdaniem super:) Cała postać Mindy, taka momentami przerysowana aż do bólu, jest naprawdę niesamowita. Pozostali bohaterowie trochę nierówni, ale mają swój urok. Jeden z lepszych seriali na jakie trafiłam w tym sezonie:-).

ocenił(a) serial na 9
dz39

Kiedy zobaczyłam reklamę tego serialu na fox lifie pomyślałam że to kolejny serial komediowy który będzie słaby i przereklamowany , jednak po obejrzeniu pierwszego odcinka bardzo mi przypadł do gustu :D Polecam

Oliwia_Hart

Uwielbiam Bridget Jones więc i Mindy mnie rozśmiesza do łez polecam :-)

ocenił(a) serial na 6
dz39

Nie miałąm ochoty tego oglądać ale trafiłam przypadkiem wiec sprawdziłam. Na początku wydawało się, że Mindy jest okropnie płytka i głupiutka, ale potem się okazuje, że to było tylko pierwsze wrażenie. Mnie serial wciągnął i rozśmieszył, mimo, że temat powtarzany niejednokrotnie, to czuć jakąś świeżość.